- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- уж дествена
чакай малко ти ще търпиш ли да те правят на глупакПървоначално написано от jotitu
ам...според мен не е девствена...явно просто не иска да разбереш че го е правила с онова момче....или незнам не мога да си дам обяснение защо..
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 1:34 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
кво значение има ли ....ами при положение че ти кажат в очите - никои не ме е пипал досега ,не съм се ебала,заклее ти се и ти виждаш друго...еми нямам работа с такъв човек затва....една пишка и от мен и пътя в такъв случеи
Evala za komentara.Ama ina4e i as mislq 4e sa q ebali...
Да бе верно кво ти пука !? девствена е супер гадно .. аз лично 1 път съм спал с девствена и беше .. кофтиПървоначално написано от love_sdv
))
залагам на не-девствените)
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Eх ми като го наравите,то ще се види девствена ли е или не! ти пък..чак едва ли не ще я изнасилиш за да провериш девствена ли е!
Айде стига глупости моля те !!! престани със спамаПървоначално написано от love_sdv
И ти ако на това кажеш разпит незнам просто ...мисля че между двама човека избрали един път трябва да има лоялност и доверие, а не лъжи така чв teenuser колкото и да си малък все пак си прав! ..
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
teenuser съвсем не е малък, доколкото разбирам, защото има кола. А аз смятам че има два вариянта. Първия е че не е девствена, да е пуснала съответно на оня 26-годишния, но да се срамува от това и да го смята за грешка. И за да не си помислиш че е тъпа к*рва, ти казва че е двествена.
Втория вариянт е пак да не е девствена, но да те лъже, за да си изградиш мнение за нея за "доброто момиче". Няма да посочвам вариянт, в който е девствена, защото ти сам каза, че има мн поводи, поради които да смяташ, че те лъже. успех с мацката : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
По очите й ще познаеш дали е девствена,или не е. Винаги има страх,малко ужас,несигурност,съмнение за болка.. когато е за 1 път. Дори и да не я боли го има това нещо в очите, в изражението на лицето й.
Съмнява ме да е още девствена...
Smile!?