.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен

Дали съм се натровила ?

Искам да ви попитам след такава простотия която направих аз,какво да очаквам и какво мога да направя.Значи снощи след поредния ужасен скандал в дома нервите ми не издържаха.И имах половин патронче водка,която изпих.После пуших няколко цигари.И за капак на сичкото съм вземала една шепа с хапчета,които дори не съм знаела какви са.Тая сутрин намерих опаковките на земята в стаята ми и доста от тях липсват.Сега се чувствам много зле.Лошо ми е и имам чувството,че ще върна всичко обратно,леко ми е замаяно на главата.От какво може да е?Казаха ми,че можело да съм се натровила?Ама то не тряаше ли до сега да съм повръщала и да съм много по - зле?

ем ако си се натровила досега поне да си повърнала...предполагам ама нз
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Тъпа си като галош!

Отивай и повръщай веднага насила!
    Отивай на лекар!
    Щото усложненията може да дойдат по-късно!! Може вече някои от въпросните хаповеч да не и действат вече, майка има такава позната дето се тровила.. и поослепяла, но не пълно..

Не стой да пишеш ами действай! Чети на листовките на хаповете при предозиране какви са страничните ефекти..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Леле хапчета+алкохол Неочаквано лоша комбинация!
    Ако до сега не си повърнала бягай в тоалетната и си бъркай в гърлото, че можеш много да пострадаш иначе. Прочети листовките на хапчетата, би трябвало да пише нещо при предозиране. Ако не пише иди до някоя аптека и питай за тях или по-добре направо на лекар! И накрая един съвет от мен: Повече никога не правитака! Каквото и да стане, колкото и проблеми да имаш вкъщи (предполагам с родителите) не си заслужава да се тровиш и да рискуваш живота си заради такива неща, които с времето, гарантирам ти, ще отминат! Уапех и дано се оправиш!

Град
    София
    macka i moito mnenie e da otide6 na lekar
    ili vij kakvi lekarstva si pila-nali opakovkite sa bili do tebe
    i sestra mi se be6e trovila s hap4eta ama ni6to i nqma6e
    i pove4e bez takiva gluposti

ей ся са скарах с наще да са троя ли
    България над всичко!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Звъни на Бърза помощ, ако още не се го направила!
    Може да те поналеят с активен въглен и системки, да ти е да урок следващия път.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ходи се опитай да повърнеш,ако още ти е лошо иди на лекар.дори и да си по-добре иди пак за всеки случай.и повече не прави глупости!

Супер фен Аватара на fake
    нищо ти няма, щом до ся не си умряла.
    и аз съм го правила, драйфах почти 2 дни подред и не можех да стана от леглото, ама после вече всичко е 6
    емо такова тъпо.
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    нищо ти няма, щом до ся не си умряла.
    и аз съм го правила, драйфах почти 2 дни подред и не можех да стана от леглото, ама после вече всичко е 6
    емо такова тъпо.
    Инке,защо реши че е емо ?

Супер фен Аватара на fake
    ебавам се
    емо е нарицателно за самоубиец
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    оо късно и безпредметно е всякакво повръщане, промиване, въглен или бърза помощ....

освен, че си убила няколко милиона клетки в мозъка си и в черния дроб в стремежа си да "накажеш" родителите - друго не си постигнала

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    оо късно и безпредметно е всякакво повръщане, промиване, въглен или бърза помощ....

освен, че си убила няколко милиона клетки в мозъка си и в черния дроб в стремежа си да "накажеш" родителите - друго не си постигнала
    Абсолютно!
    Те са били минали 24 часа.. че и повече вече, сега ако почне да повръща само ще си изгуби времето.
    На този етап, щом не си умряла, отиваш в магазина купуваш 2 литра Спрайт и малко по-малко за 12 часа гледай да го изпиеш. Вода недей пи в големи количества - само ще се надуеш и ще повръщаш.
    Дали си се натровила, ДА! Симптомите които си описала, са познати за почти всички хапчета, проблеми може да имаш след години с отделни органи! Това са си сериозни работи, че ще ти мине след 5-6 дена, не означава че след години, няма да си блъскаш главата за глупостите който си направила сега.

п.п Следващия път като решиш да мреш, го направи качествено, ей лапешки работи начи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си