- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- уж дествена
темата е изчерпана
Не е дествена.На дествените като им пъхнеш пръстче и пищят па ти и пъхаш оная си работа и не реагира..Набутай го ряско на вътре па ще разбереш.
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
ма какво ще и доказваш...кажи и го направо...бтв на колко сте?![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
абе ти нормален ли си! тя да не е кренвирш. имаш ли идея колко болести могат да и се докарат по тоя начин!!!!!! пъхаш и го каза рязко
и бтв тя има ли причина да те лъже или мислиш, че телъже просто за хоби
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ама аз и го казвам тя отрича...а и тя точно от тва се бои да и го пъхна бътзо затва по корем че трудно да е стигна...а иначе тя е малка 16 ще напвави.... и предсвиси много била влубена в тоя дет е на 26 и 5 месеца няма да му пусне,незнам тои кво друго ша иска от нея....а на мен изведнъж от някви седмици и аиде ти ша си първия![]()
абе може ли да те питам, за тебе какво значение има дали е девствена...
вие вече по девственост ли ни избирате бе
Господи, опази Замунда!!
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ми и аз не виждам конкретна причина осфен че да се искара че нищо не е правила ,а в деистителност явно от малка е била с няколко...
кво значение има ли ....ами при положение че ти кажат в очите
ами ако си склонен само защото е спала с предишния си шриятел да я зарежеш, тя е права да те лъже, а пък ако я зарежеш, защото те лъже, пак е права, не и трябва такъв... ти си знаеш, обаче ако мен някой ме подложи на такъв разпит... ще му стъжня живота
нямам думи...Първоначално написано от teenuser
чакай малко мен не ми пречи да се е ебала преди тва и с 100 на 13 години ако иска,неискам да ме луже тва е проблема ,как ша ма лъже така нагло в очите
ти т'ва обясни ли й го??
иначе прав си не трябва да те лъже, може би просто не иска да ес карате.
просто говорете бе хора! ама не се карайте! говорете, какво е това тя ще се ърпа, аз ще и го вкарам рязко! и животните не правят така
прав си пич..то по-добре да излъжеш че си правил отколкото да кажеш че не симакар че не бих излъгала за такова нещо...нема нищо срамно...или си правил или не си..само създава излишно напрежение....пък и не ми се вярва 5 месеца мъж на 26 години да е седял на сухо!!!колкото и банално да звучи има си нужди...или е ебал некоя друга през тфа време или е задръстеняк ...или мацката те лъже
![]()
![]()
Az ne sum lugala, che sum devstvena, no pri men purviq put ne me bolq. Taka che ne moje da e kriterii tova. Osven tova az se zanimavam ot malka s tanci i poneje tqloto mi e aktivno, nqmashe i kruv daje.
Jenite sa stranni sushtesvatoest-- moje da hodim s nqkogo godina i da ne mu pusnem, a s nqkoi ot dva dni da mu. Kriteriite sa mnogo- dali ima himiq, dali chovekut ni predrazpolaga i nai-golemiq kriterii- dali ISKAME. I vmesto da si gubish vremeto v tupi razsujdeniq, vzemi se ponadui malko i se izkefi, che moje bi devstveno momiche e gotovo da te ostavi da..mmm....
i s4upish prozoreca![]()
много си права и аз така мисляПървоначално написано от rubi
оф нз що тоя израз "да и счупиш прозореца" напоследък много го употребявате...ужасен е хххххххх
мда, така е наистина.. иначе израза е ужасен... но пък е мн изразителен и колоритен
напоследък тук плъзна за масова употреба...не ме кефиПървоначално написано от love_sdv
![]()
а ти мн ли я обичаш...или само искаш преживяванияПървоначално написано от teenuser
![]()
може с тоя на 26 да са карали на орална :P или преди имаше тема как едно момиче, за да не го отворат карало с приятеля си на анална и го нааквалаизбери си иии за кво си с мацката като не и вярваш и и мен ще ме боли ако ми го вкараш рязко така, че момичето си е право независимо дали е девствено или не
и аз съм чувала за такива момичета...бих предпочела 1000пъти да го правя отпред отколкото да има излагации....и после кат одъртея да не мога да си сдържам л...таПървоначално написано от jotitu
макар че при мен не е имало притеснения..дали ще съм отворена или нестранна младеж
![]()
po dve ne6ta sada 4e ne e bila devstvena
1-26 godi6en maj nikoga nema da ostane na suho vervaite mi
2- tva 4e ti e pusnala tolko rano sa6to e mn samnitelno
ot moi li4en opit znam otvorenite momicheta puskat o6te na 2-ta 3-ta ta sedmica v nqkoi slu4ai i po ranotva za lai...ta be6e mn gnuzno ako men nqkoq me naaka
DDDDD 6e q prebiq 6e q nakaram da si gi izqde
DD
ами не само тва странното е че не ми дава нищо да направа като хората.
az 1 ne razbiram.. za kfo namestvane govori6 ? 4eta za nekvi pozi..? vie kfo izbirate si poza li ...?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ми не ,в смисал с ръка да го фкарам на правилното място когато съм в/у нея,щото тя недава воубще аз да съм леко исправен и да гледам воубще на каде са насочвамПървоначално написано от glezan4e