.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Нормално е в пубертета да имаш такива "сериозни" проблеми, всеки от нас ги има.Не позволявай несподелената любов да промени начина ти на живот.Стегни се малко, от теб зависи всичко, забрави го и толкова. Знам че е трудно ама няма как.
    Абсолютно, просто нямаш друг избор освен да го забравиш. Има си приятелка момчето,щом е с нея сигурно се обичат,затова не се опитвай да ги разделяш... нищо няма да постигнеш най-много момчето да те намрази. Затова опитай се да го преживееш, не е лесно, но с времето ще стане. ИЗлизай с приятели, весели се, а когато ги видиш заедно просто си помисли,че не е единствен и можеш да си намериш друг...
    az ne siakam da gi razdelqm proto vi pitam kfo da prava

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sexy kiss
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Ам можеше да дадеш малко повече информация .. Познавате ли се .. Имала ли си нещо с него .. Аз така не мога да преценя .. И наче и аз била в такова положение .. Даже по-зле беше гадже на приятелка ... Ама го преживях :P
    0o0o0ff emii mn e slojno.az go poznavam a toi men ne no ina4e me e vijdaal aa sig ma e zabravil
    Поредната детска пиклива история, как може да се влюбиш в някой, който не познаваш. Глупости...
    0o0o0o0FFF MN STE ZLE WEEE MOJETE LI DA 4ETETE!!!!!!PI6E MNOGO QSNO S EI TAKIVA BYKVI 4E AZ GO POZNAVAM!!!!!!NO TOI KEN NE 4AK TOLKOVAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AKO NE MA RAZBIRATE VA6 SI PROBLEM AZ NQKOLKO PUTI KAZAH 4E OTNO6ENIQTA NI SA MN SLOJI AMA KOI DA 4ETE!!!???POZNAVAM G00O0O0O!!!ZNAM 6TO ZA 4OVEK EEE NO TOI MEN NE ME E OPOZNAL DO TAKVA STEPEN!!SQ KFO 6A MA KLEETITE LIIII?????BASI 4OVEK DA NE VI POTURSI POMO6TTA!I VI MOLQ POMOGNETE MII

Не искам да се заяждам с тебе, ама ти ми даваш много поводи.Как ти го познаваш добре, а той не те познава (явно ти знае само името и от кой клас си)...Ние може да не можем да четем, ама тва е заради твойто писане WEEE, и не се обиждай някой като ти каже че е поредната пиклива история, щото е такава
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами в много гадна ситуация си попаднала.Като искаш да сте заедно се постарай да се опознаете повече и като видиш,че няма да се получи се отръпни и си харесай друг

Град
    Синя София!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    mi za6to taka re6ih..za6toto v momenta sym v takova systoqnie-revah kato luda,za6toto qko sym hlytnala po edno mom4e..Gadno mi e v momenta 6toto ni6to ne stava m-u nas..I momi4etata sa tezi deto revat i stradat pove4e...Mom4etata ne go priemat tolkova navytre spored mene..
    тва че не ревеме не означава, че не страдаме
    иначе си права, момчетата го приемаме "по мъжки"
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Нормално е в пубертета да имаш такива "сериозни" проблеми, всеки от нас ги има.Не позволявай несподелената любов да промени начина ти на живот.Стегни се малко, от теб зависи всичко, забрави го и толкова. Знам че е трудно ама няма как.
    Абсолютно, просто нямаш друг избор освен да го забравиш. Има си приятелка момчето,щом е с нея сигурно се обичат,затова не се опитвай да ги разделяш... нищо няма да постигнеш най-много момчето да те намрази. Затова опитай се да го преживееш, не е лесно, но с времето ще стане. ИЗлизай с приятели, весели се, а когато ги видиш заедно просто си помисли,че не е единствен и можеш да си намериш друг...
    az ne siakam da gi razdelqm proto vi pitam kfo da prava
    Никой не може да ти каже какво точно да правиш всички се опитаха да те насочат...няма рецепта за това как да забравиш някой така че всичко си зависи от теб никой не може да ти помогне

Град
    София
    Е хуу те тузаро е прав, та прав кво повече искаш ?

П.П. Да бе поставям се на твое място...и аз бях в подобна ситуация...преди десетина години ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си