.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Има ли ли сте връзка с човек от вашия клас?

Здравейте! Някой имал ли е връзка с човек от неговия клас? И как беше..колко дълго издържахте? И като скъсахте не ви ли бече някво тъпо или..? Нека ако някой е имал такава връзка да разкаже

П.С. На колко бяхте тогава?

Град
    sofia
    да аз и досега имам връзка с мом4е от моя ве4е бивш клас
    в 12 клас тръгнахме и ве4е пове4е от 3год сме щастливи заедно
    това 4е у4ихме в един клас не оказа влияние на връзката ни дори беше по-яко защото бяхме пове4е време заедно

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз имах с едно момиче от моя клаас искарахме 3 месеца близо(тва ми е най дългата връзка) после тя ме заряза, ама беше лято и не я виждах и докат почнем даскало и двамата си имахме гаджета и ся се разбираме идеално.Тва стана в 8 клас
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Някъде под слънцето ...
    Да, имал съм Беше в 5-ти клас и продължи 2 месеца.
    Иначе сега си се разбираме що-годе
    Не мисля да има кой знае какъв проблем

Град
    Dreamland Varna
    Щях да имам, но после разбрах, че момчето е тъп бройкаджия и го отрязах...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Ми не съм и не ми се струва,че ще е много хубаво.Мисля,че ще е кофти ако се скараме например..пък и само ще ме разсейва и няма да си слушам уроците Хубавото е,че ще сме толкова време заедно,но това може да стане и извън училище

да имала съм,но нищо не се получи бяхме прекалено малки

Не
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

да имала съм.6 месеца бяхме заедно...

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    да имала съм.6 месеца бяхме заедно...
    И после как се държахте..? Някво тъпо ли ви беше, щот все пак всеки ден се виждате..

Ем .. не точно от моя клас, но карахме чужд език нашия клас с група от другия клас. Бях 8 клас. - сега съм 12-ти.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    БуРГаС бИЕ
    Бях мно0о0ого0о0 малка когато беше това и аз не харесвах момчето даже не знам за какво тръгнах с него/ама си беше много свястно де/И не издържахме много най много 3 седмици да е било...

Град
    Варна
    Да имала съм и продължавам да имам Тръгнахме посредата на 9ти не мн на сериозно ама то взе че стана такова ....ся сме 11ти

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Град
    people`s wet dreams
    Да имах , бях 7-и клас сега съм 11-ти и още сме в един клас , издържахме 2-3 седмици , но не беше кой знае колко задълбочено , аз я приемах на сериозно но тя явно не и скоро като ми дотегна я разкарах Сега ... как да кажа имаше известен период се отбягвахме , но в момента сме в добри взаимоотношения , но не като да не сме ходили

Абе няма да повторя , но за секс само бих се замислил

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Аз имам връзка с момиче от моя клас и нещата вървят чудесно, скоро ще ударим 3 месеца, всичко е гот, проблемите идват после като скъсаме и ако пак сме в един клас...

почти 3 месеца сме заедно..всичко е наред..обичаме се много..да чукна на дърво,но мисля че ще бъде доста продължителна

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не,не съм имала,но има време ,едва 10 клас съм
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Имала съм в първи клас Ходихме година, после реших, че не го харесвам и до 4ти клас не му говорех После след 4ти клас той се премести в друго училище...
    Иначе като оставим тази детска история... нямала съм връзка с момче от класа ми.. нямам и желание..но съм имала три връзки с момчета от даскалото ми :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Нямала съм връзка с момче от класа, а и не искам да имам

Цитирай Първоначално написано от Hot_Chocolate
    Нямала съм връзка с момче от класа, а и не искам да имам
    +1 \/

Цитирай Първоначално написано от ZaI4I
    Бях мно0о0ого0о0 малка когато беше това и аз не харесвах момчето даже не знам за какво тръгнах с него/ама си беше много свястно де/И не издържахме много най много 3 седмици да е било...
    Хах аз пък бях 1-ви клас

Мега фен Аватара на iiirish
    да, 5 месеца бяхме заедно. хубаво обаче, че бяхме последна година тогава, защото накрая беше ясно, че ще се разхвърчим изкарахме от януари до абитуриентската и го скъсах заради друг но да чукам на дърво, останахме със прекрасни отношения

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Аз имам връзка с момиче от моя клас и нещата вървят чудесно, скоро ще ударим 3 месеца, всичко е гот, проблемите идват после като скъсаме и ако пак сме в един клас...
    Кой клас си?

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Ми имах ама бех по-малък
    Бях накъде 6-ти клас май.С едно бях околко 3-4 месеца а с другото 3-4 седмици

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз имах гадже от класа си. Бяхме заедно около 1 година като късахме и се събирахме 3 пъти през това време. След това ли? Не беше тъпо. Защото той се оказа малко детенце (нранено, че е скъсало с мен) и започна да се държи като глупак, а аз разбрах с какъв 'достоен' човек съм ходила и оставих това зад гърба си. Продължих напред и това беше най-умното ми решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си