- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На дискотека-Танци!?
ПОМООООЩ!Организират ни за пръв път дискотека и това ми е първият път!Ще бъда с целият си клас!Аз съм 6 клас и до сега не съм ходила!Моля ви кажете ми накви движения или някое клипче!Само моля не ми казвайте танцувай както искаш!Благодаря предварително!
Споко бе не е толкова страшно просто си танцуваш ама както си искаш,ти кво очакваш да ти кажем тука....уроци по танци-ми не ставааааа,влез във Vbox7 и гледай там нещо....Лелеее
Все едно за секс говоришПървоначално написано от fengirl04
![]()
Абе принципа-както ти дойде , май е най добреИ аз съм от по-притеснителните , но след-до 30 мин се отпускам и тогава...
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
охо секс с целия клас...Първоначално написано от true.
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Ax tova 4e ne si hodila na diskoteka, zna4i li 4e nikoga ne si tancyvala? kak da ti kajem.. vseki si ima individyalen stil... kogato 4ye6 myzikata - tq te radva, saotvetno te kara da se dviji6 po nqkakv na4in... to ot vatre idva... nqma kakvo da se pritesnqva6 seriozno [!] vij otna4alo 6te ti bade skonfyzno - edno takova, nqma da moje6 da se otpysne6... spokoino ne se 6a6kai ne e ni6ty koi znae kakvo![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Че кой е казал че в дискотеката трява да има някакви движения?
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
то и на маса няма да е зле
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Това е вече патетично.
пий две големи водки и ако можеш да ходиш след това, ще си най-големия танцьор на дансинга
а актуалните танци в момента са "редене на кашони", "ски бегачите", "танцът на зарната", "ватманска прашка"
Я ми поясни нещо за последните два,че не съм запознатаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Даам, одрънкай се здраво и нищо няма да ти се опре! ЧЕСТНА ДУМА!Първоначално написано от WILD__BOY
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
1 водка и ще играеш каквото ти падне :P Бз.. Абе играеш както си искаш квото се притесняваш ше кажеш че отиваш на война![]()
Хвани най-добрата си приятелка, съберете се у вас или у тях, пуснете си музика и танцувайте, импровизирайте и то ще си дойде![]()
Остави музиката да те водиА ако нямаш чуство за ритъм по-добре само си пристъпвай от краче на краче и така..
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Еми то или го можеш или не. Всеки си има стил на танцуване хах...
Усети самия ритъм. В една песен можеш да откриеш 2 свята. Ти избираш кой ритъм да следваш в песента и го правиш. А иначе... за определен вид танци на дали ще се научиш за няколко дни, щом самата ти не можеш да се разчупиш просто ей така![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.