- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е нимфоманка!
Не издържам вече, да беше веднъж на ден - да, но приятелката ми иска да ме чука на ден поне по три пъти. След третия път вече нищо не излиза и направо си ме боли. От няколко месеца се чудя как да и кажа, че не ми е приятно да правя секс толкова често, но ме е страх да не ме зареже.
Как може да си толкова страхлив мъж?!Поговорете си като нормална двойка и просто и кажи...какво толкова?Каква двойка сте щом не можеш да и кажеш нещо такова без да се притесняваш?![]()
![]()
kaji i nqma da te ybie nai-mn da te iznasili :P![]()
а някой хора мечтаят за това..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
DE I NA MEN TOZ KASMET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
намери и още някой...да се боцка и с двамата....по лесно щи е![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Кольо , тъпо мнение даваш (Quasar)
Амиии и аз имам позната нимфоманка ... Тя по-често се чукаше от всички , които познавам . Та тя прайше секс повече от 4 пъти на ден.. Горката , не можеше да се спре . Секса и действаше като накротик
Еее дано се оправи и твойта , защото не е хубаво най-вече за момчетата да се прекалява със секса - поговорете ! Обясни и че почва да те боли и не искаш , а и да искаш не можеш да го правиш толкова често .
![]()
Само не виждам кво се оплакваш. Дръж се машки , what a pussy!
Купи й вибратор! А и като не искаш-не го прави............тя с нож ли те заплашва?
Da ti imam problema . . . horata ot za tva molqt ,ti sa oplakvash . . . ми поговори с нея като ти е проблем толкоз . . .
Ами седни и поговори с нея, пък дано те разбере![]()
Ти па...
Радвай се,бе!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да... всеки, на който не му се е случвало мечтае за това.
Когато един ден правиш секс 4-5 пъти - супер... чувстваш се щастлив.
Втори ден правиш секс 4-5 пъти - много добре. Иска ти се всеки ден да е така...
Но след 1 седмица вече си смазан и не искаш нищо. Предпочиташ да изгледате някой тъп филм... да си изпиете сутришното кафе на терасата... искаш нещо нормално...![]()
И другото което е - почва да си губи смисъла. Когато цяла седмица чакаш да няма даскало, да сте спокойни и отпочинали... и желанието е по-голямо... и удоволствието. Всичко става някак си по-готино.
Не превръщайте секса в спорт!
Иначе конкретно по темата - някой ден когато и двамата се чувствате добре просто я гушваш... казваш и, че искаш да поговорите... И казваш всичко така както го мислиш и чувстваш. "Миличко така и така... това ме изморява... искам да понамалим темпото... притеснявам се да ти го кажа, защото така и така...". Когато човек е напълно открит разговора протича доста по-добре - чувства се спокойствие и сигурност.
Явно и аз имам нимфомански наклонности ...![]()
Ти за всекидневен секс ли говориш или ...
+1Първоначално написано от Willy Da Winka
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
ти да не си и вибратор,кажи и че не всички мъже са физически способно да лашкат целодневно,да миряса малко![]()
стоя пред компютара и мисля да зимам аспирин пфф бахтиПървоначално написано от Ice_Queen_
Lord Give Me A Sign
ем нз...с моито беб4е го правим по 3-4 пати на ден...рекорда ни е 6 :P :P :P тои не се оплаква...нз кои мъж се оплаква...4е приятелката му иска секс...Първоначално написано от zsp
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Пичаго,тва,че тя иска да правите по 3 тека на ден не значи,че е нимфоманка.Щом иска значи и е много хубаво.А ти сливи ли имаш в устата да и кажеш,че започва да те боли и ти става неприятно??
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Пу... да фане и на мене да ми се падне една такава...
П.П Ми просто и кажи .... К'во му е сложното ?
interesno!s moq priatel e imalo slu4ai da ne stavame ot legloto po cql den i samo da se lubim puk ti se oplakva6!mn muje si me4taqt za tova. puk kato ti idva v po-ve4e kaji ii 4e za nqkolko dni iska6 po4ivka puk posle 6te kompensira6 tezi dni![]()
![]()