.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

За превръзки Always

Кажете ми как може да даваме по 4 лв за някакви си 10 превръзки и като отвориш пакетчето да видиш, че това, което има вътре въобще не отговаря на посоченото на опаковката??? на пакета пише с гел и ароматизирани... отварям една.. нито е с гел нито ароматизирана... да не говорим, че въобще не отговаря на размер 4 капки... Това ми се е случвало вече няколко пъти... и се налага да отида до аптеката и да дам още 4лв за други...
    Това си е жива подигравка от страна на производителите!
    Колкото и да ми харесват иначе... повече никога няма да си купувам от тях...

А на вас случвало ли ви се е?

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ами ти гела как го искаш?В тубичка ли?
    Той е вътре в превръзката и е "нещото",което попива течността и я задържа да не се разтече.Виж за миризмата не знам,ама тъй или иначе все си я докарваш някаква като престои 4,5 часа на гъза ти..та кво се оплакваш...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    entre el mar y una estrella...
    не ми се е случвало досега... аз съм много доволна от тея гел екшън има едни други сензитив които са само памучни и са пълна скръб... а за цената - не ми е правила впечатление досега, ма наистина са скъпички, въпреки че като си зема от Метро голям пакет излиза по-на сметка и винаги са си тва което искам
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Еми зависи от къде си ги купуваш. И аз съм си с Always и то от доста време. Не съм имала такива проблеми. Може някой да подменя опаковки не знам. А и не са баш 4лв. 2 и 30 са
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Той е вътре в превръзката и е "нещото",което попива течността и я задържа да не се разтече.Виж за миризмата не знам,ама тъй или иначе все си я докарваш някаква като престои 4,5 часа на гъза ти..та кво се оплакваш...
    не съм малоумна и знам какво е гел!!! на превръзката гела е син... несъм виждала досега с прозрачен гел... пък знам ли.. може да са направили и с прозрачен...

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Еми зависи от къде си ги купуваш. И аз съм си с Always и то от доста време. Не съм имала такива проблеми. Може някой да подменя опаковки не знам. А и не са баш 4лв. 2 и 30 са
    вземала съм си от много места... от Била наистина са малко по-евтини, но сега си купих от една аптека и там бяха 3.95...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    не съм малоумна и знам какво е гел!!! на превръзката гела е син... несъм виждала досега с прозрачен гел... пък знам ли.. може да са направили и с прозрачен...
    значи ти дават стари превръзки сори . Новите са си със синичко моите поне са такива

не знам ама явно аз съм карък
    Сигурно има една объркана партида и аз все на такива попадам

Град
    В нас!
    Бял,син-все тая-винаги го има в always. И общо взето е прозрачен-има го даже и в обикновените малки ежедневни превръзки.
    Мисля,че 3,20 лв. струваше пакет-дуо на промоция в Кауфланд.За 4 лв.никога не съм си купувала always.

Град
    Varna
    еми гледай какво си купуваш и няма да си карък

От много години ползвам always и до сега нямам никакви оплаквания, даже съм много доволна

в Кауфланд е с незнам си колко % намаление... без намаление са си толкова

Град
    Varna
    абе мацка от кварталния магазин обикновената опаковка дето са 10 вътре си ги купувам за 2 и 30 а икономичния пакет е 3 и 40. Не ми обяснявай

Град
    В нас!
    в Кауфланд е с незнам си колко % намаление... без намаление са си толкова
    Пък де да знам,може и без намаление да са били. Все тая,но 4 лв.никога не съм давала за превръзки.

ot kakto ima cikal do tozi moment vinagi sam izpolzvala always i sam mn dovolna.dr prevrazki ili mi se kasat ili tam pamu4noto ne6to ot vatre koeto trqbva da popiva se nabita v ednata 4ast na prevrazkata i e ujasno.za tova pove4e ne si pravq eksperimenti s dr prevrazki. malko sa po skapi no pak sa i po ka4estveni.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    ot kakto ima cikal do tozi moment vinagi sam izpolzvala always i sam mn dovolna.dr prevrazki ili mi se kasat ili tam pamu4noto ne6to ot vatre koeto trqbva da popiva se nabita v ednata 4ast na prevrazkata i e ujasno.za tova pove4e ne si pravq eksperimenti s dr prevrazki. malko sa po skapi no pak sa i po ka4estveni.
    лол чак да късам превръзка не мога да си го представя какво правиш бе

Аз съм ползвала Always преди време, когато ми беше по-силно и не съм имала проблеми. Явно просто си оцелила някаква дефектна партида А виж за цената аз за последно си ги взех за 2.60... Иначе наистина излизат малко по-скъпички, пък и като съм с тях се чувствам като с памперс затова сега съм с Евърбел (по-малки са като размер) или с ежедневна... зависи

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    лол чак да късам превръзка не мога да си го представя какво правиш бе
    s mn sport za6toto dori kogato sam v cikal tva ne mi pre4i da si treniram ama ponqkoga mi idva v pove4e kato se ima predvid kakvo e polojenieto mi i mi se slu4valo da kasam prevrazka ne edin pat.

Хората тренират... а аз не мога да се надигна от леглото

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Спортуваш с превръзка? Бааааахти гадното.
    Тампона е далеч по-добро решение, специално за спорт. (а за мен лично и за всякакви други дейности и цикъл.)

Saatana vittu perkele hate crew!

бе тампоните са му майката

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Аз съм ползвала Always преди време, когато ми беше по-силно и не съм имала проблеми. Явно просто си оцелила някаква дефектна партида А виж за цената аз за последно си ги взех за 2.60... Иначе наистина излизат малко по-скъпички, пък и като съм с тях се чувствам като с памперс затова сега съм с Евърбел (по-малки са като размер) или с ежедневна... зависи

Аз до сега не съм имала проблем с Aways,понякога майка ми ми купува Евърбел и от тях съм също доволна,даже ми се струват по-мънички от Aways,просто ми е по-комфортно с по-малки.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Леле, мацка, каква антиреклама направи
    Аз си ги ползвам тези превръзки и съм адски доволна :P
    Никога не са ставали такива гафове при мен
    Явно наистина попадаш на кофти партиди =D>
    Но на мен си ми допадат превръзките и за качеството, което са, не мисля, че са скъпи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз само тях ползвам и признавам пък.. А и обикновените 5 са 2.40 по нашите магазини , а на Метро-10 са 2.70 ..верно не всеки има възможност да пазари.. ама ..

И аз също съм много доволна от тях... ако попадна на хубави разбира се! Не знам защо се случва така при мен...

Щом друга не е имала такъв проблем.. се успокоявам и оттеглям обвинението
    Явно само аз съм каръка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си