.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

на мен ли се случи...

Винаги съм смятал,че да пишеш по форуми за да искаш помощ или съвет за нещо свързано с любовта,като например как да заговориш момичето в което си влюбен или как да и предложиш,е адски тъпо и смешно.Ама ето на,наложи ми се да пиша и да искам съвет
    Та харесвам едно момиче,даже май се влюбих Сърцето ми бие ей така като минавам покрай нея,но....
    Лошото е,че е с 2 години по-малка от мен и ще питате защо.До сега съм имал връзка само с 1 момиче,на моята възраст и беше братовчедка на най-добрият ми приятел,така че беше доста лесно Момичетата,с които дружа са по-големи от мен.До сега не съм харесвал по-малки
    Та аз съм 11 клас , а тя - 9.Хубавото е,че сме от едно училище.Лошото е,че не знам нищо за нея,дои може да има приятел.Научих,че нямала скайп,явно няма интернет или комп Доста често съм я засичал доло(аз уча на третия етаж,а тя на първия).Веднъж дори като я бях срещнал на улицата се направих,че не я видях и я бунах,но тя даже не ме погледна Винаги,когато я видя е с някое момиче,което е мн лошо,за да я заговоря искам да е сама Не съм забелязвал да ме е поглеждала в училище

Сега не мога да пиша още , после повече , дайте съвети

mi moje taka leko da i podmqtash nqkfi zaka4ki ama ne tiq selqnskite kato she te skusam ... izmisli neshto sladursko
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    sofia
    като за на4ало запознай се с нея
    просто като я срещнеш следващия път я заговори..11 клас си, зна4и трябва малко по-смело да действаш
    и след няколко такива срещи й поискай тел, щом няма нет
    успех

Град
    Лондон
    Kkavo kato e po malka ot teb ? A,ma ti si batkoto i nali znae6 4e dosta momi4eta se kefqt kogato po-golqm q haresva. Qvno si sramejliv za6toto si imal 1 priqtelka samo, no kvo ot tova? Davai po -smelo,zapoznai se s neq za na4alo

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    На мнение съм че трябва да деистваш спокоино .. В началото се запознаи с нея .. например като я видиш някъде по коридора ..Дори и да е с приятелка заговори ги .. збазикни ги .. и така се зпаознаите .. после може да я поканиш да излезете и така да я опознаеш по-добре
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

tova mai 6te e trudno.kato vijdam kakvo si napisal,mai si sramejliv?no moq s1vet e da q spre6 i da q pokani6 na kafe kato za na4alo.ako e 4ovek s glavni bukvi ne vqrvam da otkaje.taka ot kafe na kafe moje i da stane ne6to,no znae6 li.nedei da se vliubva6 taka,tove nemoje da e liubov.p1rvo trqbva da opoznae6 edin 4ovek,za da znae6 dali si struva da si s nego.nemoje6 da kazva6 4e si vliuben v nqkoi koito ne poznava6.VIZIQTA NE E NAI VAJNATA.vse pak nqma da jivee6 s krasotata i a s neq.opoznai q p1rvo kato priqtel....a posle misli za 4uvstva i vr1zka....

za men 6e e stranno,kakto si varvq nqkoi ot po-golemite da me spre i da mi kaje "zdr az sam ...... ,ti kak se kazva6" tfa gy pravqt samo v detskata gradina, a i umstveno izostanalite bazikai se,zaka4ai se ,az sas mn mom4eta ne sam se zapoznavala,no si se zn daje i priqteli imam dety imety im ne gy znaeh kato se zapoznahme - 4ula sam drugite kak mu vikat,toi e 4uval maito ime, i taka nqkoi pat zapo4vame i po ime da si vikame ... tfa 4e si "batkoto" e mn0y gotiny daje! spox ne si davai zor,kato q sre6tne6 izmisli ne6ty da q zaka4i6 ili da q izbazika6 ne6ty...napregni si malko mozaka-pove4eto momi4eta,samo kato vidqt mom4eto i go 4uqt da govori ve4e zn kaf harakter e,kak moje da se haresat na takav harakter i vs udeben slu4ai se opitvat da izpaknat ot drugite i da se zapoznaqt

