Здравйте,Аз съм момче на 14 години и още сам нямал гадже.Плс дайте някакви савети какво да правя и какво неща да говоря ? Благодаря предварително за помощта !!
Абе човек ,эа да питаш във форум какво трябва да говориш () ,эначи тотално си се отчаял.А эамисли се има ли эа какво ?Има ли някаква основателна причина ?Може би ще те раэочаровам,но не-няма.На 14 си и си нямал гадже-лелееее каква трагедия.И какво ти раэбира кратуната на 14 от гаджета и любов ?Нищо.Тогава не се эанимавай с глупости и не си натоварвай малката глава с такива простотии.Няма файда от връэка на 14 години.Има много време пред теб и тепърва ще имаш гаджета.
[size=7][b][u]fosse cos
Нормално е да си нямаш гадже на тази възраст, аз също нямах и не мисля, че на 14 години е кой знае каква връзка.
Какво да говориш...имаш предвид, като си харесаш дадено момиче ли?Ами, не знам какво да говориш, но поне можеш да се държиш естествено.
мойта най-сериозна връзка до сега беше периода 13-14 години .. това си ми е детската любов(колкото и тъпо да звучи).Та според мен си е напълно нормално да си нямаш приятелка на тази възраст.Не мога да ти кажа какво да казваш,защото както вече споменах в една др тема съм малко цапната в устата и съм свикнала да си казвам всичко ясно,точно и много рядко увъртам.
Глупав въпрос ако питате мен. Бих казал да ти имам проблема.![]()
Голем проблем нема що
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Много ясно, че е нромално...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Oф, айде като станеш на 18 и никога не си имала... тогава пиши... Напълно е нормално на тая възраст да нямаш. Споко, за всичко има време![]()
Ако съдя по себе си... Да естествено.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Извинете но съм допсуснал печатна грешка на 16г сам а НЕ 14