.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Guest
    WHo gives a shit?
    Аз се радвам , че нещата са така пък!
    Колкото повече идиоти има , толкова по-добре за мен.
    Даже се надявам да се овеличат колкото се може повече.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    WHo gives a shit?
    da za tebe e vajno tvoeto ego i ti da si na vurha nali?ama utre kato ti kajat,4e Bulgariq e na posledno mqsto v sveta po inteligentnost,6ti e mnogo kef nali?!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен
    Град
    в килера
    Не мисля че чалгата е виновна за всичко, но иначе с всичко останало съм съгласна с автора Но все пак това си е техния живот (и аз не съм никоя, че да ги критикувам). На мен ми е достатъчно че не съм пропаднала, не се напивам, пък и наркотици не съм употребявала... пък другите по никакъв начин не мога да ги променя... нека ме мислят за задръстена и със старомодно мислене (аз отчасти съм си такава), на мен изобщо не ми пука

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    А не сте ли се замисляли, че може би е за добро? По принцип Ганьо е доста хитър (хитър в някои диалекти означава точно умен) и пресметлив; дори прекалено. Това го прави трудно управляем. Идиота можеш да го програмираш да прави каквото му кажеш, следователно при подходяща обработка може да се превърне в един съвестен и примерен гражданин, работещ за общото благо. А какво означава една нация от интелектуалци? АНАРХИЯ! Затова сме на това дередже.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    А не сте ли се замисляли, че може би е за добро? По принцип Ганьо е доста хитър (хитър в някои диалекти означава точно умен) и пресметлив; дори прекалено. Това го прави трудно управляем. Идиота можеш да го програмираш да прави каквото му кажеш, следователно при подходяща обработка може да се превърне в един съвестен и примерен гражданин, работещ за общото благо. А какво означава една нация от интелектуалци? АНАРХИЯ! Затова сме на това дередже.
    ok taka da e no zamisli se tova e dobre oba4e samo ako toia narod ve4e gotov za manipolaciq se poeme v dobri race puk i koi vs ima pravo da opredelq kakvo e dobre za drugiq sveta taka ili ina4e ostroen taka 4e da nqma svoboda tq e v ramkite na morala i ugodnoto na nqkoi si a nima tova e normalno
    Ti kazva6 anarhiq a ne e li anarhiqta nai vis6ata stepen na red ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    WHo gives a shit?
    da za tebe e vajno tvoeto ego i ti da si na vurha nali?ama utre kato ti kajat,4e Bulgariq e na posledno mqsto v sveta po inteligentnost,6ti e mnogo kef nali?!
    А, къде да съм?
    Само едно нещо ми стана много забавно... всеки пост, който скуллбреакер прави на тази тема, той пак изтъква колко магически са групите посочени от него и само претендира колко магическа и качествена музика слуша
    Аз пък казвам, че магията на музиакта се крие в групата -> Jedi Mind Tricks!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всъщност не мисля, че чалгата е причина. Въздейства в някаква степен, но като цяло тя не е провокатор на простотия, а е следствие от нея. Да слушаш чалга не значи да си тъп, а че имаш тотална липса на музикална култура. Често хората, които нямат музикална култура, нямат и обща култура, а и сиво вещество в мозъка си, тъй като нещата са свързани донякъде, но нямат чак толкова голяма връзка по между си.

Не мисля, че затъпяването е световна тенденция, по-скоро е било тенденция в България и бившите социалистически държави през последните 15 години. Подобни времена е имало на запад, най-осезаемото, от които през 60-те, а светът не се е разпаднал. Не е затъпял, даже напротив. Просто на хората им е много по-лесно и интересно да определят времето ни като тотално деградирало, а по този начи и доста по-специално от останалите части на човешката история. А то няма кой знае колко голяма връзка, напротив хората са станали доста по-"човечни", толерантни и интелигентни. Още в Древен Египет около 2500-3000 г.пр.н.е. (Не помня кога точно) е записано нещо подобно на "Младеща е тотално деградирала. Светът отива към пълно унищожение. Младите не слушат възрастните и т.н.". Но Египет просъществува още над 2000 години, а светът си е тук 5000 години по-късно. И да се върна на 60-те... тогава тотално деградирали са били именно субкултурите слушащи групите, които сега повечето хора знаят, помнят и твърдят, че са гениални. Та това за качеството на музиката и влиянието и... За мен лично ще се обърне тази деградация:
    1. Защото нещата са си до поколение
    2. Започва да се обръща внимание на проблемите, докато (по това което знам) преди 10-15 години се е обръщало далеч по-малко внимание на нередностите от сега. А първата и най-важна стъпка, за да се оправят е да им се обръща внимание.

