Преди година и нещо тръгнах с едно момче .. всичко беше перфектно,но бяхме заедно твърде малко,но аз страдах много много време за него.Може би той беше момчето на моите мечти,рицаря на бял кон и тн ..то бяха ред сълзи ред сополи-страшна работа.И най-накрая ,след 1 година страдание се събрахме отново.Доста време излизахме само по приятелски,докъто не станаха нещата отново.В началото всичко беше приказно,като в сън..минаха 2 месеца откакто сме заедно,и когато вече играта загрубя,неговите чувства станаха много силни,каза че ме обича и тн .. на мен ми стана все тая Той е момче,много по-различно от всички останали с които съм била досега,момчето мечта за което съм мечтала през целия си живот..но аз искам връзката ми да е бурна и емоционална .. а не да вървя навсякъде с принца за който съм мечтала за ръчичка да ми казва че ме обича и да съм сигурна че е така,но да не мога да му отвърна ..Сега ще кажете 'зарежи го',но знам че няма да срещна момче като него-със всички качеаства които искам и ако го зарежа съм сигурна ,че ще съжалявам.. от известно време гледам да се държа по дръпнато с него,но той не се усеща..толкова е заслепен .. не знам какво да правя какво да му кажа..как да се държа .. не знам