- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- HIM Най- великите
AMI DA VI PITAM...KAKVO MISLITE ZA HIM? ZA MUZIKATA ,KOQTO PRAVQT I ESTESTVENO ZA VILLE VALOOO :P NO,MOLQ VI SE AKO NE GI HARESVATE,PROSTO NE PI6ETE KOMENTARI PLS![]()
Баш най-великите не са ама карай ...
we give it all.
Ооо да HIM определено са една от най- страхотните групи! Обожавам ги!!!Правят страхотна музика а за Виле просто няма да коментирам!!!
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Да,доста са добри.Е сега за Виле не мога да коментирам,щот съм момче,ама правят сносна музика
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
mn blagodarq za pozitivnite otgovori!radvam se ,4e ima fenove na HIM tuk! prosto iskah da proverq,za6toto sam nova tuk!![]()
![]()
![]()
Хем-к'во мислите,хем-ако не ги харесвате,не пишете..
Еми ville valo е готин,иначе не съм почитател на групата им и изобщо на такъв стил музика (-:
Далеч,далеч са за мен от велики,но да кажем,че имат две песни хубави![]()
^ *ирония* ...Първоначално написано от Psychopath*
Щях да пиша, че са гей, но понеже забраняваш негативните коментари, няма да го направя.![]()
Еми слушам ги, даже имам тяхна тема на телефона.
Поздрав: HIM - The Reaper
Steel is my body and fire is my blood.
луда ли си е? баш най великите саПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Ми за нея може да са най-великите, горкото момиче, как му се нахвърлихте.
На мен не ми харесват.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Яко съкс. Любовен метъл, а... хахахахахахахах Подигравка с музиката както всяка втора срещната банда....
I love Valo!!!![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
айде,айде..
Хим са яки.
Като малка много ги харесвах,даже бях на един тяхен концерт,част от фестивала Анкка рок в Тампере.
Пак бих отишла.
Имат някаква сантиментална стойност за мене.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Имат си собствен стил. Правят си тяхната музика. Имат хубави текстове и запомнящи се рифове - готини са. Едно време се бях позарибил по тях и канех мадамите на кафенце и им пусках акустични версии на Joy and Sorrow, Salt in our Wounds, join me in death, gone with the sin ... еех а бях млад
Grumpy old madman
Имат много хубави песни =D>![]()
![]()
поздравчеHIM - The Funeral Of Hearts
Това е една от малкото тени песни, които ми допадат ;D не са лоши като цяло...особено ВилеПървоначално написано от elioncheto {}
![]()
What you give is what you get!
HIM са най-гениалната група, която съществува!!!!
Текстовете на песните им са смислени, а музиката е невероятна!
Пък и те са единствените, в чийто песни любовта и смъртта не са противоположности, а просто се хармонират по един уникално красив начин (например в "When Love And Death Embrace" ).
A и Виле е мн сладичък...![]()
![]()
Ами някой песни ми харесват.Като цяло групата е добра,но не мога да кажа,че са ВЪРХА,защото има много по-добри от тях...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Тежка, депресираща музика, и много груба. Не знам дали са добри в жанра си, но такива групи не ми отиват.
Харесват ми няколко техни песнички но нищо повече..
Желязна Девица