.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да го забравя?

Ami az sym v 7 klas i sym si haresla edno momche.Toi e v 11 klas,pushi treva,pie mnogo abe vaubshte ne e stoka ama me kefi Ta zapochah da si pisha s nego predi okolo 3 sedmici i toi mi kazvashe "sladkish" "sladurana" v edin sms mi beshe napisal "mishlence".Ta iskam ne iskam mng go haresvam v momenta,postoqnno mislq za nego,dori sega kato zapochnahme uchilishte.Az si napravih nov skype i tam se predstavih za momiche,koeto go e haresalo i mu pisah che sym chula che ima neshto obshto s men (enola) i toi kaza che prosto si e pisal s men v skype,nqmal nishto kym men,pisal mi tezi raboti za da se "radvam" i taka I az mu napisah che e glupak,che momicheto na koeto kazal taka mi e priqtelka i mi e kopirala kvo sa si pisali.I sega neznam kak da go zabravq..i me e qd na sebe si che go iskam tolkova mnogo Kajete kak moga da go zabravq..nqma koi drug da si hvana

Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)

що да няма? да не свършиха момчетата на тоя свят

Намери си хоби
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    у вас
    Първо ако приемем че наистина си копирала тва дето сте си писали на някоя си тфоя приятелка тфа нарушава конституционите права на момчето тревоман и мой тъ ебе в гъзъ след туй колкото си иска. Второ ти кфо очакваш като си 7-ми клас да са влюби в теб ли кво. цели са макс до 9-ти клас не съ излагай. Щот някой по-голям батко саму едно мой да му е в главата(чук чук чао) за да се занимава с някоя от 7-ми клас. Знам го от личен опит.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    що да няма? да не свършиха момчетата на тоя свят

Намери си хоби

напълно съгласна съм..нима допускаш, 4е той е мъжа на живота ти??? след месец няма да се сещаш за него..7 клас си все пак!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    А защо трябва да има момче до теб, за да се радваш на живота? Я стига, първия си приятел хванах точно като завърших 9-и клас, месец преди да навърша 16. Преди това какво, за срам и позор ли съм била? Не съм заслужавала щастие? Ами не, заслужавах си го като всеки свободен човек в демократична държава... Нито пък съм ревала за момчета - за всичко си има време. На 13-годишните не мисля, че им е дошло
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Пловдив
    Според мен трябва да си доволна от това,че си разбрала какво изпитва към теб навреме,а не да се задълбочиш повече...

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре се опитай да го забравиш.Все пак не се сещай и колкото по-малко се сещаш за него, толкова по-бързо ще го забравиш.

Blagodarq vi za komentarite,no az vi pitam kak da go zabravq a ne dali shte,zashto znam che shte go zabravq,no tochno v momenta,v 7 klas,shte kandidatstvam,a az prez cqloto vreme mislq za nego!Taka che pls daite mi syveti

...

mi trudno se zabravq..i az sym taka v momenta-v proces na zabravqne no ne e uspe6no.
    Az se opitvam da ne msilq za nego i prosto ima i drugi ne6ta v jivota osven tova mom4e..Obyrni pove4e vnimanie na priqtelite i ako iska6 i na u4eneto ..Misli za si4ko drugo(znam 4e e trudno) no ne i za nego
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Предлагам ти един вариант:
    Взимаш няколко приятелки у вас(по възможност да рисуват много, много грозно) и взимате някъв стар, много намачкан лист, и почвате да го изобразявате тоя със всичко възможно познато на света, най, най-гротесково... Въобще можете да го направите дебел, грозен, как потъва в море от цигари и как се запалва, да му направите едно балонче като по комиксите, съдържащо речта му: Скъъъъпа, защо ми причиняваш товааааааааааааааааааа
    После излизате пред блока или нещу такова, намирате си подходящо място, запалваш листа, хвърляш го на земята, смачкваш го с крак и започваш да се кискаш на толкова висок глас, та чак той да те чуе...
    Може така да успееш да си излееш мъката.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Също искам да добавя нещо.
    Не е чак такъв злобар, щом ти е казал онези неща, за да се радваш, а не за да ти се подиграва.
    И не можеш да очакваш като е 11 клас да тръгне със седмокласничка.

П.П. Ако не ти се прави чак онова нещо, което ти предложих, просто си помисли за всичките му отрицателни черти и ще видиш, че не си струва да му отделяш и 1 секунда от скъпоценното си време.

Забрави го...Ехо има хиляди други момчета
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си