Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Че и се пита защо?! Алоо момиче ти си истинска к***а,не го ли усещаш,а?
Ми сори мила, ама не смятам, че си права... Просто мисля, че не е срещнала точният човек, който да заобича... Единствената й грешка е, че наранява околните момчета, но не я обвинявам... Мъжете са гадовеее И те постъпват така... и нека има поне един човек, който да ги оправи
Една кучка, наранила някого, който не е гад, не оправя всички онези копелета по света... А пък щом н е срещнала подходящия, защо трябва да наранява някои, които й възлагат своето доверие, може би встъпват във връзка с мисълта, че има шанс за нещо сериозно? Не всички си сменят настроенията с щракане на пръсти. А и знам колко е трудно за тези, които са изпитвали нещо по-дълбоко, да се възстановят...
ПП. Аз също съм лъв, заради мен са страдали 2-ма - единият беше от новия ми клас, когато се преместих в гимназия, но просто още не се чувствах готова за нещо такова, а вторият беше човек, с когото почти не се познавахме, а вече искаше да ме "открадне" (а и за него не съм много сигурна как са се стекли обстоятелствата). В момента съм от 6 месеца в сериозна връзка с момче и за миг не съм помисляла да съм с друг зад гърба му, не само защото бързо се привързахме с него един към друг и само по себе си се разбира, че не желая друг, а и защото дори и да не сме толкова близки, не може и насън да ми мине през ума да предавам доверието, което ми гласува момчето. Подло и долно е... И като чета горните постове, чудя се сбъркана ли съм да смятам, че играта с чувствата не е безобидна?!