Казваш колко жалък бил живота на чалгарите. В момента голяма част от младеща е пропаднала независимо от музиката и субкултурата си. Повечето метъли са боклуци. Колко метъли се напиват като свине и вършат какви ли не глупости? Колко рапърчета се напушват като коминчета? Колко електрички се друсат и вкарват в себе си какви ли не вещества, на които дори не знаят какво точно е съдържанието? Колко пънкари са били на хероин (те вече повечето май не са сред живите)? Колко са тотално деградирали? Колко, колко, колко...
    Няма никаква връзка каква музика слушат с това какви хора са като личност характер и как се държат. Може да е от значение за общата културата и интелигентността, но това колко образован, умен или интелигентен е даден човек няма нищо общо с това колко 'качествен' е. Дали е човечен, дали е добър не е в зависимост с ингелигентността. И най-големия тъпанар може да ти помогне много в труден момент, а най-интелигентния да ти прави курвенски номера и да те прецаква яко.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Има умни неща в това,което си написал,но голяма част от словоизлиянието ти не струва нищо.Първо никой няма да се вслуша в него,второ и разсъжденията ти не са в съвсем правилна посока.
    Защо всички обвиняват чалгата за падението на обществото и на поколението ни?Извинявай,но световни певици като Риана,Кристина Агилера,Никол и тем подабни не са ли полуголи в клеповете си?Не са ли с тонове грим и не се ли кълчат пред некви рапъри?Къде е разликата?

След това,човек може да си парви купона,да върти кючеци,да се забавлява и пак да успее в живота.Защо според теб задължително всички,които слушат поп-фолк или чалга са некви пропаднали типове?
    Накрая само ще ти кажа лично за себе си,че по купони слушам чалга,танцувам,пия,забавля ам се и това не ми перчи да имам успех 5.95 в училище,да съм прочела повече книги от 90% от връстниците ми и да имам достатъчно богата обща култура и вкъши да слушам качествена музика.Човек трябва да се научи да съчетава нещата.съгласна съм,че има супер елементарни създания на нашата възраст,но това си е строго индивидуално.Не музиката и фетишите парвят човека личност
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    sofiq
    mii 4algata kato kazaha pove4eto hora ne e edinstvenata pri4ina. az i mn moii frs slu6ame 4alga ne se imam za mn inteligenta smsi za kfo da se zablujdavam ma ne se imam i za hiper tapa imam priteli s mn dobar uspeh v u-6te koito sa zakleti 4algari s mn dobro vazpitanie mantalitet i dr takiva.ne e tva nai vajnoto 6to vs se delqt po muzikata koqto slu6at .az i sestrami naprimer - az slu6am 4alga tq ne oba4e sme na edin akal ednakfo vazpitani i t.n zavisi ot roditelite horata s koito izliza6 i obkrajenieto ti kato ob6to .v dr starni sa6to zatapqvat i to mn predi nas vapreki 4e prat razlika m/du ku4eka i tancite na shakira v Objection primerno.te si nqmat azis i malina i dr takiva no ne sa po-dobre ot nas ako vzmem amerikancite te milite sa za sajalenie napravo

----
    sorry 4e ne e na kirilica
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    mii 4algata kato kazaha pove4eto hora ne e edinstvenata pri4ina. az i mn moii frs slu6ame 4alga ne se imam za mn inteligenta smsi za kfo da se zablujdavam ma ne se imam i za hiper tapa imam priteli s mn dobar uspeh v u-6te koito sa zakleti 4algari s mn dobro vazpitanie mantalitet i dr takiva.ne e tva nai vajnoto 6to vs se delqt po muzikata koqto slu6at .az i sestrami naprimer - az slu6am 4alga tq ne oba4e sme na edin akal ednakfo vazpitani i t.n zavisi ot roditelite horata s koito izliza6 i obkrajenieto ti kato ob6to .v dr starni sa6to zatapqvat i to mn predi nas vapreki 4e prat razlika m/du ku4eka i tancite na shakira v Objection primerno.te si nqmat azis i malina i dr takiva no ne sa po-dobre ot nas ako vzmem amerikancite te milite sa za sajalenie napravo

----
    sorry 4e ne e na kirilica
    Сори пиц
    но си хипер тъпа ;/

чалгата не е виновна за простотията на настоящите поколения, тя е продукт на тази простотия

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ...според мен това е необратим процес....по едно време и аз много се дразнех и си мислех, че мога да направя нещо по въпроса..сега просто съм дигнал ръце от всичко...

