- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога спираш да се бориш?
Аз много лесно се отказвам,когато виждам,че няма смисъл![]()
и аз от около 3-4 месеца се боря за едно момиче, което в началото ми показа ясно, че иска да е с мен. Но това беше един много кратък и ркасив период. След това доидоха някакви караници, сърдежи , сдобрявания, сега е наред "приятелството" , но немисля да се предам. Или поне не искам. Незнам дали ще ме разбере или ще ми обърне наистина внимание и няма да разбера, ако не опитам. Понякога в живота просто рискуваш, защото просто няма да разбереш какво е щяло да бъде след това, ако .... нали се сещате.
А кога трябва да се предадеш.... този отговор сам ще доиде при вас, отвътре, незнам кога ,незнам как, но се осеща. Просто не се предавайте лесно... или всичко или нищо !!!
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
НИКОГА АКО ГО ЖЕЛАЯ МНОГО, ЗНАМ КАКВО ИСКАМ И КАК ДА ГО ПОЛУчА. А ПО-ПРИНЦИП - ПОНЯКОГА СЕ СДУХВАМ КОЕТО Е чОВЕшКО НО НЕ СЪМ СЕ ПРЕДАВАЛ ДО СЕГА И НЕ СМЯТАМ ДА ГО ПРАВЯ!
Когато вече нямам сили ... когато виждам , че няма смисъл ...Първоначално написано от neemnogovajno
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аз спирам да се боря когато чуя, от човека който икам, че нямаме бъдеще заедно и той със сигурност не иска нищо с мен.
Спирам да се боря, когато виждам, че той няма чувства, когато едва ли не не му пука за мен и т.н.Особено последното може да ме отблъсне адски много.
Когато спечеля![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Напълно поткрепям,само че в моя случай той дори не си направи труда да си вдигне шибания телефон и да ми каже че не иска да е с мен и тогава осъзнах че предавам себе си,казвах си че ще се боря винаги за него и че той е по-важен от достойнството ми само че не е ! Не знам за другите но аз не се отказвам лесно,просто ми трябва малко време за да осъзная нещата и да си припомня че имам себеуважение което трябва да съхраня.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
borq se dokato surceto nemoje da ponasq ve4e bolkite.bolkite na lubovta dokato to ne mi kaje da spra
когато видя ,че няма смисъл...хаха
Когато не става дума - НИКОГА, НИКОГА не спираш да се бориш ( естествено се придържаме към целта оправдава средствата ). Когато става дума за любовта - правиш това, което трябва и спираш. Когато не става - не става, явно проблема е в теб и ако не го разрешиш няма смисъл да продължаваш да се бориш - прехвърляш борбата в/у себе си.
Малкия Джихад е срещу врага ти.
Големият Джихад е срещу самия себе си.
Ми за любовта специално когато той/тя ти каже че нямате шанс между вас мисля че тогава е единствения път когато спираш да се бориш.. А иначе докато той/тя не ти го каже независимо дали ходи с някой/я трябва да се бориш..Естествено зависи от начина,по който обичаш![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...