.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Вярно ли е това,че с какъвто се събереш такъв ставаш?

Моето гадже има един приятел който е чист курварин....постоянно се зарибява със всяка срещната,говори само за жени...прави им комплименти постоянно в присъствието на гаждето ми.Те всеки ден се виждат.Мислите ли,че моя приятел може да прихване това от него?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нито познавам гаджето ти, нито знама характера му..
    Има хора, които лесно прихващат... даам..
    Но ако си те обича, ако не се влияе толкова от другите няма начин да стане и той курвар..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Така като ти гледам подписа.. 2 години сте заедно..., би трябвало да си го опознала до една голяма степен..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    София
    Не важи эа всички.Има хора,които лесно се подвеждат по нечий акъл,има и такива ,които са тяхна противоположност.Не поэнавам въпросното момче,така че дори не мога да предполагам.Но както каэа bungle - эа 2 години вероятно си го опоэнала.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми да чесно да си кажа изобщо не прихваща,но това е мое мнение.Знам ли кфо прай с онова момче там в неговия град??Пък и въпросния го нямаше няколко месеца сега си дойде и...просто ми се струва,че фр ми може да е по-уязвим.Но най-вече ми се струва,че това е поредното ми глупаво внушение.Незнам как да си го истръгна от главата

Според мен ще стане такъв,ако е със слаб характер...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен не би прихванал нищо, освен ако наистина няма собствено мнение за нещата...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си