- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Упадъка на младото поколение , свободата на избора етц..
Ъх...
Не става въпрос за чалгата...самото влияние на модата е такова...независимо дали е модата в музикатa, модата в Париж и т.н...
Но да, говорим специално за България, или по-скоро за София...
Подкрепям много мнението за купоните...всеки път като се съберат повече от 10 души на купон трябва да бъде ебаси размазвацията, мизерията, свинщината...и на другия ден майка ти е пита "Как беше купона?" -Ааа не зная, омазах се, нищо не помня!
И такива изпълнения адски много ме дразнят, защото ебаси, за кво ходиш на купон, като не помниш нищо от него...сигурно е имало толкова ценни мигове, които си е заслужавало да помниш, а ти си се натряскал като селянин и....абе свинщини!
Никога не съм била на нормален купон...имам предвид...вместо да се изхарчват 100 кинта за пиене и 20 за некви чипсове...да седне компанията приятели, да си направят пица или да си поръчат китайско...да гледат филм...и всички да са заедно...бе свинщини...без мизерии!
Друго към което съм много против е като се търси заведение за вечерта...задължително трябва да е некомерсиализирано, да пускат хубава музика (за моята среда рок и метъл), да се продава алкохол на лица под 18, защото видиш ли 20 мин не могат без алкохол, и да не им се прави проблем ако викат и пищят...
А не може на една кола ебаси в най-обикновено кафене...
И тва не е само при хората слушащи чалга и поп-фолк...това е при всички субкултури!Навсякъде има мизерници, навсякъде има хора, които се правят на свине...хора в които няма и грам култура...чуят ли за театър и почват 'аа да бе...при бабите и дядовците!"...и т.н.
Според мен самата ценност на човека и неговия характер не зависи само от музиката, а и от хората с които той общува...щото можеш да слушаш кофти музика и да си ебаси пича, може да слушаш и някакви легендарни групи и да си ебаси парцала...ии duh...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns