.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз много лесно се отказвам,когато виждам,че няма смисъл

и аз от около 3-4 месеца се боря за едно момиче, което в началото ми показа ясно, че иска да е с мен. Но това беше един много кратък и ркасив период. След това доидоха някакви караници, сърдежи , сдобрявания, сега е наред "приятелството" , но немисля да се предам. Или поне не искам. Незнам дали ще ме разбере или ще ми обърне наистина внимание и няма да разбера, ако не опитам. Понякога в живота просто рискуваш, защото просто няма да разбереш какво е щяло да бъде след това, ако .... нали се сещате.

А кога трябва да се предадеш.... този отговор сам ще доиде при вас, отвътре, незнам кога ,незнам как, но се осеща. Просто не се предавайте лесно... или всичко или нищо !!!
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

fdsfs

НИКОГА АКО ГО ЖЕЛАЯ МНОГО, ЗНАМ КАКВО ИСКАМ И КАК ДА ГО ПОЛУчА. А ПО-ПРИНЦИП - ПОНЯКОГА СЕ СДУХВАМ КОЕТО Е чОВЕшКО НО НЕ СЪМ СЕ ПРЕДАВАЛ ДО СЕГА И НЕ СМЯТАМ ДА ГО ПРАВЯ!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Кога спираш да се бориш?

Цитирай Първоначално написано от neemnogovajno
    Според вас кога един човек спира да се бори за нещо, за което той е мечтаел от много време. Кога спира да се бори за някой, който обича адски много, но не получава отговор на чувствата си? Кога човек се предава, кога настъпва този момент според вас?
    Когато вече нямам сили ... когато виждам , че няма смисъл ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Аз спирам да се боря когато чуя, от човека който икам, че нямаме бъдеще заедно и той със сигурност не иска нищо с мен.

Мега фен Аватара на koalka
    Спирам да се боря, когато виждам, че той няма чувства, когато едва ли не не му пука за мен и т.н.Особено последното може да ме отблъсне адски много.

Град
    Филипиновци
    Когато спечеля
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Аз спирам да се боря когато чуя, от човека който икам, че нямаме бъдеще заедно и той със сигурност не иска нищо с мен.
    Напълно поткрепям,само че в моя случай той дори не си направи труда да си вдигне шибания телефон и да ми каже че не иска да е с мен и тогава осъзнах че предавам себе си,казвах си че ще се боря винаги за него и че той е по-важен от достойнството ми само че не е ! Не знам за другите но аз не се отказвам лесно,просто ми трябва малко време за да осъзная нещата и да си припомня че имам себеуважение което трябва да съхраня.

Голям фен
    Град
    sofiq
    borq se dokato surceto nemoje da ponasq ve4e bolkite.bolkite na lubovta dokato to ne mi kaje da spra

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    когато видя ,че няма смисъл...хаха

Когато не става дума - НИКОГА, НИКОГА не спираш да се бориш ( естествено се придържаме към целта оправдава средствата ). Когато става дума за любовта - правиш това, което трябва и спираш. Когато не става - не става, явно проблема е в теб и ако не го разрешиш няма смисъл да продължаваш да се бориш - прехвърляш борбата в/у себе си.

Малкия Джихад е срещу врага ти.
    Големият Джихад е срещу самия себе си.

....

Ми за любовта специално когато той/тя ти каже че нямате шанс между вас мисля че тогава е единствения път когато спираш да се бориш.. А иначе докато той/тя не ти го каже независимо дали ходи с някой/я трябва да се бориш..Естествено зависи от начина,по който обичаш
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си