- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли ли сте връзка с човек от вашия клас?
Здравейте! Някой имал ли е връзка с човек от неговия клас? И как беше..колко дълго издържахте? И като скъсахте не ви ли бече някво тъпо или..? Нека ако някой е имал такава връзка да разкаже![]()
![]()
П.С. На колко бяхте тогава?
да аз и досега имам връзка с мом4е от моя ве4е бивш клас
в 12 клас тръгнахме и ве4е пове4е от 3год сме щастливи заедно![]()
това 4е у4ихме в един клас не оказа влияние на връзката ни дори беше по-яко защото бяхме пове4е време заедно![]()
Аз имах с едно момиче от моя клаас искарахме 3 месеца близо(тва ми е най дългата връзка) после тя ме заряза, ама беше лято и не я виждах и докат почнем даскало и двамата си имахме гаджета и ся се разбираме идеално.Тва стана в 8 клас![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да, имал съмБеше в 5-ти клас и продължи 2 месеца.
Иначе сега си се разбираме що-годе![]()
Не мисля да има кой знае какъв проблем
Щях да имам, но после разбрах, че момчето е тъп бройкаджия и го отрязах...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ми не съм и не ми се струва,че ще е много хубаво.Мисля,че ще е кофти ако се скараме например..пък и само ще ме разсейва и няма да си слушам уроцитеХубавото е,че ще сме толкова време заедно,но това може да стане и извън училище
![]()
Не
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
да имала съм.6 месеца бяхме заедно...
И после как се държахте..? Някво тъпо ли ви беше, щот все пак всеки ден се виждате..Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
Ем .. не точно от моя клас, но карахме чужд език нашия клас с група от другия клас. Бях 8 клас.- сега съм 12-ти.
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Бях мно0о0ого0о0 малка когато беше това![]()
и аз не харесвах момчето даже не знам за какво тръгнах с него/ама си беше много свястно де/И не издържахме много най много 3 седмици да е било...
Да имах , бях 7-и клас сега съм 11-ти и още сме в един клас , издържахме 2-3 седмици , но не беше кой знае колко задълбочено , аз я приемах на сериозно но тя явно не и скоро като ми дотегна я разкарахСега ... как да кажа имаше известен период се отбягвахме , но в момента сме в добри взаимоотношения , но не като да не сме ходили
![]()
Абе няма да повторя , но за секс само бих се замислил![]()
Аз имам връзка с момиче от моя клас и нещата вървят чудесно, скоро ще ударим 3 месеца, всичко е гот, проблемите идват после като скъсаме и ако пак сме в един клас...![]()
почти 3 месеца сме заедно..всичко е наред..обичаме се много..да чукна на дърво,но мисля че ще бъде доста продължителна![]()
не,не съм имала,но има време,едва 10 клас съм
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имала съм в първи класХодихме година, после реших, че не го харесвам и до 4ти клас не му говорех
![]()
![]()
После след 4ти клас той се премести в друго училище...
Иначе като оставим тази детска история... нямала съм връзка с момче от класа ми.. нямам и желание..но съм имала три връзки с момчета от даскалото ми:P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нямала съм връзка с момче от класа, а и не искам да имам
Хах аз пък бях 1-ви класПървоначално написано от ZaI4I
![]()
да, 5 месеца бяхме заедно. хубаво обаче, че бяхме последна година тогава, защото накрая беше ясно, че ще се разхвърчимизкарахме от януари до абитуриентската и го скъсах заради друг
но да чукам на дърво, останахме със прекрасни отношения
![]()
Кой клас си?Първоначално написано от aLakaZam
Ми имах ама бех по-малък![]()
Бях накъде 6-ти клас май.С едно бях околко 3-4 месеца а с другото 3-4 седмици![]()
Аз имах гадже от класа си. Бяхме заедно около 1 година като късахме и се събирахме 3 пъти през това време. След това ли? Не беше тъпо. Защото той се оказа малко детенце (нранено, че е скъсало с мен) и започна да се държи като глупак, а аз разбрах с какъв 'достоен' човек съм ходила и оставих това зад гърба си. Продължих напред и това беше най-умното ми решение.