.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

нещо хубаво...какво обичате в...

Напоследък само негативни теми се пускат хаиде сега нещо хубаво
    Какво обичате в приятелката/приятелят си или в човека в когото сте влюбени

Хаиде ще почна аз
    ами ние не ходим но аз обожавам синио-сивите му очи и глуповатият игрив поглед както и широката му усмивка....и импулсивността и искреността му

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    obi4am mu hubavite o4i4ki ,obi4am mu usmivkata ,obi4am mu 4ara ,obi4am da si go cunkam ,obi4am kak me obi4a ,obi4am da go obi4am ,haresvam mu stila ,obi4am mu i nedostatacite ,obi4am i daje kato se skarame ........6toto sled tova...... ima burno zdobrqvane..... abe celiq go obi4am
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    sofia
    ами аз оби4ам вси4ко в НЕГО!!!!
    харесва ми как изглежда, оби4ам когато ме докосва, когато ме прегръща и целува..оби4ам цвета на о4ите му, цялото му тяло обожавам!!!но най-ве4е оби4ам на4ина, по който ме кара да се 4увствам

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    харесва ми как изглежда, оби4ам когато ме докосва, когато ме прегръща и целува..оби4ам цвета на о4ите му, цялото му тяло обожавам!!!но най-ве4е оби4ам на4ина, по който ме кара да се 4увствам
    zn i ti kato men, obi4a6 da go obi4a6
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Всичко му е хубаво на него, какво друго да кажа...Всичко му харесвам.

...

mi na tozi koito haresvam-vsi4ko mu haresvam.. Nqma ni6to lo6o v nego
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Ami obi4am o4ite mu , pogeda koito otpravq kam mene i bezgrani4nata mu obi4 i darjanieto mu kam mene otno6enieto mu....mno e dobri4ak 6tom e za men
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Ami obi4am o4ite mu , pogeda koito otpravq kam mene i bezgrani4nata mu obi4 i darjanieto mu kam mene otno6enieto mu....mno e dobri4ak 6tom e za men
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

очичките....нослето муууу (благо малко сладку)....абе всичку
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

А не обичате ли нещо, различно от външността и чувствата на другия?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e

Да и сладката му усмивка,като ми се усмихне се разтапям
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Варна
    Хмм какво обичам...ами обичам как като ме погледне аз вниквам в мислите и душата му и той в моите,обичам усмивката която ми хвърля всеки път когато се дразним и така умело ме изкушава с нея,обичам когато ми шепне на ушенце,обичам разнообразието на любовта му и ....оххх абе обичкам си го целия

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

обичам всичко в него..всяка част на тялото..всяка черта на характера му..всичко в него..никой не е идеален разбира се,но нз..няма нещо,което да не обичам в него.. и най-вече на1ина по който се държи с мен..чувставам се защитена..грижовен е .. много е приятно

Обичам това, че не е съвършен. И това, че е самоуверен човек. Това, че е до мен в трудните ми моменти и всичко, което е направил за мен. И просто обичам начина, по който се чувствам, когато съм до него...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    обичам ръцете му..

Мега фен Аватара на iiirish
    Не съм толкова наивна, че да кажа, че обичам "всичко" в него! Напротив. Много неща ме дразнят, но самия факт, че чувствам нещо специално в него, го прави съответно и специален за мен. В него ми харесва усмивката, чара, постоянството, грижовноста която проявява към мен, харесва ми начина му на мислене... и всичко това събрано в едно води до един-единствен извод: че го обичам, въпреки останалите хиляди недостатъци!

Град
    Пловдив
    Нищо...има грозни очи,малко чело,рошава коса,прекалено големи джуки,пъпки,рядко се бръсне,клиощав е,изгърбен,прекалено много бенки,много е космат и има малка пишка,прекалено умен е има сложен характер които никога не разбирам ...обаче бих дала всичко да съм отново с него

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    в любовта на живота ми харесвам всичко погледат и усмивката и тн. и тн.
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Пленителният поглед

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от M@ry_J@n3
    Нищо...има грозни очи,малко чело,рошава коса,прекалено големи джуки,пъпки,рядко се бръсне,клиощав е,изгърбен,прекалено много бенки,много е космат и има малка пишка,прекалено умен е има сложен характер които никога не разбирам ...обаче бих дала всичко да съм отново с него
    malii az ne darja na van6niq vid i obi4am mom4eta da sa s mogo kosa ( nz 6to i moq e s mn kosa i mn me radva ), ta i a zne darja na van6niq vid ma ne se izhvarlqi
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    malii az ne darja na van6niq vid i obi4am mom4eta da sa s mogo kosa ( nz 6to i moq e s mn kosa i mn me radva ), ta i a zne darja na van6niq vid ma ne se izhvarlqi
    Сетих се нещо - има яки зъби и усмивката му е биваща

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    незнаех че това че 1 човек е както ти казваш прекалено умен е недостатък но щом казваш
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    незнаех че това че 1 човек е както ти казваш прекалено умен е недостатък но щом казваш
    Ами принципно е хубаво да е умен обаче като съм с него се чувствам тъпа щото той е ебати умния чесно

Обичам това,че...никой друг не може да говори като него.Смисал...той ме разбира.До толкова добре се познаваме,че имам чувството,че който и да е друг няма да успее да ме разбира така ....ние с него сякаш сме 1 човек.Макар че има мн недостатъци и на бая пъти съм се питала защо съм с него и няма ли да е по-добре ако се разделим....ме спира това,че наистина той....до болка ме познава...знае ми недостатъците,свикнах е с тях както и аз с неговите и...така.А и също често ме прави щастлива и мн ме обича,а нз дали с друг ще е така.И най-важното-не ми е изневерявал до сега. =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си