.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    ne pravete tazi greshka imah priqtel ot klasa.vsi4ko be6e prekrasno 2 godini.obi4ahme se,bqhme 6tastlivi,vsi4ki ni se radvaha i zavijdaha.no na vsi4ko mu idva kraq i sega o6te ne moga da se otyrva ot tazi vryzka.mn e trudno.edinstveniq izhod e da svyr6a u4ili6te.s netyrpenie 4akam tozi moment

Да, но едва ли може да се нарече връзка беше съвсем детско и бяхме аз на 10 той на 12 беше забавно. като се разделихме 1 година не си продумвахме, а чиновете ни бяха един до друг

Дааааа, и е супер тъпо после... единия от двамата винаги има чувста и е много сдухана история. Ходихме само 1 месец и бяхме 8 клас, сега съм 11
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не само съм имала, но и продължавам да имам. Е вече не сме в един клас, защото завършихме, но няма значение. Заедно сме от година и 2 месеца. Даскалото не ни е пречело, даже беше яко. Но бяхме 12 клас вече и предполагам, че това има някакво значение.

imala sam 1 pat...prodalji 2 meseca i go skasah

Ми първата ми връзка...почнахме в края на миналата година-края на 8 клас...Откакто почнахме даскало сега след Нова Година се държи сякаш ме няма...А не е като да съм направил нещо или нещо такова...Чак преди малко ми писа и ми каза,че решила,че всъщност може без мен.И излезе изведнъж без нищо казано.Аха.Аз-да го духам сега.

П.П.Там е работата,че я обичам...много...ама да ви се не види и момичетата бе!!!Баси работата!

Имах, но вече не. Така е най - добре... оценявам го като грешка

Град
    in da middle of nowhere
    ами добре ще раскажа, значи като бях на 14 или 15 и едно момче ми предложи да станем гаджета, аз се съгласих защото тогава нямах и така тръгнахме, и след 1 месец някъде го зарязах защото бях харесла едно др момче и после ние се виждахме всеки ден в клас, ама ние си останахме фр до ден днешен но аз не чуствам нищо към него освен че го чуствам като приятел, дори тогава не съм го обичала просто го харесвах, но той все още чуства нещо към мен, така е някък гадно и съм му казвала че никога не съм го обичала и че го обичам като фр, но не и нещо повече той мисли че има някъква надежда но аз съм с двете си ръце за не, на него му е е гадно до ден днешен но аз му казах че тогава бях една лигла която не знаеше какво иска, сега вече мисля че знам какво искам

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не съм имала за моя най-голяма радост. От съседен клас съм имала, но не и от моя.

Ами в 7ми клас тръгнах с едно момче от моя клас, беше много готино, задържахме се 1 месец, ама вече беше свършило даскалото, а след 7ми клас всички се разделихме по други училища..но като се замисля после мисля, че щеше (поне в началото) да ми бъде много трудно

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    S moq priatel sme zaedno poveche ot polovin godina veche... toi beshe ot moq klas... ama trygnahme kato zavyrshihme A inache edna moq priatelka i syuchenichka hodeshe s edin ot klasa 2 godini nqkyde... Posle skysaha.. i pak si bqha mnogo dobri priateli... i daje na bala bqha kavaler i dama :P

в бившия ми клас имаше две двойки- едната от година и половина, другата от година. в сегашния ми клас има също две двойки - от 2 години и от година.. аз съм ходила с момче от моя клас иии беше супер скапано, ама то защото момчето беше кретен така да се каже
    work in progress.

аз имах ама момчето не ми обръща6е грам внимание дори когато бяхме сами абее бях напълно изолирана и го търпях 1 година и го отрязах(само като се сета колко по яки гаджета съм отхвърлила зарад него...направо ми се реве...)

az ne bih tragnala s nqkoi ot moq klas bi bilo tupo za6toto taka po cql den navskude 6te sme zaedno i mn barzo 6te si omraznem
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    (: Русе :)
    Не и да не се заричам ама няма и да имам
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си