.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Huh?!?

Huh?!?

Na4i problema e sledniq pravih sex predi 3 dena i ottogava ot vreme na vreme imam leka bolka se 1 nqkoi mi "opipva" ,"stiska" semeprovoda...6e hodq na uruolg teq dni am ako nqkoi znae kfo e da kaje da znam kfo me o4akva!THX! Sry 4e tuka q pi6a am v Zdravni Problemi i Bolesti nqa nikoi
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Е, нали ще ходиш на лекар?! Ние за какво да ти слагаме диагноза.. още повече, че не можем.. в сайт за тийнейджъри си бе!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Е, нали ще ходиш на лекар?! Ние за какво да ти слагаме диагноза.. още повече, че не можем.. в сайт за тийнейджъри си бе!
    +1

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Click
    +1
    +1
    ne , che ne shtem da pomognem , ama az sym f , + za seftre chuvam za podoben problem ... uspeh na lekarq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от Click
    +1
    +1
    ne , che ne shtem da pomognem , ama az sym f , + za seftre chuvam za podoben problem ... uspeh na lekarq
    Мен 1 приятел ми е казвал че след като го е правил с девствена после го боли...... Инструмента
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Има две възможности да ти е така!Първата е да си прави секс сгънат, накриво, да те е притискала, а другата възможност е да си се възбудил и да не си правил секс и да ти спадне без да правиш нищо. Тва ми го е казвал приятеля ми от личен опит. Не се притеднявай!

Мега фен Аватара на amatorium
    C'est la vie Shte ti mine. Ne e triper spoko
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си