- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам много, искам всичко
Moqt problem e 4e ne moga da xaresam samo edno mom4e.Vinagi kogato imam nqkoe mom4e do sebe si zapo4vam da xaresvam drugo....Zatova mn rqdko moga da buda po dulgo vreme s edin 4ovek.Izgubix biv6iq mi priqtel zaradi iznevqra....,a predi nego naranix mn dr mom4eta.Ne moga da si obqsnq za6to se polu4ava taka....prosto iskam vsi4ki....a kogato zagubq poredniq mi se slu4va taka 4e pla4a mn i mi lipsva...4ak togava razbiram 4e go obi4am....za6to ne moga da ocenq tova koeto imam a se stremq da imam vsi4ko.
Защото нямаш волята да загърбиш многото сладури и да се радваш на твоя ,когато е до теб !На колко си ,че все още мислиш с детския разум.Нали имаш приятел какво гледаш другите момчета ?? Така никога няма да имаш някаква стойностна връзка и всичко ще е просто поредния ,който ще нараниш...
![]()
Эащото не энаеш какво искаш.Ако обичаш някого не може да го раэбереш ,когато го нараниш и той си тръгне.Тея неща ги има само в мексиканските сериали.Понякога хората трудно си осъэнават грешките и кусурите.А ти добре осъэнаваш какво правиш.Еми эначи трябва да се опиташ да престанеш.Надали е трудно.Друг е въпроса ,ако така ти харесва и тея потъпки те карат да се гордееш.
И мога да ти кажа със сигурност ,че до момента на никого от теэи,които си наранила не си държала и не ти е пукало эа него.Ако беше така,нямаше да правиш простотии беэ да мислиш.Така,че стига с тва `обичам`.В твоя случай тая дума не върви.
[size=7][b][u]fosse cos
да не би да си зодия лъв?![]()
Момиче съм
Днес си мислех същото, което е написано в заглавието ти.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Предполагам, че просто не си открила този, когото "всички търсим". Ако беше, нямаше да го зарежеш. Може би, когато тръгнеш с някого, започваш да виждаш недостатъците му, преставаш да го харесваш(или както ти казваш обичаш) и си намираш нов, по-добър... и така в омагьосан кръг...
Защо плачеш, след като си скъсала с бившия?! Ами например, защото за момента си сама, защото те е яд, че си била толкова глупава да го зарежеш, а той е бил толкова прекрасен.. И все пак всичките ли бивши ги обичаш, а?
Сякаш си първата, която изневерява или къса с някого.
![]()
Heeei, ne6to protiv zodiqta mi ?Първоначално написано от trittico
![]()
![]()
Mila, spoks, qvno ne si namerila to4niq, abe i az sam tai, nqkoi kato vidq po tai ili mi haresa flirtuvam s nego, tva onva i posle go ostavam :S gybq interes barzo... i nqkoi ako vidq 4e ne me haresva prosto po4vam da flirtuvam s nego i posle kato mi se varje go otrqzvai nai-brutalno...abe nqkvi takiva vse i nakraq naranqvam mom4etata, ama sam si takava, sigurno i az o6te tarsq pravilniq...
![]()
Maле... едва ли мога да ти помогна, защото аз самата съм точно като тебе!!!![]()
Че и се пита защо?!![]()
![]()
![]()
![]()
Алоо момиче ти си истинска курва,не го ли усещаш,а?
Бившите започват да ти липсват не защото ги обичаш или някога си ги обичала (умът ми ен го побира как би си позволил да нараниш и измениш на любим човек), ами защото забраненият плод е най-сладък, тоест искаш онова, което не можеш да имаш. Просто е...
Просто изчакай 10-ина годинки, докато пораснеш на акъл, и тогава се занимавай с чувства на когото и да било - твои или чужди, тогава поне може малко да разбираш за какво става дума...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми сори мила, ама не смятам, че си права... Просто мисля, че не е срещнала точният човек, който да заобича... Единствената й грешка е, че наранява околните момчета, но не я обвинявам... Мъжете са гадовеееПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
И те постъпват така... и нека има поне един човек, който да ги оправи
![]()
И аз съм същата...май със сегашното ми гадже не е така, ама все пак се колебая...на моменти го обичам адски много и не мога да си представя как бих живяла без него, а след малко сякаш не ми пукаПървоначално написано от asi_basi
И btw, и аз съм лъв (= може да е от зодията
ПП. Супер е тъпо, че написах туй мнение, защото гаджето ми може да го прочете, ама...обичам те слънце![]()
Случвало ми се е мн тъпо дам,но вече не се занимавам с никой...так ми е най-добре
![]()
![]()
![]()
Една кучка, наранила някого, който не е гад, не оправя всички онези копелета по света...Първоначално написано от nicolepcd
А пък щом н е срещнала подходящия, защо трябва да наранява някои, които й възлагат своето доверие, може би встъпват във връзка с мисълта, че има шанс за нещо сериозно? Не всички си сменят настроенията с щракане на пръсти. А и знам колко е трудно за тези, които са изпитвали нещо по-дълбоко, да се възстановят...
ПП. Аз също съм лъв, заради мен са страдали 2-ма - единият беше от новия ми клас, когато се преместих в гимназия, но просто още не се чувствах готова за нещо такова, а вторият беше човек, с когото почти не се познавахме, а вече искаше да ме "открадне" (а и за него не съм много сигурна как са се стекли обстоятелствата). В момента съм от 6 месеца в сериозна връзка с момче и за миг не съм помисляла да съм с друг зад гърба му, не само защото бързо се привързахме с него един към друг и само по себе си се разбира, че не желая друг, а и защото дори и да не сме толкова близки, не може и насън да ми мине през ума да предавам доверието, което ми гласува момчето. Подло и долно е...И като чета горните постове, чудя се сбъркана ли съм да смятам, че играта с чувствата не е безобидна?!
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
К'ва си шаврантия![]()
Mislq 4e ti ne pravi6 razlika mejdu vremenno ovle4enie i istinska lubov
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Не. Или ако си, то и аз съм...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
ei ne mislq 4e trqbva da stigame do tam 4e da mi kazva6 4e sum kurva...prosto moga da imam pove4e ot edno mom4e....Tova 4e gi smenqm ne ozna4ava 4e sum kurva ili ne6to ot toq sort...Nima ti si xodila samo s edno mom4e dosega....
Razli4na sum ne sum banalna.Idealna sum,ne sum naxal.Ne moje6 da me ima6 ne 4e se naduvam.Ot vsi4ki koito ima6 NAI_SKUPO STRUVAM!!!
ei ne mislq 4e trqbva da stigame do tam 4e da mi kazva6 4e sum kurva...prosto moga da imam pove4e ot edno mom4e....Tova 4e gi smenqm ne ozna4ava 4e sum kurva ili ne6to ot toq sort...Nima ti si xodila samo s edno mom4e dosega....
Razli4na sum ne sum banalna.Idealna sum,ne sum naxal.Ne moje6 da me ima6 ne 4e se naduvam.Ot vsi4ki koito ima6 NAI_SKUPO STRUVAM!!!