- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога спираш да се бориш?
Според вас кога един човек спира да се бори за нещо, за което той е мечтаел от много време. Кога спира да се бори за някой, който обича адски много, но не получава отговор на чувствата си? Кога човек се предава, кога настъпва този момент според вас?
Когато не вижда смисъл, в това за което се е борил до сега и когато няма сили!![]()
>>> House Music <<<
Дори когато няма надежда .. не спираме да се борим.. докато не реши сърцето спиране на болката няма..![]()
mi iskam da ti kaja 4e 4ovek moje da spre da se bori samo kogato znae 4e e napravil vsi4ko za da trygne(taka da s ekaje) s lyubimiq 4ovek,opital e vsi4ko oba4e ne polu4ava lubov ot negova strana...
Makar 4e iskam da kaja 4e 4ovek ne trqbva da spira da se bori nikoga za6toto vse pak kakto se kazva-nadejdata umira posledna![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Аз бих се отказала когато видя че нищо няма да станеако обичам някой, който не ми отговаря на чувствата и ме нарани по някакъф начин бих спряла сякакъф контакт с него
просто все някога трябва да се преборим с това и да помислим за себе си , да не се самонаказваме като се измачваме за някой , който не заслужава . засега не съм имала такива проблеми и се надявам да нямам
спирам да се боря когато видя че няма смисъл или човека отсреща не го оценява
Спирам,когато усетя, че тази борба започва да ми отнема прекалено много.Когато,в стремежа си да спечеля някой, започвам да губя себе си...И най-вече когато погледна, в човека,за който съм се борила и видя някой,който не искам да съм...
Спираш да се бориш, когато разбереш че другия човек разглежда усилията ти за излишни. Когато осъзнаеш, че човека за който се бориш и изпадаш в неловки поронващи достойнството ти ситуации му е все тая и иска просто да се отърве от теб, за да не му досаждаш,защото вече ти е лепнал етикет г-ца|г-н "Ела ми досади" ... Ей тогава се отказваш да се бориш.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Сега обединете всички отговори и ще получите моя
i az tva se pitamve4e iskam da spra da se borq ama nemoga kogaty spra ne6ty pak me vle4e natatak ...super e kofti .. da propuska6 6ansove s dr mn po svqstni sig hora .. zaradi nqkav deto sig e nai golqmiq idiot no nali adski mn te vle4e i si misli6 4e e perfektniq i naprap si ubeden i se 4ude6 koga 6te doide denq v koito da svur6i vs i da ti mine meraka koga 6e go ima6 taje i za 1 min i vs 6te svur6i ili 6e po4ne ne6ty mn hubavo .. a we ujasno e .. nikoga ne moji se opredeli kraq..koeto e syper kofti..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ch0c0la7e в същото положение съм.. Минаха 5 месеца и не мога да я забравя и се чудя какво толкова ме влече в тази шибана история с нея и не мога да проумея как може да съм изгубил толкова много акъла си, че да не се осъзнавам.. Дано всичко това скоро свърши..![]()
НИКОГА
Когато е достатъчно силен.
Ако човек истински иска нещо и е всеотдаен към някого, няма да се спре, а ще продължи още по-настоятелно и борбено да се стреми към това нещо.![]()
![]()
когато ми омръзне![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами аз например не спирах да се боря и надявам за поне капчица внимание от човека, когото лудо харесвах (не мога да кажа обичах, защото всъщност си бяхме само далечни приятели). Дори когато той ми каза, че ме приема само като приятел. Не се отказах и сега от 6 месеца сме заедно с това момче с перспективи да не се разделяме. Поне в близките 2-3-4 години...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Спирам когато не виждам смисал от това за което се боря макар и да съм готов да премина през всичко ;(![]()
Мерси на всички за отговорите. Най-много ми харесаха, и ме накараха да се замисля, тези 2 отговора.
Първоначално написано от be_true
Аз бих посъветвал всички - борете се до последно, но нека осъзнаете кога е това последно преди да сте направили нещо за което може да съжалявате дълго време след товаПървоначално написано от From Hell
![]()
Когато се разочарова от даденото нещо / някой .
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Това последно може да е всеки път. Ще си казваш ' айде и тоя път и повече си обещавам, че няма да се повторят нещата ' . Да ама нещата се повтарят, но се развиват по друг начин и накрая все оставаш разочарован. Това последно се се повтаря, докато накрая просто не ти писне толкова много, че не искаш нито да се занимаваш, нито да се виждаш с човека.. И знаеш кое е правилно, знаеш какво трябва д направиш за да си щастлив, но сърцето те съветва друго. То не те оставя да продължиш напред и ти все се питаш какво толкова ме привлича в нея.. И прави сте.. когато изгубите нещо и в стремежа си да го върнете обратно се превръщате в нещо, което не искате да бъдете..то ви променя завинаги..
Това последно може да е всеки път. Ще си казваш ' айде и тоя път и повече си обещавам, че няма да се повторят нещата ' . Да ама нещата се повтарят, но се развиват по друг начин и накрая все оставаш разочарован. Това последно се се повтаря, докато накрая просто не ти писне толкова много, че не искаш нито да се занимаваш, нито да се виждаш с човека.. И знаеш кое е правилно, знаеш какво трябва д направиш за да си щастлив, но сърцето те съветва друго. То не те оставя да продължиш напред и ти все се питаш какво толкова ме привлича в нея.. И прави сте.. когато изгубите нещо и в стремежа си да го върнете обратно се превръщате в нещо, което не искате да бъдете..то ви променя завинаги..