- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Huh?!?
Na4i problema e sledniq pravih sex predi 3 dena i ottogava ot vreme na vreme imam leka bolka se 1 nqkoi mi "opipva" ,"stiska" semeprovoda...6e hodq na uruolg teq dni am ako nqkoi znae kfo e da kaje da znam kfo me o4akva!THX! Sry 4e tuka q pi6a am v Zdravni Problemi i Bolesti nqa nikoi
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
Е, нали ще ходиш на лекар?! Ние за какво да ти слагаме диагноза.. още повече, че не можем.. в сайт за тийнейджъри си бе!
Първоначално написано от StEaLtHy_girl
+1
+1Първоначално написано от Click
ne , che ne shtem da pomognem , ama az sym f , + za seftre chuvam za podoben problem ... uspeh na lekarq![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Мен 1 приятел ми е казвал че след като го е правил с девствена после го боли...... ИнструментаПървоначално написано от miss california
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Има две възможности да ти е така!Първата е да си прави секс сгънат, накриво, да те е притискала, а другата възможност е да си се възбудил и да не си правил секс и да ти спадне без да правиш нищо. Тва ми го е казвал приятеля ми от личен опит. Не се притеднявай!
C'est la vieShte ti mine. Ne e triper spoko
![]()
Eating isn't cheating - Arnold