- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на мен ли се случи...
Винаги съм смятал,че да пишеш по форуми за да искаш помощ или съвет за нещо свързано с любовта,като например как да заговориш момичето в което си влюбен или как да и предложиш,е адски тъпо и смешно.Ама ето на,наложи ми се да пиша и да искам съвет![]()
Та харесвам едно момиче,даже май се влюбихСърцето ми бие ей така
като минавам покрай нея,но....
Лошото е,че е с 2 години по-малка от мен и ще питате защо.До сега съм имал връзка само с 1 момиче,на моята възраст и беше братовчедка на най-добрият ми приятел,така че беше доста лесноМомичетата,с които дружа са по-големи от мен.До сега не съм харесвал по-малки
![]()
Та аз съм 11 клас , а тя - 9.Хубавото е,че сме от едно училище.Лошото е,че не знам нищо за нея,дои може да има приятел.Научих,че нямала скайп,явно няма интернет или компДоста често съм я засичал доло(аз уча на третия етаж,а тя на първия).Веднъж дори като я бях срещнал на улицата се направих,че не я видях и я бунах,но тя даже не ме погледна
Винаги,когато я видя е с някое момиче,което е мн лошо,за да я заговоря искам да е сама
Не съм забелязвал да ме е поглеждала в училище
![]()
Сега не мога да пиша още , после повече , дайте съвети![]()
mi moje taka leko da i podmqtash nqkfi zaka4ki ama ne tiq selqnskite kato she te skusam ... izmisli neshto sladursko![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
като за на4ало запознай се с нея![]()
просто като я срещнеш следващия път я заговори..11 клас си, зна4и трябва малко по-смело да действаш
и след няколко такива срещи й поискай тел, щом няма нет
успех
Kkavo kato e po malka ot teb ? A,ma ti si batkoto i nali znae6 4e dosta momi4eta se kefqt kogato po-golqm q haresva. Qvno si sramejliv za6toto si imal 1 priqtelka samo, no kvo ot tova? Davai po -smelo,zapoznai se s neq za na4alo
На мнение съм че трябва да деистваш спокоино .. В началото се запознаи с нея .. например като я видиш някъде по коридора ..Дори и да е с приятелка заговори ги .. збазикни ги .. и така се зпаознаите .. после може да я поканиш да излезете и така да я опознаеш по-добре![]()
tova mai 6te e trudno.kato vijdam kakvo si napisal,mai si sramejliv?no moq s1vet e da q spre6 i da q pokani6 na kafe kato za na4alo.ako e 4ovek s glavni bukvi ne vqrvam da otkaje.taka ot kafe na kafe moje i da stane ne6to,no znae6 li.nedei da se vliubva6 taka,tove nemoje da e liubov.p1rvo trqbva da opoznae6 edin 4ovek,za da znae6 dali si struva da si s nego.nemoje6 da kazva6 4e si vliuben v nqkoi koito ne poznava6.VIZIQTA NE E NAI VAJNATA.vse pak nqma da jivee6 s krasotata i a s neq.opoznai q p1rvo kato priqtel....a posle misli za 4uvstva i vr1zka....
za men 6e e stranno,kakto si varvq nqkoi ot po-golemite da me spre i da mi kaje "zdr az sam ...... ,ti kak se kazva6" tfa gy pravqt samo v detskata gradina, a i umstveno izostanalitebazikai se,zaka4ai se ,az sas mn mom4eta ne sam se zapoznavala,no si se zn daje i priqteli imam dety imety im ne gy znaeh kato se zapoznahme - 4ula sam drugite kak mu vikat,toi e 4uval maito ime, i taka nqkoi pat zapo4vame i po ime da si vikame ...
