Цитирай Първоначално написано от m0nikkka
Пробвах всичко дето може да ви мине през акъла сигурна съм .. с нищо не става .. мен ме е страх да дръпна .. аз го бях обяснявала вече веднъж ... , че има някфо месо ли кфо е там незнам точно .. и се е навряло там върху таа капачка и адски много боли кату дърпам .. затфа се отказах .. ше гледам да ида на гинеколог ама незнам дали ще успея .. някой има ли си някфа предстафа колко пари ше ми вземе тоз гинеколок щото аз не разполагам с много .. пък на сичкото отгоре и няма ф моя град и ще ходя на 30 км 4ак .. пфф .. и бая скъпичко ше ми излезне .. ;( .. ама кфо да прая .. няям друг избор .. нищо друго не ми остава .. Благодаря Ви още веднъж на абсолютно всички !!!
Абе какъв е тоя град такъв..? Няма ли болница,няма ли поликлиника...? Бременните къде се преглеждат ? А какво става с родилките? Всички се изнасят така ли? Ако е малък града и всички се познавате е друг въпрос,но не мога да си представя град без нито един гинеколог...
Както и да е.. Измисли нещо по-бързо.. Как може да стоиш още с тфа нещо в теб? Срам не срам,ако трябва казвай на родителите си,това както и другите казаха може да ти навлече много неприятности на главата ...