.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Първата целувка

просто се замислих ... с кой къде кога и как се целунахте ... какво усетихте ... абе въоще каквото сте преживяли тогава кажете го
    P.S. ако има такава тема съжалявам
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Стана ми кеф хванах я за циците и правихме секс още на първата целувка... романтично а ?

Голям фен Аватара на alehole
    Ми не помня много .. мисля че бях 3-ти клас с едно съседко момче той беше 6-ти или 7-ми клас , а целувката ми тя беше страхотна
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Na 13 godini bqh.Mom4eto togava mi be6e gajde.No ne celuvkata ne be6e ni6to osobeno,ne mi haresa.Abe ne mi e mnogo hubav spomen

мм...не ми хареса.Бях някъде 7ми клас и ми беше много странно

Ми след 2 дена ставам на 13 ...Та първата ми целувка (истинска) беше това лято (2007) с момчето което много харесвах Не беше много сполучлива А наскоро разбрах че момчето е голям БАЛЪККК

mmm purvata celuvka - v 7 klas
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

purvata celuvka beshe v 6 kl..nishto osobeno
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Моята първа истинска целувка беше месец преди да стана на 16 с момчето, с което все още сме заедно. Не си спомням много този момент, 3 дни преди това имаше концерт на Щурците в нашия град и с него се сближихме повече на него, от тогава ходехме все прегърнати, но аз не можех да го целуна - страхувах се да не разваля нещо и накрая да се окже, че се събуждам от хубав сън. Въпросния ден трябваше да се прибера по-рано у нас, защото на следващия ден заминавах на лагер на море, на който той за жалост нямаше да присъства. Изпрати ме до у нас и когато се прегърнахме за довиждане, никой не пусна другия. Тогава просто изключих тотално, доближих си главата до неговата и устните ни се докоснаха. Той май отначало се ошашави, ама бързо загря и ме целуна и той (имаше малко повече опит, знаеше какво се прави, и все пак ми каза по-късно, че ме е чакал мен да направя първата крачка той да не ме шашне). Точно тогва свсем не мислех, както и час след случилото се. Когато разбрах какво е станало обаче вече не ми се тръгваше За жалост нямаше как да се върна и така от първите ни 2 седмици карахме само 4 дни... За щастие после нещата си тръгнаха супер и още сме си заедно...
    Брех, какви романи станаха...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от alehole
    Ми не помня много .. мисля че бях 3-ти клас с едно съседко момче той беше 6-ти или 7-ми клас , а целувката ми тя беше страхотна
    O_____O
    Педофилия...

Ami moqta beshe lqtnata vakanciq 6ti za 7 klas bqh.Hodih na edin lager i tam za 1 sedmica.Momchetata bqha ot nqkakvo selo (bqha v nashiq hotel) i pytuvahme zaedno shtoto seloto im e nqkyde krai nashiq grad.Tva nqma znachenie de I poslednata vecher hvanah edno momche,vleznahme v edna staq legnahme na legloto,gushi mushi tnt i nakraq se celunahme...ama nqmam huabvi spomeni,ne beshe hubava celuvka..sledvashtite bqha dosta po-dobri

Град
    Испания.

Re: Първата целувка

Цитирай Първоначално написано от жижи
    просто се замислих ... с кой къде кога и как се целунахте ... какво усетихте ... абе въоще каквото сте преживяли тогава кажете го
    ЪЪЪЪъъъъъъъъъх... ми не съм.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Цитирай Първоначално написано от napalm
    И аз ...
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

ъжалявам за тези който още не са я осетили (тръпката) ... а за другите да не е нащто кой зн какво от колкото с 4овека с когото си се целунал
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Ми беше в 6-ти клас и беше с наи-смотания човек на тая земя ,но следващите по-вече ги биваше

мии моята беше тва лято(2007) и беше нещо супер куул

Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
    Цитирай Първоначално написано от napalm
    И аз ...
    +1

Ох ами мойта беше преди доста години но си спомням ..ами значи аз бях в 6-клас а хубавото беше че мацката беше 8-ми клас и беше по ушлайфана от мен и както я изпращах една вечер и бяхме се гушнали и тя ме целуна, чувствах се като в небрано лозе и доста време след това си задавах въпроа "абе сигурен ли си че тва беше реалност или просто сънувах"
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Само,че аз бях 2ри клас,пък съседското момче беше 5ти... Помня само,че една вечер бяхме с нашите на гости в тях и аз някаква много се лигавих,все се натисках да го целувам/ама само по бузата нали/ и той накрай помня,че ми викаше дали съм искала да знам какво е наистина целувка и тей... Ама беше много гадно тогава усещането,може би защото бях малка или ддз... Сега обожавам целувките ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ами за мен това е един от най-лошите спомени бях 5ти за 6ти клас и беше с един грубян,една ве4ер на един шезлонг в Несебър на плажа. той се наведе да ме целуне,аз се опитах да се дръпна,но той ме хвана здраво и беше по скоро болезнено физически и психически отколкото хубаво преживяване...

Моята беше преди два месеца(7-ми клас съм).С момчето,скоето съм все още и беше мн готино.Ходихме си по центъра и после той реши да ме изпрати и тей стана работата.. Ама беше много хубаво,а и сега много харесвам целувките...
    ...

moqta puk be6e f detskata gradina
    edno ot nai~gadnite spomen4eta koito imam
    vuprosnoto mom4e mn me haresva6e i edin den me podgoni po dvora..
    nqma6e 6ans da me hvane poneje bqgam burzi4ko
    ama ima6e nekuf tup fr deto me presre6na...
    togava si nabodoh okoto f edin hrast..
    awe mani i celyfkata be6e otvrat...pedofilska istoriq
    Jivotut ne e nito tolkova hubav,nito tolkova lo6,kolkoto ni se stryva. Sumurset Moum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си