- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да уча кинорежисура
Здравейте. Сега съм 11 клас и искам след като завърша гимназията да уча някъде в България кинорежисура. Какво ви е мнението по въпроса и ако можете кажете някой университет в България, в който да мога да уча това, което искам от доста време. Също, ако намерите някой университет и, ако може дайте един линк, да видя за какво става дума.![]()
10х предварително!
Национална Академия за Театрално и Филмово Изкувство
ТОВА Е! Няма друго такова като него.Но тъй като си 11-и клас ще кажа, че едва ли ще те приемат.В смисъл трябва да си наистина талантлив(а) за да влезеш за режисьор на 19-20. Те търсят хора с повече житейски опит. Знам това защото и аз исках да кандидатствам с режисура и аз съм 11-и клас и ми го казаха това.По-добре следвай в чужбина или започни с актьорство и след това кандидатствай пак.А ако все пак решиш че режисурата му е майката за тебе почвай да ходиш да се подготвяш при актьори от театрите и така нататък ... Успех и дано се видим след 2 години
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Национална Академия за Театрално и Филмово Изкувство
ТОВА Е! Няма друго такова като него.Но тъй като си 11-и клас ще кажа, че едва ли ще те приемат.В смисъл трябва да си наистина талантлив(а) за да влезеш за режисьор на 19-20. Те търсят хора с повече житейски опит. Знам това защото и аз исках да кандидатствам с режисура и аз съм 11-и клас и ми го казаха това.По-добре следвай в чужбина или започни с актьорство и след това кандидатствай пак.А ако все пак решиш че режисурата му е майката за тебе почвай да ходиш да се подготвяш при актьори от театрите и така нататък ... Успех и дано се видим след 2 години
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
На
НАТФИЗ и НБУ. За други не се сещам![]()
сори за спама.Нямам представа какво се случи
Доколкото знам(попадал ми е сайт в нета), има колеж за визуални изкуства в София, но естествено е частен.
Иначе, да - Натфиз.
Ей на т'ва момче можеш да пишеш, той сега завършва.
ПП:Гледам, че и уроци дава.