.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Много съм притеснена

Na nova godina se napih i edno mom4e spa s men bez prezervativ i e 200% siguren 4e ne e svar6val v men daje kazva 4e vaob6te ne mu e do6lo ma poneje i toi be6e piqn moga li da sam spokoina i da mu vqrvam 4e ne e stanal nqkoi fal pak i ot togava mina cqla sedmica a kazvat 4e togava se poqvqvat simptomite ako si bremenna a pri men nqma takiva samo deto mi zakasnqva a i togava mi be6e za parvi pat Molq vi kajete mi ima li veroqtnost da sam bremenna

Ей до това води пиенето без мярка.. Щом не знаете какво сте правили, пий Ескапел...

Никакви симптоми няма да имаш първата седмица. А онзи най-вероятно не е свършил, но може и да е свършил и да не помни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna

Re: Mnogo sam pritesnena

Цитирай Първоначално написано от beb4eee7o
    Na nova godina se napih i edno mom4e spa s men bez prezervativ i e 200% siguren 4e ne e svar6val v men daje kazva 4e vaob6te ne mu e do6lo ma poneje i toi be6e piqn moga li da sam spokoina i da mu vqrvam 4e ne e stanal nqkoi fal pak i ot togava mina cqla sedmica a kazvat 4e togava se poqvqvat simptomite ako si bremenna a pri men nqma takiva samo deto mi zakasnqva a i togava mi be6e za parvi pat Molq vi kajete mi ima li veroqtnost da sam bremenna
    направи си тест. симптомите се появяват по нататък
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    *in a pink dream*
    vinagi iam veroqtnost
    napravi si test SureCheck medju 3 i 4 lv e , edna sedmica sled akta mojesh da proverish
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ne e li kasno po princip kazvat 4e se pie do 72 4asa ma to mina cqla sedmica

Ескапел няма да подейства.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Е да,не съобразих,че е минало доста време.. Ами остава ти само да се молиш да не е станал гафа и да си набиеш в главата,че не е много уместно да се напиваш в несигурна компания,до степен,в която да не помниш нищо. Направи си тест.

#1 ти въобще спомняш ли си от толкова алкохол да сте правили нещо?
    #2 теста му е майката вече а след това и аборта ...

сега е време да си купиш тест за бременност.. КЪСМЕТ!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Всъщност го познавам индивида свършил е но на леглото.... без да се усетиш и ти е казал че не е свършил . . . споко всичко е вънка
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Dreamland
    да се беше сетила по-рано! и да пиеш Ескапел.... сега само ти остава да се молиш.... е късмет!
    БисквитенотоЧудовище

Град
    София-град
    Еми,първо си мислете с простите тикви,а след това се впускайте в такива сексуални приключения.А,не после да се оплаквате и жалвате тук!!!
    Mad

Голям фен Аватара на Devilka
    И ти е било за първи път? Много лошо.
    На колко си?

Град
    Sofia ofc ^^

Re: Mnogo sam pritesnena

Цитирай Първоначално написано от beb4eee7o
    Ехх бе майка му деба бе.......... НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ШИБАНАТА ГУМА БЕ.............................................. ..

НЕГРАМОТНИЦИ...
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си