- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос, моля за помощ
predi vakansiqta s priqtelq mi napravixme opit za polov akt no toi ne moja da svar6i v men(e be6e i s prezervativ) no se pitam dali ot te4nosta koqto izti4a ot 4lena po vreme na akta moje da se zabremenne dokato mu pravix svirka (priqtelqt mi kaza 4e ni6tu ne e stanalo i nqma opastnost)oba4e sam kato podivqla i mi e leko pritesneno!!!!SAVSEM SERIOZNO PITAM I MOLQ VI KAJETE MI!!!!!!![]()
![]()
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
ako nqkoi ima nqkakv problem i iska da spodeli s nqkoi ili mu trqbva savet da mi pi6e otgovor 100%
Отвратително...
Искам само да ми отговориш .. На колко си години,откога водиш полов живот и да ми изброиш поне 5 мнооооого важни неща за секса,които трябва да се знаят преди да започнеш полов живот по дяволите ...![]()
DIVINE_TIME не се очудвай на такива тъпизми веднъж в час на класния тъпата ми даскалка заяви че КОГАТО МЪЖЪТ СЕ ИЗПРАЗНИ В УСТАТА НА ЖЕНАТА ТЯ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ и това го казва жена на 40 и нещо.
Е,то вярно,че има доста неуточнени неща и различни теории в биологията,неша,които са индивидуални,но си е сигурно,че от свирки не се забременява.. Сега,благодарение на dshiznit,разбрах откъде идва невежеството сред младежитеПървоначално написано от dshiznit
- от невежите преподаватели ... Не знам какво да кажа,просто останах без думи!
ПП: Може да го е казала с цел да ви откаже от секса...![]()
E TVA VE4E E SME6NO!KAK MOJE6 DA ZAPO4NE6 DA VODI6 POLOV JIVOT KATO NEZNAE6 KAKVO E SPERMA PO DQVOLITEEE???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от indecent
![]()
ama si e taka de...
awe hora vie da ne ste poludeli we momi4eto ima problem i se obra6ta kam vas za pomo6t a vie i se podigravate,nqma zna4enie na kolko e moje i da e na 8 ako 6te i pomagate pi6etekvo samo q oprekvate ,,,e vqrno 4e ne razbira ot tiq raboti,no 4ovek se u4i dokato e jiv nali??? spored men nqma povod za pritesnenie,vse pak toi e bil s prezervativ NALI??? tazi te4nost deto my "TE4E"ot 4lena si e to4no semenna te4nost, no tai kato e bil s prezervativ nqma opastnost,,,xei tva da ne te uspokoqva drug pat vnimavai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 точка от правилата, системно(линк)!
Az ve4e mi vtrasna da otgovarqm na takiva vaprosie gasi a we stiga ste riskuvali mama vi lape6ka
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
тцтцтц
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Човече,аз не я упреквам,понеже не знае,а понеже не знае и въпреки това прави секс,което по принцип може да доведе до много лоши последствия след това. Как може да правиш секс и да не знаеш,че от свирк не се забременява ?Първоначално написано от 45Calibre
![]()
бременна си...смятай ся как ще излиза тва бебе през устата ти..ще ти разбие млечните зъбки![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Мале...Как може
![]()
Слушай сега внимателно не се панирай! Може да си бременна! При такива случаи трябва веднага да отидеш и да си изшюлокаш устата с вода от тоалетната! Няма друг изход! И внимавай да не ти приближава оная работа с пръст без да си е сложил поне ръкавица или презерватив, защото това е на близнаци!
muhahahПървоначално написано от Quasar
![]()
![]()
![]()
po temata - ot svirka ne se zabremenqva![]()
za da zabremeneesh sperma trqbva da popadne navytre vyv vlagelisteto ti (kogato se izhvyrli i ste bez prezervativ)
vypreki che ima i razlichni sluchai , ne se zabremenqva tolkova lesno , kolkot izglejda
za da ne se pritesnqvash izlishno sedni i cheti , ima dostatycno informaciq v neta i pravi bezopasen sex![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Изкушавам се и аз да се избъзикам, ама сега сериозно( по изключение). От СВИРКИ НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА. Виж обаче... ако сте правили секс без презерватив и онази течност е останала по влагалището, макар и доста малкото съдържание на сперматозоиди понякога е достатъчно, за да станеш майка на крехка възраст.
Да ви кажа, момче на 21 наскоро, дето уж всичко знае, като му казах за това, че от тази течност може да се забремнее, ме гледаше като теле в железница. Нямате си идея колко тъпи хора има....![]()
![]()
![]()
Мисля че темата е глупава.. по точно въпроса тиБи ли ми обяснила как може да се забременее като момчето ти се изпразни в устата?
![]()
![]()
![]()
Мисля че темата е глупава.. по точно въпроса тиБи ли ми обяснила как може да се забременее като момчето ти се изпразни в устата?
![]()
![]()
![]()
аве човек как ще почнеш сеь без дори да знаеш какво е сперма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(