.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Of bratle mnogo si zle ve4e si na 17 pak neznae6 tova ti na daskalo ne si li hodil be pi4 biologiq ne si li u4il.... nqma kakvo da kaja ZLE SI
    -Icko-

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Mushher
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, децата си имат проблеми. Аз на 13 се чудех с коя кукла да играя днес, а те с кой да си легнат..............
    Ама от подобни теми се вижда колко незрели са всъщност
    Ти май до 20-та година т'ва си се чудила...
    Не-до към 15. после пак ми беше интересно, ама осъзнах че съм голяма вече
    И какво от това? Аз поне съм имала страхотно детство и съм си играла на всички възможни игри до припадък!

Е какво. Аз като бях на 21 ходих с 13-годишна пък не е като да не съм имал липса на внимание от моя набор. Просто ме кефеше. и престанете да пишете шитни на момчето. Явно не е запознат с нещата.
    Момче, ще ти кажа едно: разтича се казваш, то това му е хубавото, значи те иска. Пробвай да правиш секс с нея и ще го разбереш. Разбира се ти пожелавам да не е много широка че и като се подмокри яко няма да усещаш много. Успех.
    ПП: Гледай да ползваш презерватив че едва ли ти се става татко на 17 :PP

Град
    Свищов
    Mother, какво те възбужда и впечетлява в 1 дете? На 13 си е детенце, та тя е 6-7 клас!!!!!

Бях влюбен в нея. Мисля, че това обяснява всичко. Да не говорим че тя въобще не беше с акъл на 13-годишна. Външно също беше добре оформена, и единственото което ни пречеше беше обществото и моралната гледна точка каквато аз нямам, защото смятам че достатъчно връзки има с голяма разлика във възраста между двата пола, че аз да правя изключение.

Град
    Свищов
    А знаеш ли, че е противозаканно? И изобщо не си представям моя приятел(на 22 е) да бъде впечатеулн от 6-то класничка.........Та като знам неговите разсъждение, това си е живо дете! Да, разликат от 8 години не е ограмна, ама него поне мацката да е пълнолетна!

Lud li sii weee radvai se az me4taq za tova

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Е какво. Аз като бях на 21 ходих с 13-годишна пък не е като да не съм имал липса на внимание от моя набор. Просто ме кефеше. и престанете да пишете шитни на момчето. Явно не е запознат с нещата.
    Момче, ще ти кажа едно: разтича се казваш, то това му е хубавото, значи те иска. Пробвай да правиш секс с нея и ще го разбереш. Разбира се ти пожелавам да не е много широка че и като се подмокри яко няма да усещаш много. Успех.

LoL и аз познавам един дет е на 22 и ходи само с момичета от 13-16 последната му беше на 13 и викаше 4е е модел ама тфа не се отнася за тебе де просто ми е страно

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Едно ще ти кажа ..влюбен не влюбен .. ахах . Момичето не било с акъла на 13-годишна .. значи е била с акъла на 14 годишна ..,че и ти с нея на едно ! Знаиш ли какъв си ти .. от тея които по-големите го знаят що за човек е .. и не се занимават с него .. Само лапетата са ти останали .. за нуждите .. Груба съм.. Да ..
    Но май си го заслужаваш !

tfa e pedofiliq deba , tolkovali nqq6 vrysni4ki we ?!
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Едно ще ти кажа ..влюбен не влюбен .. ахах . Момичето не било с акъла на 13-годишна .. значи е била с акъла на 14 годишна ..,че и ти с нея на едно ! Знаиш ли какъв си ти .. от тея които по-големите го знаят що за човек е .. и не се занимават с него .. Само лапетата са ти останали .. за нуждите .. Груба съм.. Да ..
    Но май си го заслужаваш !

Не не си груба. Даже меко си говориш, но не смятам че си в компетенция да кажеш какъв съм аз, след като не ме познаваш. В момента приятелката ми е с три и половина години по малка от мен, така че не е като да не се занимават с мен. Но предполагам че от твоя гледна точка нещатата изглеждат така за теб, затова не ще споря.

Цитирай Първоначално написано от Kub4e_Led
    ми май неможе да се отстрани този ''проблем''!

hahahahahahahahahahhahah umstveno i sexualno obrazovan si kato na 10!tva ne e problem no vzemi pro4eti nqkoq kniga 4e tva ne e kratka tema

В едната тема имаш приятелка на 13г, а в другата на 17, че и сте ходили от 1год... и т.к. тази тема звучи повече от несериозно, ще я заключа.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си