.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на amatorium
    Spoko. Edin den shte ovladeesh Silata priatelu
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    bulgaria
    Ще вземе да нстине момичето и какво ще правиш.... d'oh! Brick wall

..

emi vij sea..za purviq put e super vajna upotrebata na prustite ina4e momi4eto 6te q boli super qko i jelanieto i za ponatatu4ni sexualni kontakti 6te se otbie..a tva 4e ne si mogul da go vkara6 poprincip kogato i dvamata ne sa praili sex predi e dosta po trudno..stava ama s malko pove4e zor..puk i obstanovkata trqa da e po udobna

Град
    Sofiq
    Е ДРУГИЯТ ПЪТ ПО УСЪРДНО И КВО Е ТОВА НА ТЪМНО ЕГАТИ СЕКСА ЩЕ ТВА
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Град
    Там някаде
    Брато няма смисал от критики... ама освен да ти се помогне със съвета
    "чети и гледаи повечко" ще ти е от полза.
    А и намери начин да и се реваншираш за гафа,че ако остане като дупка в съзнанието и,да не стане (съзнанието и) като Българските шосета... \/
    През новата 2008 пожелавам на всички 12 месеца здраве, 53 седмици късмет,365 дни щастие, 8760 часа успех 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания !

Никой не се досети но аз знам цялата система понеже е девствена пича е предложил в банята да не изцапат чаршафите на мама и татко ...тва е цялата система няма кво да умувате

Един съвет, другия път като го правите на тъмно си вземи фенерче и компас за всеки случай да не се разминете в тъмното haha
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

аве хора!!! пробвай да намажеш презерватива с олио :P е**вам се ве ми другия път земи обувалката
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Срамота . . . и аз имах един такъв индивид и като ми писна 2 опити да се провалят му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С
    Awe kvi maje ste vie we nemojel da i go vkara
    axaxaxaxaxaxaxaxa
    ti me razbi we

Цитирай Първоначално написано от PeP$!_MaN
    Срамота . . . и аз имах един такъв индивид и като ми писна 2 опити да се провалят му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С
    Awe kvi maje ste vie we nemojel da i go vkara
    axaxaxaxaxaxaxaxa
    ti me razbi we
    ммм Чесно казано не да ти кажа повечето са мъже само на думи
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Един младеж влетял в аптека и се разкрещял:
    - Абе вие, идоито ли сте? Как може да ми продадете спукан презерватив? Вие знаете ли, че може да лепна 1000 болести, може да имам бебе? Не не! Искам веднага да ми доведете собственика да му кажа, че продава тесни, некачествени презервативи, които са и спукани!
    Един дядо се обадил:
    - Момко, кажи, че се и огъват....

Та на кривата ракета...
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Те или няма да го вдигнат, или ще го вдигнат и няма да могат да го сложат където трябва... Знам и аз какво е.. Но иначе всички мъже ако им вярваш нямат равни =D>
    +1
    Ам не, че имам нещо против това, което казваш ама е доста грубо
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

i sega kakvo 6te pravi6 kak ne si mogal leleeeee ... spored men za tazi si gre6ka trqbva da stane6 gei ili o6te po lo6o da si otreje6 pi6kata ... i da savsem pravilno e da spodelq6 tolkovaa "vajni" problemi s drygi o6te po neopitni teenageri

Град
    Hard Rock Cafe
    basi invalida.. 6e kai6 4e nqkav taen portal ima, 4e da ne nameri6 otvora -_-

а ве хора кво е виновно мом4ето,то се е опитало и като гледам е новак във форума ,а тук се казват важни не6та,слу4ва сега кво да се прави важно е 4е си опитал!пробваи с латексоа кукла ако ина4е ти е трудно,на не6то което мърда,следва6тия път ако трябва да погледни а не стреляи на посоки,и другото банята не е удобно място,все пак!се6та6 се,скрии ссее под 4ар6афа и погледни със фенер4ето,и му6каи ,се 6е го вкара6 някак си,ама наистина трябва д е предразположи6,преди тва 6ото малко за 1път първо впе4атление(в кенефа),направи така 4е на нея да й хареса,не бъди егоист

Това е нещо нормално, споко. Особено ако си неопитен и не виждаш целта. Случва се даже на опитни хора да не успеят да уцелят веднага.

Решението е просто - тя го хваща с ръка и сама си го вкарва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си