.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Искам да уча кинорежисура

Здравейте. Сега съм 11 клас и искам след като завърша гимназията да уча някъде в България кинорежисура. Какво ви е мнението по въпроса и ако можете кажете някой университет в България, в който да мога да уча това, което искам от доста време. Също, ако намерите някой университет и, ако може дайте един линк, да видя за какво става дума.

10х предварително!

Фен
    Град
    stara zagora
    Национална Академия за Театрално и Филмово Изкувство

ТОВА Е! Няма друго такова като него.Но тъй като си 11-и клас ще кажа, че едва ли ще те приемат.В смисъл трябва да си наистина талантлив(а) за да влезеш за режисьор на 19-20. Те търсят хора с повече житейски опит. Знам това защото и аз исках да кандидатствам с режисура и аз съм 11-и клас и ми го казаха това.По-добре следвай в чужбина или започни с актьорство и след това кандидатствай пак.А ако все пак решиш че режисурата му е майката за тебе почвай да ходиш да се подготвяш при актьори от театрите и така нататък ... Успех и дано се видим след 2 години
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Фен
    Град
    stara zagora
    Национална Академия за Театрално и Филмово Изкувство

ТОВА Е! Няма друго такова като него.Но тъй като си 11-и клас ще кажа, че едва ли ще те приемат.В смисъл трябва да си наистина талантлив(а) за да влезеш за режисьор на 19-20. Те търсят хора с повече житейски опит. Знам това защото и аз исках да кандидатствам с режисура и аз съм 11-и клас и ми го казаха това.По-добре следвай в чужбина или започни с актьорство и след това кандидатствай пак.А ако все пак решиш че режисурата му е майката за тебе почвай да ходиш да се подготвяш при актьори от театрите и така нататък ... Успех и дано се видим след 2 години
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Фен
    Град
    stara zagora
    На

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    НАТФИЗ и НБУ. За други не се сещам

Фен
    Град
    stara zagora
    сори за спама.Нямам представа какво се случи

Мега фен Аватара на Blab
    Доколкото знам(попадал ми е сайт в нета), има колеж за визуални изкуства в София, но естествено е частен.
    Иначе, да - Натфиз.
    Ей на т'ва момче можеш да пишеш, той сега завършва.

ПП:Гледам, че и уроци дава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си