.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Писна ми от това нещо.

абе толкова много теми , мнения и тн се изписаха за тази предеякулационна течност(лично на мен ми се щеше да не съществува).Адски много хора излизат с различни мнения за нея и става една такава "каша".Тази тема я направих за да може всички да си изкажат собственото мнения за поставения въпрос , и така :

Голям ли е шанса да стане белята заради тази течност и при някой ставала ли е?

Такава течност попаднала отвън(в началото на вагината) женският полов орган би ли могла да причини бременност?

А попаднала отвътре?

Нека веднъж завинаги в тази тема да се изясним относно това нещо което в последно време завладя раздел "Секс".И за да няма повече безмислени теми по тоя въпрос.Вие сте.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Lu4Ho cпоред мен попаднала отвътре има страшно малка възможност ,но я има все пак.А попаднала отвън това вече си е все едно да одариш джакпота Ама това е мое мнение ,не съм сигурна дали наистина съм права.

Град
    у вас
    не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната гадост

Нека заедно кажем не на предеякулационната течност

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Re: Писна ми от това нещо.

Цитирай Първоначално написано от Mamut
    абе толкова много теми , мнения и тн се изписаха за тази предеякулационна течност(лично на мен ми се щеше да не съществува).Адски много хора излизат с различни мнения за нея и става една такава "каша".Тази тема я направих за да може всички да си изкажат собственото мнения за поставения въпрос , и така :

Голям ли е шанса да стане белята заради тази течност и при някой ставала ли е?

Такава течност попаднала отвън(в началото на вагината) женският полов орган би ли могла да причини бременност?

А попаднала отвътре?

Нека веднъж завинаги в тази тема да се изясним относно това нещо което в последно време завладя раздел "Секс".И за да няма повече безмислени теми по тоя въпрос.Вие сте.

Не!
    >>> House Music <<<

....
    .. ...
    1.НЕ
    2.НЕ
    3.НЕ

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната гадост

Нека заедно кажем не на предеякулационната течност
    Хаха ... НЕ НА ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    АТЪЙ НЕ НА ТАЯ ГАДОРИЯ
    и все пак не мой да станат грешки от нея
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    *in a pink dream*
    proverkata e visha forma na doverie - da ima dobrovolci da proverim , zashtoto az ne sym biolog , ne pravq sex ot 304538 godini i ne pretendiram da znam vsichko , no znam , che vsqko pravilo si ima izkliuchenie i vsichko si e vyrpos na geni i na organizym taka che ima nqkakva vyzmojnost , dori i minimalna , pochti nevyzmojna
    na kondomite kak pishe 98%sigurnost - pak e minimalen riska , no g ima
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Сигурно бая бебоци са плод на тая течност. Така че заслужава да и отдадем чест :P
    Според мен, ако е вътре е много голям шансът. Ама нали се сешташ от колко нещта зависи: дали жената е в овулация, дали си извадил члена в средата на акта или по-скоро близо до еякулацията, дали физически си предразположен към отделянето на повече или по-малко такъв секрет. Отговори си на тези въпроси и ще знаеш най-точно за себе си.
    Универслан рецепта няма. Това е положението.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Opit priatelu. Kolkoto po-dobre si poznavash instrumenta, tolkova po-maluk shans ima za takava technost. Ima edin tunuk moment. V nachaloto ne q karai otpusnato, a zatqgai patlaka da e stisnat otvora (momchetata znaqt useshtaneto). Ne se poddavai na pompashtata emociq v nachqaloto napulno. Postepenno shte sviknesh da zadurjash napulno. Ima edin moment, v koito moje da chukash do bezkrainost bez da ti idva.
    Eating isn't cheating - Arnold

ne tfa e ne ozrqla semenna te4nost ot koeto kvo sledva 4e ne moje !

Град
    Sofiq
    ЕДНО Е ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННА ТЕ4НОСТ И САВСЕМ ДРУГО ЕЯКУЛАТ Т.Е. СПЕРМА.ПЪРВОТО Е ОТ ВАЗБУДА А ВТОРОТО Е ЯСНО....ЕСТЕСВЕННО 4Е НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО ОТ ВЬПРОСНАТА ТЕ4НОСТ.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си