- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прилика и разлика с ваще
Е,по какво си приличате и по какво се различавате с родителите си>?
еми не знам по какво точно,но всеки,който ни види с татко заедно и не знае,че съм му дъщеря го питат "това щерката ли е?" а той отговаря "не гаджето"и след това казват колко си приличаме,а с майка освен че обичаме да викаме и че като височина,килограми,размери сме еднакви май няма друго
![]()
с баща ми си приличаме по тва че и двамата играем футбОЛ пък с майка мимай с нищо не си приличаме..
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Всички казват,че имам на татето `маниерите`...и очите,определено...донякъде и характера.С мама...май нищо...
По повечето неща - държание, характер, външен вид, дори някои тикове и думи, които използвам - приличам на майка ми.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
na vunshen vid napulno prilicham na maika si..na bashta si po nishto ne prilicham..sp
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
По външен вид всички викат че приличам най-много на баща ми. Иначе мама е мноого по-подредена от мен, а тати е мнооооого по-разхвърлян от менИ двамата са мн по-умни от мен. Мама и притеснителна като мен, а и тримата сме еднакви инатииии ... За това се сещам сега
![]()
Ами чувствителна съм като баща ми,а приличам на майка ми визуално,а и по-проклетията и ината!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми..аз пориличам на баща си по вънпен вид..а иначе характера ми е смесен..(май само очите са на мама)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
По отношение на външния вид приличам на тати.. Ваела съм неговите очи и косаТой е работохолик и аз съшо май
Иначе съм много ината-единственото общо нещо между мен и мама
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Амиии по характер съм повече на майка ми ,на външен вид всички казват,че на нея приличам,макар,че нито аз нито тя забелязваме няква прилика :Д
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
По нищо не приличам на наще ... малко ненормално ... ама си е така![]()
mi palno kopie na maika sam po van6nost, po harakter pili4am na tatko i tuk tam na maika![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Aми значи аз имам усмивката на майка ми, а може би по характер приличам повече на баща ми...Едно такова инато!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
С майка ми на външен вид нямаме абсолютно нищо общо... само, че характерите ни са 1:1.
С бащата... всеки казва, че съм му одрала кожата, само дето май само аз не намирам никаква прилика... ама щом казват... Но по характер с него нямаме едно общо нещо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
на външен вид на никой от тях не приличам, освен че съм нисичка като майчето, иначе по характер сме си лика прилика
На външен вид:очите на мама,ръцете на мама,нослето на тате.
Държание:инат и дразнител като мама.![]()
определено с порастването започнах да приличам повече на тате ,който си е избухливичък и не може да търпи последната дума да не е негова....да му се отваряш-тва го изкарва от равновесие![]()
don't be afraid of your little mental issues
а значии .. с маика ми не намирам много много сходни черти.. може би само това че на нас ВИНАГИ някои друг ни е виновен за всичко(е ест опитвам се да го променя това ма маи тя мн мн не се старае)
а с баща ми .. бузите косата дупето сичко имам чувството че ни е еднакво.. а и характерите ни са почти еднакви ...
може и за това да мисля че тои е идеалния татко
а разликите.. хмм в момента се сещам само че и 2мата са с черни коси (естествен цвят) пък аз съм с кестенява [-o< [-o<
![]()
всичко е различия само с татко по пиенето![]()
... no comment ...
Нямам абсолютно никаква прилика с майка ми, за голямо мое щастие и късмет.
По характер приличам много на баща ми, но не изцяло. Той е по-строг и по-твърд от мен. При него няма прошка и втори шанс, ако някой го е ядосал или наранил. Реже от кръста до две. Аз не съм така, по-мекушава съм от него.
Най-много приличам на себе си. Много пъти съм го казвала, но родителите ми нямат никаква заслуга за това, което съм днес. Сама се възпитавах.
С майка ми си приличаме по това, че и двете сме много емоционални, сърдим се за глупости и после бързо ни минава. Различаваме се по това, че тя е доста по-амбициозна от мен, каквото си навие да направи и винаги успява (и аз преди бях така, ама напоследък нещо..), също така е мнооого по-подредена от мен![]()
Аз и баща ми винаги търсим някой, който да ни е виновен за нещо, и двмата все отлагаме нещата за последния момент. Обаче той е доста по-разсъдлив от мен, по-умен![]()