...не може само някфа музика да е виновна...както казаха преди мен тя е продукт на това масово затъпяване....тфа е резултат от много навързани коплексни неща...глобализация, фекализяция бла бла...даже си мисля че просто си му е дошло времето...тепърва ще става по-зле...

...все още има много стойностни хора...нека се съсредоточим над тях и най-вече над собствените си гъзове...

пийс
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми да...прав си,но аз мисля,4е държанието и вси4ко останало се държи на самото време в,което живеем.Както знаеш...времето нито може да се върне,нито може да се регенерира.Единственото,ко ето можем да направим е,да продължаваме напред и да се стараем да не вредим на околната среда и на хората около нас.
    Забелязала съм,4е не само хората се променят,а и природата...Всъщност,колкот о пове4е се променя населението,толкова пове4е се повлиява и природата. Да ви кажа 4естно...интересуват ме хората около мен,но пове4е ме интересува средата,в която живея...Трябва да пазим природата,защотооо...после последствията няма да бъдат желателни,а още по-лошото е,4е ще са необратими!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Много съм съгласна с мо6но. КОй ква музика слуша няма нищо общо...
    Аз като слушах само чалга не бях по- тъпа от сега, просто не ми пукаше какво ми се пуска, а и обичах музика която да ме разпуска не да ме натоварва.

Чалгата настрана. Да минема на "пропадането" на "младото поколение"...

Не съм съгласна и тва е. При всяко, повтарям ВСЯКО поколение, частта от 13-18 годишните, които опитват възможностите на човешкото тяло и ум ,свъразни със най- различни алкохолно- упояващо -напушващи и прочие вещества, сексуални усещания, губене на време, прогресивно затъпяване, абсолютно и на моменти безсмислено противопоставяне на всякакъв авторитет, и прочие, и прочие... Ами огромна е. :P

И при всяко поколение, когато е на тази възраст, има хора, които реват - мале какви сте пропаднали, накъде отива тоя свят. Както каза мо6но- и в древния Египет са ревали че света отива на кино защото младежта затъпявала... Ами той откакто е създаден първото младо поколение все на кино отива тоя свят бе...

Я спокойно, на кино няма да отиде тоя свят скоро, така че не се тормозете за глупости. Тъпи хора винаги ще има.

А и да не забравяме че това какъв си на 14 не определя какъв ще си на 30. Аз като човек с тежък пубертет (от който незнайно как се отървах жива и здрава) мога ясно да заявя че на 21 имам значително подобрение. Със много хора е така... Някои хора просто трябва да се опарят за да разберат какво не е добре да се прави... И по- добре да се опариш на 13 и да спреш, отколкото на 35, когато вече си прекалено голям да се променяш...

Абе голям офтопик, лека нощ
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    кой изобщо го ебе...

Чалгата не е виновна, чалгата е продукт отговарящ на нуждите на тези хора, а не нещо което ги създава такива...

Обвинявай елементарните за чалгата, а не чалгата за елементарните..
    Именно, тя е потребност на новото поколение. То аз няма какво повече да
    добава, но всеки ден минавам под подлеза на НДК и в петък и събота ставам редовно свидетел на драйфащи гъзари, даже някой припадат. Страхотно е...

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    кой изобщо го ебе...

Чалгата не е виновна, чалгата е продукт отговарящ на нуждите на тези хора, а не нещо което ги създава такива...

добава, но всеки ден минавам под подлеза на НДК и в петък и събота ставам редовно свидетел на драйфащи гъзари, даже някой припадат. Страхотно е...
    Ти пък откога си в България, бе?
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Мислех да напиша доста обаче се отказах...

Само това ще кажа:
    Не можеш да оправдаваш простотията с простотия...
    Демек факта че някой друг е тъп не оправдава факта ,че ти си тъп.

