.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    за кво си с нея.. кви са тия глупости защо си толко сигурен, че не е девствена?! Има ли значение изобщо?! Не вярвам като оная горе да ти прави номера! Нормално е да лъжеш, за да не пускаш, но тя ти пуска - ЗАЩО ДА ЛЪЖЕ?! Само си въобразяваш! И на края: Какво ще постигнеш, ако докажеш, че не е девствена????

чакай малко ти ще търпиш ли да те правят на глупак

Голям фен
    ам...според мен не е девствена...явно просто не иска да разбереш че го е правила с онова момче....или незнам не мога да си дам обяснение защо..

Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 1:34 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

кво значение има ли ....ами при положение че ти кажат в очите - никои не ме е пипал досега ,не съм се ебала,заклее ти се и ти виждаш друго...еми нямам работа с такъв човек затва....една пишка и от мен и пътя в такъв случеи
    Evala za komentara.Ama ina4e i as mislq 4e sa q ebali...

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Az ne sum lugala, che sum devstvena, no pri men purviq put ne me bolq. Taka che ne moje da e kriterii tova. Osven tova az se zanimavam ot malka s tanci i poneje tqloto mi e aktivno, nqmashe i kruv daje.
    Jenite sa stranni sushtesva toest-- moje da hodim s nqkogo godina i da ne mu pusnem, a s nqkoi ot dva dni da mu. Kriteriite sa mnogo- dali ima himiq, dali chovekut ni predrazpolaga i nai-golemiq kriterii- dali ISKAME. I vmesto da si gubish vremeto v tupi razsujdeniq, vzemi se ponadui malko i se izkefi, che moje bi devstveno momiche e gotovo da te ostavi da..mmm....
    i s4upish prozoreca
    I pri mene be6e taka pyrviqt put 6tot i az igraq tanci..A kolkoto do temata nqma nujda si gubish vremeto za takviz razsujdeniq..napravo deistvai..

Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    абе може ли да те питам, за тебе какво значение има дали е девствена...
    вие вече по девственост ли ни избирате бе
    Господи, опази Замунда!!
    Да бе верно кво ти пука !? девствена е супер гадно .. аз лично 1 път съм спал с девствена и беше .. кофти ))
    залагам на не-девствените )
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Eх ми като го наравите,то ще се види девствена ли е или не! ти пък..чак едва ли не ще я изнасилиш за да провериш девствена ли е!

Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    ами ако си склонен само защото е спала с предишния си шриятел да я зарежеш, тя е права да те лъже, а пък ако я зарежеш, защото те лъже,пак е права, не и трябва такъв... ти си знаеш, обаче ако мен някой ме подложи на такъв разпит... ще му стъжня живота
    Айде стига глупости моля те !!! престани със спама

И ти ако на това кажеш разпит незнам просто ...мисля че между двама човека избрали един път трябва да има лоялност и доверие, а не лъжи така чв teenuser колкото и да си малък все пак си прав! ..
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

teenuser съвсем не е малък, доколкото разбирам, защото има кола. А аз смятам че има два вариянта. Първия е че не е девствена, да е пуснала съответно на оня 26-годишния, но да се срамува от това и да го смята за грешка. И за да не си помислиш че е тъпа к*рва, ти казва че е двествена.
    Втория вариянт е пак да не е девствена, но да те лъже, за да си изградиш мнение за нея за "доброто момиче". Няма да посочвам вариянт, в който е девствена, защото ти сам каза, че има мн поводи, поради които да смяташ, че те лъже. успех с мацката : )
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Eх ми като го наравите,то ще се види девствена ли е или не! ти пък..чак едва ли не ще я изнасилиш за да провериш девствена ли е!
    Ей, малее, това "Дервишово семе" ви е сбъркало представите за първия път. Гледай да не напечеш момичето, та да вземе да се надува да си пусне малко кръв от носа, че да се успокоиш...
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    София
    По очите й ще познаеш дали е девствена,или не е. Винаги има страх,малко ужас,несигурност,съмнение за болка.. когато е за 1 път. Дори и да не я боли го има това нещо в очите, в изражението на лицето й.
    Съмнява ме да е още девствена...
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си