.....

ti ot koe daskalo si?????

syveta mi e da q zagovri6 pyrvo...6te se izkefi se pak e 9 klas..Pyrvoq zagovori i sled tova ve4e iskai i gsm nomer..izlezte na kafe ako sika..taka stava
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Е много ясно,че трябва да се запозная с нея,като преди това я заговоря по някакъв начин,но какво мога да кажа на момиче с 2 години по-малка от мен и да не разбере,че я харесвам Нито мога да я помоля за някой учебник,да я питам за някой урок,да я питам за някво контролно или пък ако имах приятел от нейния клас и да я поразпитам за него.Абе просто в тая област никак ме няма А и както спомена някой по горе,не мога да отида до нейната стая и кат я видя да кажа:"Искаш ли да се запознаем,какво ще кажеш да идем на кафе?".... Не че се правя,но се е случвало мен да свалят,а не обратното.

Хах,верно е че съм леко срамежлив,но каква е тази логика бе:"Имал си само 1 приятелка,значи си срамежлив" Ти какво,за теб човек трябва да има 4-5 гаджета за да не е срамежлив...

Град
    Враца
    Mи като я срещнеш, или минеш покрай нея, кажи някакво име, и кажи, че си се припознал

Мега фен
    Град
    София
    Эапоэнай се с мацката ,бе.Един живот живеем,кво се сутиш Ако имаш нужното самочувствие,някой пък като я срещнеш в коридора я эаговори.Надали ще те подмине като статуя.Усмихни и се,петай я дали иска да иэлеэете след даскало.Кво ти пука ,че е с приятелка.Може би малко ще я шокираш,ама ако те хареса ще се съгласи
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    in da middle of nowhere
    възръста няма значение, но това не истинска любов, когато сърцето ти бие силно не означава че това е истинска любов, за момента може да си влюбен в нея и да го чустваш така но това е за сега, но някой път просто се запознай с нея и няма веднага да почваш аз те харесвам и така, първо се запознайте после се опознайте и така разбери повече неща за нея и вече тогава можеш да и кажеш какво испитваш към ней

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Теб те дразни, когато не е сама... Я вземи се появи пред нея с приятели и гледай реакцията й.. Ще разбереш дали и тя е заинтересована от теб.

Град
    Stara Zagora
    Първо втори път като я видиш на улицата никога не я бутай(все пак не сме в детската градина,големи хора сме).Пак щом сте в едно даскало няма да ти е трудно да се запознаеш с нея.Забрави за срама и действай.Някоя хубава дума и една чаровна усмивка може и да са достатъчни за да те забележи Дано имаш късмет
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен
    Уф,може ли да му давате такива прости съвети...
    Точно,трябва да каже да се запознаят,какви са тези закачки,като от пети клас или пък като някакъв плейбой???

Лично аз ако ме закачат така,
    1.Ще си изградя лошо мнение за него(че е плейбой и ги върти така)
    2.Че няма никакви сериозни намерения
    3.Няма да му обърна внимание.
    А колкото до твоите думи,пич ти я имаш за много малка,а ти самият се мислиш,за някакъв супер голям и не на нейния акъл...

Ако въобще искаш да ходиш с нея,трябва да я мислиш за равна на тебе!!!

Като за начало и направи някакво впечатление ,запознай се с нея и я покани да излезете само двамата.СЛед това вече е лесно .Забелязва се когато и другият има някакви симпатии =D> Успех! \/

Еми аз съм намислил нещо,обаче се опасявам да не се паникьоса момичето или пък да разбере,че я свалям и да не и се хареса

Когато я срещна да седи пред стаята си,ще отида при нея и ще я поразпитам за един учител,който им преподава,а на нашия клас скоро ще почне да ни преподава...Знам кога имат часове при него и точно тогава ще отида,все едно съм го видял и съм решил да попитам за него Ще поприказвам малко с нея,като накрая мисля да и благодаря и да я питам нещо относно нея,как се казва,от кое училище идва и пр.