"Ама те и другите са така..." ...Много разочароващо...

А относно музиката.Маджестик показваш се като пълен ретард етц..
    Айде да видим ако младежите ни заобикаля музика като долопосочения текст и линк дали няма да поумнеят...
    Защото мразя "Айде чиче опа опа" но не съм голям фен и на "OMG EAT MY FLESH AND DRINK MY BLOOD!11!" ...

>>>
    Hello darkness, my old friend,
    Ive come to talk with you again,
    Because a vision softly creeping,
    Left its seeds while I was sleeping,
    And the vision that was planted in my brain
    Still remains
    Within the sound of silence.

In restless dreams I walked alone
    Narrow streets of cobblestone,
    neath the halo of a street lamp,
    I turned my collar to the cold and damp
    When my eyes were stabbed by the flash of
    A neon light
    That split the night
    And touched the sound of silence.

And in the naked light I saw
    Ten thousand people, maybe more.
    People talking without speaking,
    People hearing without listening,
    People writing songs that voices never share
    And no one deared
    Disturb the sound of silence.

Fools said i,you do not know
    Silence like a cancer grows.
    Hear my words that I might teach you,
    Take my arms that I might reach you.
    But my words like silent raindrops fell,
    And echoed
    In the wells of silence

And the people bowed and prayed
    To the neon God they made.
    And the sign flashed out its warning,
    In the words that it was forming.
    And the signs said, the words of the prophets
    Are written on the subway walls
    And tenement halls.
    And whisperd in the sounds of silence.
    >>> http://www.vbox7.com/play:b725e31d

Който знае Английски ще схване за какво говоря...Който не може после да се позанимавам да преведа...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    кой изобщо го ебе...

Ееее мой, чука си време минА от както съм тука.

То аз там всъщност мноол не се задържах

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на _donna_
    тва е говорено мнооооого пъти.
    ама ние вече сме си баш тамън много над нещата.
    така че Дайър Стрейтс завинаги ...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    кой изобщо го ебе...

Ееее мой, чука си време минА от както съм тука.

То аз там всъщност мноол не се задържах
    Като имам път към София ако имам време ще звънна за едно излизане.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Дам...благодарение на такива теми спирам да изпитвам носталгия по ранните си пуберски години!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Мислех да напиша доста обаче се отказах...

Само това ще кажа:
    Не можеш да оправдаваш простотията с простотия...
    Демек факта че някой друг е тъп не оправдава факта ,че ти си тъп.

"Ама те и другите са така..." ...Много разочароващо...

А относно музиката.Маджестик показваш се като пълен ретард етц..
    Айде да видим ако младежите ни заобикаля музика като долопосочения текст и линк даняма да поумнеят...
    Защото мразя "Айде чиче опа опа" но не съм голям фен и на "OMG EAT MY FLESH AND DRINK MY BLOOD!11!" ...

>>>

Който знае Английски ще схване за какво говоря...Който не може после да се позанимавам да преведа...
    Ти същи со доста голям ретард
    Стига си пускал текстове, на по 20-30 година.
    Пука ми?
    Стига си се изтъквал с това колко "яка" музика слушаш, жалък си. Даже доста жалък.
    За мен пък има много по-стойностни песни , но не поствам текстовете им в 70% от всеки свой пост и не изтъквам колко са магични, а ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Какъв си ти, че да казваш по колко мнения да пуска на година, бе?!
    Ако иска ще пусне 5, ако иска и 5005...с текстове на яки песни!

За мен пък има много по-стойностни песни , но не поствам текстовете им в 70% от всеки свой пост и не изтъквам колко са магични, а ?
    Всъщност някой спира ли те?
    What you give is what you get!

^Хубаво е да защитаваш приятелите си, НО когато има смисъл. В случая съм съгласен с Маджестик.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Не,няма.Едно е да кажеш нещо друго е да римуваш каквото ти дойде..

И няма да обяснявам повече,каквото има за казване е казано.
    Само не искам чалгата да се оправдава с простотия.Простотията е породена от нещо.И проверете как е било в България преди времето на силиконовата долина и след това.Оф кво се занимавам и аз..

И да , всеки си гради мнение и го има както и предпочитанието.Въпроса е дали то е правилно или грешно.

Айде със здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си