tfa 4e si "batkoto" e mn0y gotiny daje! spox ne si davai zor,kato q sre6tne6 izmisli ne6ty da q zaka4i6 ili da q izbazika6 ne6ty...napregni si malko mozaka-pove4eto momi4eta,samo kato vidqt mom4eto i go 4uqt da govori ve4e zn kaf harakter e,kak moje da se haresat na takav harakter i vs udeben slu4ai se opitvat da izpaknat ot drugite i da se zapoznaqt
![]()
ti ot koe daskalo si?????
syveta mi e da q zagovri6 pyrvo...6te se izkefi se pak e 9 klas..Pyrvoq zagovori i sled tova ve4e iskai i gsm nomer..izlezte na kafe ako sika..taka stava
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Е много ясно,че трябва да се запозная с нея,като преди това я заговоря по някакъв начин,но какво мога да кажа на момиче с 2 години по-малка от мен и да не разбере,че я харесвамНито мога да я помоля за някой учебник,да я питам за някой урок,да я питам за някво контролно или пък ако имах приятел от нейния клас и да я поразпитам за него.Абе просто в тая област никак ме няма
А и както спомена някой по горе,не мога да отида до нейната стая и кат я видя да кажа:"Искаш ли да се запознаем,какво ще кажеш да идем на кафе?"....
Не че се правя,но се е случвало мен да свалят,а не обратното.
Хах,верно е че съм леко срамежлив,но каква е тази логика бе:"Имал си само 1 приятелка,значи си срамежлив"![]()
Ти какво,за теб човек трябва да има 4-5 гаджета за да не е срамежлив...
![]()
Mи като я срещнеш, или минеш покрай нея, кажи някакво име, и кажи, че си се припознал![]()
Эапоэнай се с мацката ,бе.Един живот живеем,кво се сутишАко имаш нужното самочувствие,някой пък като я срещнеш в коридора я эаговори.Надали ще те подмине като статуя.Усмихни и се,петай я дали иска да иэлеэете след даскало.Кво ти пука ,че е с приятелка.Може би малко ще я шокираш,ама ако те хареса ще се съгласи
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
възръста няма значение, но това не истинска любов, когато сърцето ти бие силно не означава че това е истинска любов, за момента може да си влюбен в нея и да го чустваш така но това е за сега, но някой път просто се запознай с нея и няма веднага да почваш аз те харесвам и така, първо се запознайте после се опознайте и така разбери повече неща за нея и вече тогава можеш да и кажеш какво испитваш към ней
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Теб те дразни, когато не е сама... Я вземи се появи пред нея с приятели и гледай реакцията й.. Ще разбереш дали и тя е заинтересована от теб.![]()
Първо втори път като я видиш на улицата никога не я бутай(все пак не сме в детската градина,големи хора сме).Пак щом сте в едно даскало няма да ти е трудно да се запознаеш с нея.Забрави за срама и действай.Някоя хубава дума и една чаровна усмивка може и да са достатъчни за да те забележиДано имаш късмет
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Уф,може ли да му давате такива прости съвети...![]()
Точно,трябва да каже да се запознаят,какви са тези закачки,като от пети клас или пък като някакъв плейбой???
Лично аз ако ме закачат така,
1.Ще си изградя лошо мнение за него(че е плейбой и ги върти така)
2.Че няма никакви сериозни намерения
3.Няма да му обърна внимание.
А колкото до твоите думи,пич ти я имаш за много малка,а ти самият се мислиш,за някакъв супер голям и не на нейния акъл...
Ако въобще искаш да ходиш с нея,трябва да я мислиш за равна на тебе!!!![]()
Като за начало и направи някакво впечатление ,запознай се с нея и я покани да излезете само двамата.СЛед това вече е лесно .Забелязва се когато и другият има някакви симпатии =D> Успех! \/
Еми аз съм намислил нещо,обаче се опасявам да не се паникьоса момичето или пък да разбере,че я свалям и да не и се хареса![]()
Когато я срещна да седи пред стаята си,ще отида при нея и ще я поразпитам за един учител,който им преподава,а на нашия клас скоро ще почне да ни преподава...Знам кога имат часове при него и точно тогава ще отида,все едно съм го видял и съм решил да попитам за негоЩе поприказвам малко с нея,като накрая мисля да и благодаря и да я питам нещо относно нея,как се казва,от кое училище идва и пр.
