- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За заблудата и оплитането
Не съм казал в такова нещо. Погрешно си разтълкувала думичката обикновен. Ще слушаш я, как няма да слушаш, а ако тръгнеш да слушаш за игричките които въртят момчетата, зад гърба на момичетата, момче няма да искаш да погледнеш. Така е, имат какво да покажат- показват го. Не могат да покажат интелект, показват това което имат и това което могат. И явно има кой да им вържеи не всъщност тия к**ви както ги нарече (мисля ,че не точната дума въпреки всичко,което казах) са част от моята компания и далеч не съм незабелязана,грозна или не се интересувам от външния вид обаче това тяхното в безобразие.по цял ден слушам за техните игрички и гледам колко глупаци йм се връзват.
Мда случвало ми се е. Но знаеш ли как ги режа такива, после се чудят от къде им е дошлопредстави си как си в даскало седиш на първия етаж и някоя идва при тебе ,буквално ти скача на врата,разцелувате,лигавити се и ти си викаш "еей имам шанс трябва да мина на следващото ниво" ,а тя докато стигне до 4тия етаж е видяла още поне 5 балами като тебе Laughing дето си мислят същото....можеш ли да познаеш нейната мисъл каква е?.
Това което описваш е често срещано явление защото всеки иска най - доброто за себе си. А за момента най - доброто ходи наточено, с големи цици е и готино тяло. Никой не гледа интелекта на момичето (но то и без това интелигентно момиче няма![]()
)