Абе пич, защо не помислиш, че може пък наистина да е девствена и да се срамува и да не знае какво прави - което и да е момиче ще го заболи, ако го вкараш рязко отначало - няма значение дали е девствена или не, ама пък ако е девствена болката ще е страшна. Просто й кажи, че за теб няма значение дали е спала с други и така. Вярвай ми - оня може да си е стоял на сухо през цялото време. Той е почнал да я натиска за секс още отначалото, а мога да ти кажа, че няма нищо което да откаже така лесно жените от секс от това да ги притискаш да го направят, така че според мен няма нищо чудно в това да е девствена. Още повече че имах една приятелка, която преди мен ходеше с едно 2 година и не му беше пуснала, а на мен още нямаше и 1 месец и свършихме работата, а беше точно същата ситуация - той по-голям, тя е била на 16 години като са тръгнали и на 18 като скъсаха и още беше девствена и не му беше пуснала. Така карай по-внимателно в каквато поза иска и това е. А пък и да те лъже в крайна сметка какво ти пука - нали секс има - дали си 1ви или втори според мен няма никакво значение