.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Тя се разтича при всяко докосване!

Имам приятелка на 13 години, а аз съм на 17. Много е яка - перфектна е ( руса коса, големи гърди, яко и стегнато дупе), но има и един друг проблем! Когато запона да я опипвам сливата й се разтича мигновено. Как може да се отстрани този проблем?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Поблем?!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    ми май неможе да се отстрани този ''проблем''!
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

ako не си играеш с езиче не знам какъв ти е проблема..

и ако на това му викаш проблем
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Re: Тя се разтича при всяко докосване!

Цитирай Първоначално написано от ЕЛВИС
    Имам приятелка на 13 години, а аз съм на 17. Много е яка - перфектна е ( руса коса, големи гърди, яко и стегнато дупе), но има и един друг проблем! Когато запона да я опипвам сливата й се разтича мигновено. Как може да се отстрани този проблем?
    лелеле...ма ти маи никога до сега не си бил с моми4е а...трябва да се радваш 4е е така...а не да се 4удиш как да отстраниш "проблема"
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

a be 4ovek mnogo momi4eta i dori mom4eta si me4taqt za tova pak ti go nari4a6 "problem" tva ne e problem dori do nqkade trqbva da se kefi6

a be 4ovek mnogo momi4eta i dori mom4eta si me4taqt za tova pak ti go nari4a6 "problem" tva ne e problem dori do nqkade trqbva da se kefi6

az misleh 4e pove4eto se oplakvat 4e ne se ovlajnqvat (dostat4no) kogato trq, pyk ti...
    spoko we pi4 nqma te udavi s tva

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    да ти имам и проблемите...мойта е като панел...докато прокапе...аз се изпотявам
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

a да и още нещо.. тая не ти ли е малка 4 години разлика не е малко като се има в предвид, че тя си е с лащешки акъл а ти си загорел мене лично щеше да ме е срам да кажа на приятелите ми, ако бях на твое место, че съм се хванал с дете

мхм тя е още дете ве педофил ! Засрами се ... после що имало курви ... еми щото има такива като тебе да развращават момиченцата от малки

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    О боже
    да не говоря пък темата колко не е бъзик
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    София / Бургас
    Прати ми я на гости ще я излекувам.

i kade to4no e problema.... sig li si 4e ne se hvali6

Стига ве аз съм на 15 и ми е кофти да тръгна с 13 годишна ти ми приказваш,че си на 17 и правиш такива работи с 13 годишна
    Away from life!

Не се чудете .. Ходят с 13 годишни,понеже повечето 13 годишни момичета сега навлизат в живота,искат да опитат от всичко,често са объркани от промените,които стават с тях и в този смисъл са склонни да се поддадат по-лесно на желанията на баткото .. Или пък просто не могат да си хванат момичетата на тяхната възраст,знам ли ... Но в повечето случаи според мен си е точно за задоволяване на сексуалните им нужди ... Само и единствено! Много голяма рядкост са изключенията в тази възрастова група.

А относно овлажняването ... Вземи си обогати малко знанията,момченце.. Това е абсолютно нормално нещо,дори е необходимо за осъществяване на един по-приятен за партньорите секс ....

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не се чудете .. Ходят с 13 годишни,понеже повечето 13 годишни момичета сега навлизат в живота ................. не могат да си хванат момичетата на тяхната възраст,знам ли
    Взе ми думите от остата

Явно въпросният човечец е спекан и е решил да педофилства и да лъже "лапеата". Абе човек , аз на 15 забих 21 годишна в дискотека бе Верно си бяхме сръбнали и сега като се сетя но , и сега и тогава не бих исписнал такова парче така че се позамисли , колко си немощен и се пообразовай малко та може да ти тръгне с момичетата...

Ама моля ти се ... Къде е тръгнал секс да прави без елементарни знания... Аз разбирам да не знае и да пита ама да си стои кротко,да си чете,да се образова,пък той хванал горкото детенце и колко проблеми могат да си навлекат.. Ами че те щом очевидни неща не знаят,какво остава за предпазването .. Просто не ми се мисли.. Дано не си създадат много главоболия.

Град
    *in a pink dream*
    spri da q pipash i qnam da go ima tvoq taka znachitelen "PROBLEM"

i probvai da vidim dali s tvoq lapeshki akyl , shte ti vyrje nqkoi naborka ... spored mene nqmsh shans
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Не знам каква работа имаш ти със половите органи на това дете, ама ако те разбера кой си ще те намеря и лично ще те пребия... Не те е срам. То ти не си педофил, защото нямаш 18, но си извратеняк. Ама след тебе ще я бия и нея, задето е тръгнала да се занимава с такива като тебе и задето иска от малка да става курва...
    Blame the sin, not the sinner.

Деба,аман от педофили значи...Погледни се бе магаре на 17 си станал не може да си фанеш' наборка да те ева в задръстания с лапетата тръгнал...

Град
    Svoge
    Кво го храните сички ве Аз не бих трагнал с такова момиче ама се пак съм убеден че на всички тука ако ви се отдаде вазможност ще я опънете , особено както той казва с големи гарди хубаво дупе и т.н ! Засрамете се малко

Цитирай Първоначално написано от k1ksa7a
    Кво го храните сички ве Аз не бих трагнал с такова момиче ама се пак съм убеден че на всички тука ако ви се отдаде вазможност ще я опънете , особено както той казва с големи гарди хубаво дупе и т.н ! Засрамете се малко
    Ше я опъна ама 'щот съм и набор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си