Мамка му гледам ,че много момчета се оплакват от това ,че не могат да намерят подходящата...е знаете ли какво като се огледате може да намерите много подходящи ,ама проблема ви е там ,че все искате най-красивата (която всъщност е и най-надута,тъпа,повърхностна,п оска,с 2 мисли в главата първата ,от които най-често е "хмм какво да си УблеКъЪ утрее за да събера всички погледи и накрая да ги накарам да съжаляват ,че не могат да ме имат ,щото те какво си мислят ,че като се свалям на всички значи ги харесвам?хаха" ,а втората е "ауу този кара ПОЛО е лошо толкова съм красива ,че никой подобен.....(по избор от действащото лице) не може да си позволи да излезе с мен ,аз само на Мерцедес се возя!" ,а вие момчетата сте толква смотани ,че с конкурс да ги избирате пак няма на толкова лигли и глезли да попаднете.И всички се трупате като конска муха на лайно ,щом влезе някоя от тези госпожици и не осъзнавате ,че само си играят с вас и Мооооже би бихте могли да се опитате да се завъртите и да се огледате,но няма да можете ,защото сте задушени от останалата сурия глупаци.Аз си имам страхотно гадже и много го обичам ,както и той мен и изобщо не ме интересува какво ще правите просто за 2 седмици станах свидетелка на простотията на 4 от тези дами ,които успяха да подберат някак 4 момчета и да ги зарежат за части от секундата като в периода ,в който са ходили в повечето време са били заети да се крият от "гаджетата си".Е няма да ви дойде акъла и 100 такива да ви свият номер и това е.

Да отбележа само ,че по горе говорех за 16 годишни пикли (каквато съм и аз)

Дано някой се е замислил ! и за момичета и за момчета,защото не са само мъжете глупаци.....) и...другия път внимавайте...