Незнам как би реагирала и за това искам да се отправя към момичетата във форума,как им се струва,ако някой по-голям и симпатичен младеж дойде при вас и ви поразпита така,как бихте реагирали виеМислите ли,че ще е хубаво ако я поканя на кафе/кино след един такъв разговор или е твърде рано?
И все пак момичето е заек в училищеКоето е голям проблем за мен
![]()
Какъв е проблема че е заек ?! ...Мм аз не бих се (много) сконфузила,ако някой дойде така,ама зависи тя какъв характер е ...чесно казано трудно е да се опитваш да й се харесаш и дори само да се запознаете,като не й зн характера...иначе...май (според мен) ще се посконфузи момичето...а бе аз не те съветвам т'ва да го направиш,но си е твое решение,все пак...аз ако бях на твое място щях...а бе к'во му мислиш,като я видиш по коридора-действай на момента,не може да не ти дойде нещо в главата...дори и да е смотано,може пък и да й хареса...забрави за срама и другите,действай,че ше побелеете вече,докато събереш смелост и докато измислиш "оригинална" идея... Don't worry,be happy ! :P
ае успех
![]()
+1Първоначално написано от marmalad4e
![]()
Намери някое момиче от нейния випск, което познаваш и я разпитай![]()
All I hear is "Burn!
Sq 6ti kaa kvo se prai...na4i p1rvo nedei si misli 4e kat e 2 godini po malka ne e na tvoq ak1l naprimer...2 godini ni6to ne sa p1k i momi4etata se razvivat po b1rzo....sled tva nedei se pritesnqvai ot priqtelkite i 6toto i bez tva i sama da q hvane6 posle si4ko 6te izklukari na tqh (a moje i da si s14ini ne6to interesno)...sled tva 6te q zagovori6 v "nedvijim" moment demek kato sedi na edno mqsto 6toto ako hodi moje da b1rza za nqk1de i da ne se spre...ta kato otide6 do neq...kazva6 ne6to kato "zdraveite momi4eta" (ako e s priqtelka/ki) i po4va6 ve4e da improvizira6...pitai q "abe ti nqma6e li brat...ili mai se b1rkam" ili...ne znam ne6to...ohhh...razseqh se malko tuka i si otide muzata..aide...uspeh![]()
vij sa i az sam 9ti klas mi si predstavqm kak si varva po koridorte i nekaf po4va da mi govori palnite prostoii i si mislq 4e hi4 nqma da mi haresa a az vob6ti ne sma ot pritesnitelnite.ako pu6ite i iskai zapalka abe zagovorii q![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
хах като видях че и други хора пишат за подобен на моя проблем реших и аз да споделя моя. Та значи едно момиче от моя клас ми каза че някаква нейна приятелка ме харесвала. След извесно време ми я показа на снимка. Честно казано тя наистина изглежда доста привлекателно. Ште кажете какво по - лесно от това. Отиваме всички заедно на кафе. Запознаваме се и .... така, но има и един друг проблем. Това момиче от моя класима сериозен проблем със слуха. Много трудно разговарям с нея. Ако отидем заедно на кафе, все едно ще съм с това момиче с което дори не се познавам и ще се получи много неловка ситуация. Попитах за скаип, но тя нямала интернет. Попитах за телефона й, но какво да и кажа като й се обадя ??? Въобште какво да правя ?
е к'во като си по-голям от нея е и? Аз ходих година и половина с момиче което беше по малко от мен с 2 години и к'во нищо..Даже в момента приателката ми е 9 клас и така както и да е...Виж се запознаи с нея и действаи смело ако си срамежлив в тоя живот до никаде няма да стигнеш![]()
![]()