- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
Момичето е гледало рекламата на камагра-задръж тапатаСори,че се базикам, ама ми се изчерпа търпението.
![]()
ах ах ах :д пхх ваще ебавки краи нематнема ли се намери некое модче да затвори тази остаряла тема...
![]()
prikazka bez krai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
успя ли да я извадиш най-после . ако не - пробвай с пинцети
Майкооо...нямам навика да обиждам но...ти си върховно тъпа.Как ше си ръгнеш дезодоранта с капачката навътре бе??!?!?!?ЛОЛ ми клякай и я вади с пръсти.И по-бързо,че сиг не си измила и шишето преди да си го ръгнеш.ТцТтцТЦ ПАЗИ БОЖЕ!
Хахаха хора осъзнайте се вечеспрете да пишете в тая тема,ЗАБРАВЕТЕ я щото явно е ебавка или момичето има сериозни проблеми! Щом до ся не е писала няма скоро да отговори
Аз мисля,че никога няма да отговориПървоначално написано от stefity
![]()
offline forever!
хммм... в началото ми беше мн смешно в първите няколко коментара обаче , осъзнах че момичето не се бъзика , и че е сериозно , а тея кадетото са се избазикали са най-тъпите хора , това не е направено за бъзици , това е много сериозно нещо , и пожелавам късмет на Моника дано всичко е наред ...
Хах и т'ва е възможноПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Скъпо Дневниче
Вече шести ден капачката от Би Ю (Thats My Secret) седи все така непоклатимо заклещена дълбоко в мен . Вече болката не е толкова силна . Мисля , че ще мога да живея така . Вече почти мога да ходя и не мисля , че някой ще разбере . От лекари все така ме е срам .
Теченията вече са няколко цвята , в различно време на деня - различни . Хората от форума ми казаха , че е нормално .
Чакам с нетърпение какво ще стане следващия ден ...
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Хахахах и аз и азПървоначално написано от Lainovoz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яко измисленоПървоначално написано от Lainovoz
![]()
offline forever!
Дано само да го продължи че т'ва мн ме изкефиПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Може ли аз....Първоначално написано от stefity
Така значи аз си намерих приятел с който правихме секс.Но той неможе да ми го вкара защото съм разширена а на него му е тънък и малък..Отказахме се.Взехме един вибратор и му турихме презерватив.Презарватива беше Durex от 2 лева но го купихме от магазина на 1 лев защото е под нас.Въпросният презерватив се оказа че е менте и беше намазан с лепило,при което виброто ми залепна за п*тка*а.Аз много се уплаших.Е вече 2 ден съм в вибратор в гащите и незнам как да го махна.Взех ножа но неможах да го одрежа и се порязох до дупката и без да искам си отсякох космясалата гора.Срам ме е да отида при лекар,защото града е малък а той познава родителите ми,и аз нямам пари.Затова мисля да еба най-добрата си приятелка която е лесбо и ще ми даде някой леф.Е скъпо дневниче това е за днес.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахаха добре беше само че трябваше да намесиш КАПАЧКАТАПървоначално написано от ABF
![]()
![]()
![]()
Все пак тя играе най-важната роля в тая тема
:P
![]()
![]()
vie hepten izprostqhte veche ...
momicheto mai nqma da pishe , a prodyljavate da se zanimavate s typata zasednala kapachka ... kato che li e 1 sluchai![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
горките хора мноо сте тъпи ве , кво се ебаате с момичето , тряя сте мн зле да се ебаате така !!Първоначално написано от stefity
Много ясно!В такава ситуация човек забравя срама и ще,не ще,отива...Темата е ебавка и е адски глупава,а да не говорим за Умницата,която го е измислила.Евала ти мацка!За съжаление 80% от населението са такива като тебе!
offline forever!
ти си по прос.... темата е ебавка тей че кво те бърка че се ебаваме с тая мърла...поне да беше отговорила преди една седмица някъв тъп отоговор че да спрат да пишат в тая темаПървоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Оле боже,такава тема-14 страници...Изумена съм.![]()
сигурноПървоначално написано от dekovbg
![]()
Скъпо Дневниче
Днес е ден 11 от случката , която тотално промени представите ми за живота и неговия смисъл . Деня , в който задоволявайки плътските си копнежи , аз допуснах една фатална грешка . Това е метафора , с която изсках да покажа , на тези които четат това , че в живота плътското не е най - важно , а това което е отвътре - конкретната специфика на моят случай , няма нищо общо .
Това , че вътре в мен има капачка , далеч не значи , че няма и сърце и душа и разум , които вече са осмислили всичко и са готови да поемат по пътя към вечността !
Гангрената е ужасна . Подуването непоносимо . Инфекцията необратима . Температурата ми е около 42 градуса , студено ми е . Не усещам крайниците си . Може би вече хората в форума са се притеснили , но аз няма как да пиша . Мускулите на ръцете ми са атрофирали . Съседчето - 11 годишно - чийто баща е лекар , каза че нищо не може да се направи . Аз ще загина , осъзнала вечните мъдрости тук в това легло , от което от 4 часа веч не мога да помръдна . Но не без смисъл !
О , съдба! Не наказвай никой друг така . Нека те прочетат дневника ми ! Нека B U ( That's My Secret ) фалира !
Студено е .... Очите ми се затварят ....
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти