- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя се разтича при всяко докосване!
Of bratle mnogo si zle ve4e si na 17 pak neznae6 tova ti na daskalo ne si li hodil be pi4 biologiq ne si li u4il.... nqma kakvo da kaja ZLE SI
-Icko-
Не-до към 15. после пак ми беше интересно, ама осъзнах че съм голяма вечеПървоначално написано от Mushher
![]()
И какво от това? Аз поне съм имала страхотно детство и съм си играла на всички възможни игри до припадък!
Е какво. Аз като бях на 21 ходих с 13-годишна пък не е като да не съм имал липса на внимание от моя набор. Просто ме кефеше. и престанете да пишете шитни на момчето. Явно не е запознат с нещата.
Момче, ще ти кажа едно: разтича се казваш, то това му е хубавото, значи те иска. Пробвай да правиш секс с нея и ще го разбереш. Разбира се ти пожелавам да не е много широка че и като се подмокри яко няма да усещаш много. Успех.
ПП: Гледай да ползваш презерватив че едва ли ти се става татко на 17 :PP
Mother, какво те възбужда и впечетлява в 1 дете? На 13 си е детенце, та тя е 6-7 клас!!!!!
Бях влюбен в нея. Мисля, че това обяснява всичко. Да не говорим че тя въобще не беше с акъл на 13-годишна. Външно също беше добре оформена, и единственото което ни пречеше беше обществото и моралната гледна точка каквато аз нямам, защото смятам че достатъчно връзки има с голяма разлика във възраста между двата пола, че аз да правя изключение.
А знаеш ли, че е противозаканно? И изобщо не си представям моя приятел(на 22 е) да бъде впечатеулн от 6-то класничка.........Та като знам неговите разсъждение, това си е живо дете! Да, разликат от 8 години не е ограмна, ама него поне мацката да е пълнолетна!
Lud li sii weee radvai se az me4taq za tova
Първоначално написано от mother
![]()
![]()
LoL и аз познавам един дет е на 22 и ходи само с момичета от 13-16 последната му беше на 13
и викаше 4е е модел
ама тфа не се отнася за тебе де просто ми е страно
Едно ще ти кажа ..влюбен не влюбен .. ахах . Момичето не било с акъла на 13-годишна .. значи е била с акъла на 14 годишна ..,че и ти с нея на едно ! Знаиш ли какъв си ти .. от тея които по-големите го знаят що за човек е .. и не се занимават с него .. Само лапетата са ти останали .. за нуждите .. Груба съм.. Да ..Първоначално написано от mother
Но май си го заслужаваш !
tfa e pedofiliq deba , tolkovali nqq6 vrysni4ki we ?!![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Първоначално написано от bRigHt [!
Не не си груба. Даже меко си говориш, но не смятам че си в компетенция да кажеш какъв съм аз, след като не ме познаваш. В момента приятелката ми е с три и половина години по малка от мен, така че не е като да не се занимават с мен. Но предполагам че от твоя гледна точка нещатата изглеждат така за теб, затова не ще споря.
hahahahahahahahahahhahah umstveno i sexualno obrazovan si kato na 10!tva ne e problem no vzemi pro4eti nqkoq kniga 4e tva ne e kratka tema![]()
В едната тема имаш приятелка на 13г, а в другата на 17, че и сте ходили от 1год...и т.к. тази тема звучи повече от несериозно, ще я заключа.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.