.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Не можах да й го вкарам о_0

Aбе днес направих голям гаф След дълго време успях да навия приятелката ми да "правим секс"Обаче на нея и беше светло в хола и вика м ми айде в банята...И слагам аз презерватива ама като го сложа и ми става като чужд...И не можах да й го вкарам...4-5 опита направих и тя се скофти и вика не искам изгуби ми се желанието...Дайте съвети хорааа

Град
    у вас
    защо ли неще на светло???

Guest
    Ти ръце нямаш ли? Следващия път го хвани и го вкарай. Ще ти се види по-лесно.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Tя е девствена? В банята ли бе, човек.... Недей такива глупости да правиш. Организирай нещо по-така, хем искаш секс, хем се съгласяваш да натискаш приятелката си на плочките. Ще вземе да нстине момичето и какво ще правиш....
    Blame the sin, not the sinner.

Да те жадувам аз, да те жадувам,
    а ти все повече да се отдалечаваш.
    И аз все повече да съм виновен-
    това е толкова недопустимоо...

Вярно.. пробвайте със свещи и с ръце..

ti na kolko godini si be

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Срамота . . . и аз имах един такъв индивид и като ми писна 2 опити да се провалят му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Срамота . . . и аз имах един такъв индивид и като ми писна 2 опити да се провалят му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С
    Те или няма да го вдигнат, или ще го вдигнат и няма да могат да го сложат където трябва... Знам и аз какво е.. Но иначе всички мъже ако им вярваш нямат равни =D>
    +1

...

Deistval si kato amatior bratle ... ami normalno e da ne i se iska i az da sam i az nqma napravi ne6to ddz nekoi hubav film malko muzika priatni dumi da i doide nastroenieto vse pak ... Malko si se poizlojil a otnosno drugoto ami ima6 race we za tova oniq ti gi e dal da si pomaga6 s tqh
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

ei nz na kolko si no na vseki se slu4va(na men li4no ne)dr pat izgasi lampite v hola pusni 6torite(za da stane tamno hvarli q na legloto i DEISTVAIIIIIIIIIIII ne se ot4aivai 6te ima6 o6te mn gadjeta vse nqkoga 6a uspee6 da go vkara6 spoko
    8 точка от правилата, системно(линк)!

v banqta ne e mn udobno osobeno puk ako nqmate praktika, ne se pritesnqvai i ne i se sardi 4e i estanalo kofti kato ne ste uspqli... a za tva 4e ne iska na svetlo.. postariase da i predloji6 po tamna obstanovka
    uspeh!

първо защо я убеждаваш, а не я изчакаш сама да си поиска много по-добре ще е
    второ - на момичето и е за първи път.. предполага се, че я обичаш.. нз за теб, но явно тя теб те обича след като се е оставила да бъде убедена да го направите, а после да я бутнеш в тъмна студена бяна и на края като си се изложил не те е оставила.. толкова ли не може да измислиш нещо по специялно за тоя 1ви път
    не разбираш ли, че ти можеш да си лъскаш секи ден и после да правиш секс - усещането няма да се промени много, докато за едно момиче това е напълно ново изживяване бъди малко по тактичен и съпричастен...

голяма си шматка..

И ако ви кажа че ходим 7 месеца?????Правил съм за нея десетки романтични неща..Шматка съм бил...Просто момичето е девствено,аз съм девствен..

хах ами ако си представям добре е било доста тъмно(поне в наща баня е така като е изгасено),значи ти ебати нищо не си успял да видиш! а пък следващия път ако ще е в банята,сложи едно килимче поне,да не й е студено И след като и двамата сте девствени и по-скоро тя,ми започни с пръсти..ти имаш ли си представа тя ако не е добре възбудена и ако не пробваш първо с пръсти колко ще я боли.. така че не се паникьосвай ами вземи прочети малко как се действа при девствени момичета

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalioo
    И ако ви кажа че ходим 7 месеца?????Правил съм за нея десетки романтични неща..Шматка съм бил...Просто момичето е девствено,аз съм девствен..
    Еееййй спокойно тогава Нормално,тя е по-тесничка,не е черна дупка да го вкараш и да го погълне кат стой та гледай! Пък и оня не ти е стоманена пръчка със самонасочваща се система. И ние с приятеля ми бяхме така... Много важно,като не може да нацелиш-или ти или тя-вкарвате,нагласяте с ръчичка и толкоз,голям праз!

Oh mislq 4e e mn tapo v banqta osobeno za parviq pat.Sapri4asna sam s mnenieto na drugite prerlazpolojiq i taka natatak, kazva6 mi az sam pravil mn ramanti4ni ne6ta za neq mi aide kat sa mnoogo ne pravi pove4e ne taka tova
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    *in a pink dream*
    emi kaot e pyrvi pyt trqbva po-bavnicho i po vnimatelno (vypreki , che az smqtam , che vseki pyt trqbva da e taka nezavisimo dali e 1 ili 101 )
    i kakvo kaot si pravi desetki romatnichni nehsta , bash na sefteto si se izlojil
    ama veche minalo , postarai se poveche sledvashiq pyt , porovi se za info izmisli nehsto vyzbojdasho i romantichno , s koeto bi zapomnila1qvi pyt , ne sys tymnata banq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

eee mi 6tom i dvamata se devstveni po dobre zemi pro4eti ne6to po vaprosa kak se postapva i kakvo se pravi za da ne se izloji6 sledva6tiq pat i da vi e hubavo a i edin savet banqta ne e nai-podhodq6toto mqsto za tova kazvam ti go ot li4en opit izmisli ne6to po hubavo i romanti4no taka 4e i na dvamata da vi e hubavo sledva6tiq pat KASMET

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Да те жадувам аз, да те жадувам,
    а ти все повече да се отдалечаваш.
    И аз все повече да съм виновен-
    това е толкова недопустимоо...

Вярно.. пробвайте със свещи и с ръце..

мажеш бейби, фен съм ти
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

ba6 v banqta li re6ixte za 1 put we tq da ne e krater destvena e na leglo go napravete kato za 1 put puk posle nqma zna4enie predraspoloji q s romantika nali si go pravil ne bi trqbvalo da ima6 problem s tva

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това не е лошо, но просто създайте обстановка, която да не е напрегната и нещата ще се получат. В банята.............нямам думи. Като се притеснява от тъмното-огасете лампите или действайте под одеалото. Не е нужно и да се съблича на 100%
    И за кое си шматка, че си правил романтични неща, че си чакал 7 месеца или, защото си се провалил?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това не е лошо, но просто създайте обстановка, която да не е напрегната и нещата ще се получат. В банята.............нямам думи. Като се притеснява от тъмното-огасете лампите или действайте под одеалото. Не е нужно и да се съблича на 100%
    И за кое си шматка, че си правил романтични неща, че си чакал 7 месеца или, защото си се провалил?
    Двама девстевени е колкото романтично.. толкова и комично. Ами успех.. какво друго да ти кажем. Не можем да ти обясним как става сексът.

...

A we ddz kakvo da vi kaja ve4e tuka mi napomqte na edni moi poznati prosto ne priemate ne6tata naseriozno ako pitate mene vie kakvo 6te kajete ???
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, че е комично-комично е. Ама все пак какв по-хубаво от това да знаеш, че никой не е пипал с пръстче партньора ти, и същото да важи и за тебе!

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Те или няма да го вдигнат, или ще го вдигнат и няма да могат да го сложат където трябва... Знам и аз какво е.. Но иначе всички мъже ако им вярваш нямат равни =D>
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си