.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е това на 14 години още да си нямал гадже

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

28 84,85%
  • Не

5 15,15%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ

Помощ

Здравйте,Аз съм момче на 14 години и още сам нямал гадже.Плс дайте някакви савети какво да правя и какво неща да говоря ? Благодаря предварително за помощта !!

Мега фен
    Град
    София
    Абе човек ,эа да питаш във форум какво трябва да говориш ( ) ,эначи тотално си се отчаял.А эамисли се има ли эа какво ?Има ли някаква основателна причина ?Може би ще те раэочаровам,но не-няма.На 14 си и си нямал гадже-лелееее каква трагедия.И какво ти раэбира кратуната на 14 от гаджета и любов ?Нищо.Тогава не се эанимавай с глупости и не си натоварвай малката глава с такива простотии.Няма файда от връэка на 14 години.Има много време пред теб и тепърва ще имаш гаджета.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да си нямаш гадже на тази възраст, аз също нямах и не мисля, че на 14 години е кой знае каква връзка.
    Какво да говориш...имаш предвид, като си харесаш дадено момиче ли?Ами, не знам какво да говориш, но поне можеш да се държиш естествено.

мойта най-сериозна връзка до сега беше периода 13-14 години .. това си ми е детската любов(колкото и тъпо да звучи).Та според мен си е напълно нормално да си нямаш приятелка на тази възраст.Не мога да ти кажа какво да казваш,защото както вече споменах в една др тема съм малко цапната в устата и съм свикнала да си казвам всичко ясно,точно и много рядко увъртам.

Guest
    Глупав въпрос ако питате мен. Бих казал да ти имам проблема.

Голем проблем нема що
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Много ясно, че е нромално...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Враца
    Oф, айде като станеш на 18 и никога не си имала... тогава пиши... Напълно е нормално на тая възраст да нямаш. Споко, за всичко има време

Ако съдя по себе си... Да естествено.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Извинете

Извинете но съм допсуснал печатна грешка на 16г сам а НЕ 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си