Незнам как би реагирала и за това искам да се отправя към момичетата във форума,как им се струва,ако някой по-голям и симпатичен младеж дойде при вас и ви поразпита така,как бихте реагирали вие Мислите ли,че ще е хубаво ако я поканя на кафе/кино след един такъв разговор или е твърде рано?

И все пак момичето е заек в училище Което е голям проблем за мен

Какъв е проблема че е заек ?! ...Мм аз не бих се (много) сконфузила,ако някой дойде така,ама зависи тя какъв характер е ...чесно казано трудно е да се опитваш да й се харесаш и дори само да се запознаете,като не й зн характера... иначе...май (според мен) ще се посконфузи момичето...а бе аз не те съветвам т'ва да го направиш,но си е твое решение,все пак...аз ако бях на твое място щях...а бе к'во му мислиш,като я видиш по коридора-действай на момента,не може да не ти дойде нещо в главата...дори и да е смотано,може пък и да й хареса...забрави за срама и другите,действай,че ше побелеете вече,докато събереш смелост и докато измислиш "оригинална" идея... Don't worry,be happy ! :P ае успех

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    като за на4ало запознай се с нея
    просто като я срещнеш следващия път я заговори..11 клас си, зна4и трябва малко по-смело да действаш
    и след няколко такива срещи й поискай тел, щом няма нет
    успех
    +1

Град
    Варна
    Намери някое момиче от нейния випск, което познаваш и я разпитай
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Sq 6ti kaa kvo se prai...na4i p1rvo nedei si misli 4e kat e 2 godini po malka ne e na tvoq ak1l naprimer...2 godini ni6to ne sa p1k i momi4etata se razvivat po b1rzo....sled tva nedei se pritesnqvai ot priqtelkite i 6toto i bez tva i sama da q hvane6 posle si4ko 6te izklukari na tqh (a moje i da si s14ini ne6to interesno)...sled tva 6te q zagovori6 v "nedvijim" moment demek kato sedi na edno mqsto 6toto ako hodi moje da b1rza za nqk1de i da ne se spre...ta kato otide6 do neq...kazva6 ne6to kato "zdraveite momi4eta" (ako e s priqtelka/ki) i po4va6 ve4e da improvizira6...pitai q "abe ti nqma6e li brat...ili mai se b1rkam" ili...ne znam ne6to...ohhh...razseqh se malko tuka i si otide muzata..aide...uspeh

Град
    sofiq
    vij sa i az sam 9ti klas mi si predstavqm kak si varva po koridorte i nekaf po4va da mi govori palnite prostoii i si mislq 4e hi4 nqma da mi haresa a az vob6ti ne sma ot pritesnitelnite.ako pu6ite i iskai zapalka abe zagovorii q
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

хах като видях че и други хора пишат за подобен на моя проблем реших и аз да споделя моя. Та значи едно момиче от моя клас ми каза че някаква нейна приятелка ме харесвала. След извесно време ми я показа на снимка. Честно казано тя наистина изглежда доста привлекателно. Ште кажете какво по - лесно от това. Отиваме всички заедно на кафе. Запознаваме се и .... така, но има и един друг проблем. Това момиче от моя класима сериозен проблем със слуха. Много трудно разговарям с нея. Ако отидем заедно на кафе, все едно ще съм с това момиче с което дори не се познавам и ще се получи много неловка ситуация. Попитах за скаип, но тя нямала интернет. Попитах за телефона й, но какво да и кажа като й се обадя ??? Въобште какво да правя ?

е к'во като си по-голям от нея е и? Аз ходих година и половина с момиче което беше по малко от мен с 2 години и к'во нищо..Даже в момента приателката ми е 9 клас и така както и да е...Виж се запознаи с нея и действаи смело ако си срамежлив в тоя живот до никаде няма да стигнеш

Град
    ibIzAaAa
    Ми явно да...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си