Цитирай Първоначално написано от ABF
Цитирай Първоначално написано от stefity
Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
Скъпо Дневниче

Вече шести ден капачката от Би Ю (Thats My Secret) седи все така непоклатимо заклещена дълбоко в мен . Вече болката не е толкова силна . Мисля , че ще мога да живея така . Вече почти мога да ходя и не мисля , че някой ще разбере . От лекари все така ме е срам .
Теченията вече са няколко цвята , в различно време на деня - различни . Хората от форума ми казаха , че е нормално .
Чакам с нетърпение какво ще стане следващия ден ...
Яко измислено
Дано само да го продължи че т'ва мн ме изкефи
Може ли аз....
Така значи аз си намерих приятел с който правихме секс.Но той неможе да ми го вкара защото съм разширена а на него му е тънък и малък..Отказахме се.Взехме един вибратор и му турихме презерватив .Презарватива беше Durex от 2 лева но го купихме от магазина на 1 лев защото е под нас.Въпросният презерватив се оказа че е менте и беше намазан с лепило,при което виброто ми залепна за п*тка*а.Аз много се уплаших.Е вече 2 ден съм в вибратор в гащите и незнам как да го махна.Взех ножа но неможах да го одрежа и се порязох до дупката и без да искам си отсякох космясалата гора.Срам ме е да отида при лекар,защото града е малък а той познава родителите ми,и аз нямам пари.Затова мисля да еба най-добрата си приятелка която е лесбо и ще ми даде някой леф.Е скъпо дневниче това е за днес.
Хахахаха добре беше само че трябваше да намесиш КАПАЧКАТА Все пак тя играе най-важната роля в тая тема :P