- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ВИНАГИ(!!!) слуша майка си!
Еми значи проблемът ми е следния: имам си приятел, който обаче винаги за всичко слуша майка си, на моменти ми иде да му изкрещя: "Върни се при мама и се махай от живота ми", обаче в следващия момент осъзнавам, че наистина го ОБИЧАМ(!!!), и ми става адски тъпо.
Все" мама това, мама онова", а пък е завършил даскало преди доста време!
това не е нормално според мен!
Вместо да се съобразява с мен, постоянно пита нея и това ме нерви! Как да му кажа, че искам да забрави скъпоценната си майка поне през времето, през което е с мен?
Мамино детенце! Sorry ама е така. Лечение не знам да има освен като влезне в казармата за няколко месеца. Там ако не влезне у правият път не знам къде другаде може!!!
TwO bEeRs Or No7 tWo BeErS!!!
(Оригинал от Шекспир)
Хммз.
Разкарай го. Хубаво е все пак, че уважава майка си, но пренебрегва теб по този начин... Пък и какво място има тя във вашите взаимоотношения?
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Toi si plati da ne hodi!Първоначално написано от Johny_braVo
Napravo vzima da mi pisva ot namesata ot maika mu v jivota ni. baby947 mersi za posta
Е sorry тогава ,но baby947 май е права ...
=> тегли му шута и ще ти олекне![]()
!
TwO bEeRs Or No7 tWo BeErS!!!
(Оригинал от Шекспир)
Хмммммм Много лошо.Имам приятелка и нейния приятел е същия.Дори имало момент,когато са били в леглото и майка му е званнала,казала му,че й трябва и той станал облякъл се и си излезнал.Кофти работа но няма начин да го поправиш.Той си е мамино детенце.Освен да поговориш с него.Ако те обича,ще се промени поне малко.Ако ли пък не го остави.Айде и успех[/b]
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
И такива хора ли има... Ми гадно, ама няма да се опшрави, щото вече е свикнал винаги мама да му помага..Разкарай го
Kaji mu da izbere ili da zabravi mama dokato e s tebe ili da zabravi tebe :}}}
разкарай го! само ще се измъчваш!!!
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
Ako ubie6 maika mu nqma da misli ve4e za neq
Снаха-свекърва, класика в жанра. Оправия няма, трябва да ти кажа. Не сте женени предполагам и нямате деца, та да му фраснеш този аргумент със страшна сила в лицето
и да го накараш да избира между теб и детето и мама. От такива мъже беж надалеч, знам че е трудно и го обичаш, обаче ако предпочиташ цял живот да си втората...Ако останеш с него и създадете свое семейство и деца има 2 варианта: или младият татко изведнъж си отваря очите и приема безусловно, че ти си най-важната жена в живота му, или мама започва да ти обяснява как да си гледаш детето и как тя е осолявала баща му, за да не му мирише потта.
Мисли от сега, дали наистина това е мъжът на твоя живот, без който не би била щастлива!
nqma na4inn ako te obi4a 6te izbere teb..no ti ne moje6 vse da se saobrazqva6 s neq..Първоначално написано от Anonimno
off kak gi mrazia ei takiva,mi kaji mu che ne ti e priatno
Не, няма начин да забрави за нея. Просто винаги ще е зависим от нейното мнение. Понякога се получава така, че синовете сатават твърде привързани към майките си. Наистина не е нормално, защото той ще намесва майка си и за в бъдеще, дори и да се ожените един ден. Той няма да спре да говори за нея. Можеш да му намекнеш, че ти е неприятно да го прави. Той от своя страна може да опита да намали тези приказки, но те никога няма да престанат. Това е просто твърде дълбоко в психиката му и така ще е до края на живота му.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хехехех....и аз познавам много мои приятели..които са зависими или от майка си..или от пц-то си и всичките са зарязани от приятелките си..така,че колкото и да го обичаш...няма се промени..и деа знам все някога ше ти писне и ше му биеш шута!!
Късмет!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
mnogo qsnu 4e 6e slu6a maika si ako 6te i da e na 100 godini nqma da slu6a tebe koqto nema6 i pulnoletie mnogo si nahalna i egoiti4na 4estno kazano po tova koeto pi6e6 est tova e spored men
и деа знам все някога ше ти писне и ше му биеш шута
А ти от к1де знаеш, че вече не е ?
По Темата : Толкова прости мнения накуп просто не бях виждал скоро...но за всичко си има п1рви п1т...
К1м Авторката : Ако го обичаш истински няма да сложиш край на вр1зката ви заради майка му....неможеш да промениш факт-а че това му е майка и все пак му е била като приятелка през всичките тези години когато тебе те е нямало...Ние примерно с тате сме си мн добри приятели аз му споделям плановете си...той неговите...т1рсим с1вети един от друг... учим се един от друг.... искам да кажа че не ако го обичаш не е нуждо да го напускаш заради мамчето му....Просто седни и поговори с него... кажи му така и така не ми е приятно когато сме двамата да говориш само за майка си ( майка ти това, майка ти онова ).... и т'ва е... не е толкова сложно...
+1 \Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
/
Аре стига сте вадили стари теми![]()
Приятелят ти е типично мамино детенце.Не ти препоръчвам да задълбочаваш връзката си с него,ако той продължи да слуша майка си.Такъв човек няма да те направи щастлива-гарантирам ти.
Мамино детенце!!!!!!!!!!!! разкараи го
Личен опит - бягай надалеч.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Лелеееее темата е от 2004-та бе![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
napalno podkrepqm !!! \Първоначално написано от gPa3HuTeJl
/
P.P.:a we kfo stana otkade se zemaha vs tiq temi,ot 2004,egatiii...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно да слуша майка си и да И стои в полата? Деца, ще пораснете и ще осъзнаете нещата. Аз съм жена и не давам на родителите си да ми се бъркат, а един мъж /или момче/ ще го прави![]()
![]()
![]()
Убивате ме. Много различно е, когато поискаш съвет и общувате...но да те командва майка ти е малоумно. Приятелите ви командват ли ви?
Възможно ли е да бъде по-красиво?