Знам че е дълго... но не мога да го направя по-късо... плс, прочетете и израчете мнение. благодаря.

Познавам се с едно момче от две години... в началото той ме харесваше, но аз пропилях всичко като му отказах да се видим, или по-точно да му отида "на гости", където щяхме да сме "насъме"... така ми каза той... аз като 14 годишно момиче тогава, му отказах (въпреки че и аз имах чусвтва към него), защото не знаех какви са му намеренията. След това спряхме всякакъв контакт... не го виждах с месеци и продългавах да изпитвам чуства към него и те се увеличаваха с всеки изминал ден. После пак почнахме да говорим, почти една година след това... понеже ме заглеждаше и ми се усмихваше... и ми говореше (от време на време да подчертая... нищо особено) аз тъпанарката си помислих че пак ме харесва, да ама не. Отряза ме... няма да обяснявам какво точно стана, че и без това историяа ми е дълга.
Тази година ми е нов старт, почнахме да си пишем онлайн. Онзи ден се видяхме, ние бяхме на гости у тях (родителите ни се познават) цяла вечер бяхме в неговата стая и си говорехме... 4 часа. Досега не си бяхме говорили така... нищо за НАС не си казахме... както и да е... той ми направи мн комплименти... (вече на почти 17 си мисля че изглеждам мн добре и си ги заслужавах) каза че приятелите му били на парти ама той предпочитал да бъде с мен и да си говорим отколкото да е с тях. Малкият му брат като дойдеше при нас, все го гонеше да излезе от стаята... говореше ми за неговите приятели и техните "гаджета" и той какви момичета харесвал и бла бла... просто имам чуството че пак има някаква искра между нас... просто не съм сигурна и искам вашия съвет. Според вас пак ли си играе с мен или не? Дали наистина изпитва нещо към мен отново?

между другото днес си говорехме и аз казах че ми беше мн приятно да си говорим на 4 очи най-накрая и тои каза че и на него му е било приятно да си поговорим малко? оххх... незнам какво да мисля вече... помощ???
той също работи до нас, не живее мн далеч, има кола, на 17 е, а аз съм на 16 и ходим в различни училища, ако има някакво значение. Благодаря че ме изслушахте и ще оценя ако ми помогнете.