Цитирай Първоначално написано от lara2000
toi be6e to4no vtoriq ot dadeniq srok az se obadih na moeto mom4e , no toi ne mi vdigna , 4esno kazano ne mu vqrvah

Цитирай Първоначално написано от lara2000
zabravi , za men ne be6e izneverq za6toot ne vlojih nikakvi 4uvstva , za parvi pat ne mi vdigna tel , po4uvstvah golqma bolka, napravih go ot sajalenie i uplaha , nikoga nqma da si go prostq , imeto mi e vina.....

е, поне до колкото мога да чета и разбирам..явно и преди не ти е вдигал(поне ти така казваш)..
Аз само не разбрах ходите ли още или не.. и ако ходите какъв е проблема?
Ако не ходите .. наистина кофти, но все пак не си само ти виновна Била съм в подобна ситуация .. ходех с едно момче 8 месеца, появи се друго, което ми даваше това, което нямах - внимание, да ми се показва, че му пука за мен, че се интересува.. и аз като теб се занимавах с него, хем от съжаление, хем, за да задоволя потребностите си.. после съжалявах, но беше късно..
пожелавам ти при теб нещата да не седят така, момчето до теб наистина да те обича и.. да ти прости, най-малкото ти си нямала връзка с това момче.. една целувка и после два дена, в които той си е въобразявал, че сте ходили, но ти явно си била на друго мнение(в коя истинска връзка липсват прегръдки и целувки?)