и не всъщност тия к**ви както ги нарече (мисля ,че не точната дума въпреки всичко,което казах) са част от моята компания и далеч не съм незабелязана,грозна или не се интересувам от външния вид обаче това тяхното в безобразие.по цял ден слушам за техните игрички и гледам колко глупаци йм се връзват.
Не съм казал в такова нещо. Погрешно си разтълкувала думичката обикновен. Ще слушаш я, как няма да слушаш, а ако тръгнеш да слушаш за игричките които въртят момчетата, зад гърба на момичетата, момче няма да искаш да погледнеш. Така е, имат какво да покажат- показват го. Не могат да покажат интелект, показват това което имат и това което могат. И явно има кой да им върже

представи си как си в даскало седиш на първия етаж и някоя идва при тебе ,буквално ти скача на врата,разцелувате,лигавити се и ти си викаш "еей имам шанс трябва да мина на следващото ниво" ,а тя докато стигне до 4тия етаж е видяла още поне 5 балами като тебе Laughing дето си мислят същото....можеш ли да познаеш нейната мисъл каква е?
Мда случвало ми се е. Но знаеш ли как ги режа такива, после се чудят от къде им е дошло .
Това което описваш е често срещано явление защото всеки иска най - доброто за себе си. А за момента най - доброто ходи наточено, с големи цици е и готино тяло. Никой не гледа интелекта на момичето (но то и без това интелигентно момиче няма )