zdraveite molqvi daite mi savet ko da pravq sega.Zna4i haresvam edno mom4e na 26 az sam na 17[i predi sam pitala za savet]ta toi se zaka4a6e mn s men,negovi fr mi kazah 4e mu se bilo li4alo 4e me haresva i taka 1 ve4er ostanahme i toi me izprati do nas i tragna da me celuva,az 1 se drapnah i mu kazah 4e mn barza i da mi dade vreme,a toi mi kaza 4e imam vreme dokato ne si e oti6al,i az se varnah i se celunahme si4ko to4no posle mi kaza da mu pi6a az ne pisah[a cqla ve4er mi kazva6e ako imam ne4o da mu kazvam-da mu go kaja demek 4e go haresvam 6toto toi zabelqzva6e]i ne pisah i toi mi pi6e sms "obe6ta da mi pi6e6"i takmo tragvanm da mu vra6tam i toi mi zvani i mi kaza za6to ne mi pisa i az vikam mi sega pi6eh i toi ok 6te te iz4akam zn 4e nqma da mi go kaje6 po tel,sled kato se kiss toi me popita dali 6te se 4uem i az mu kazha ako se obadi da,za6totot nqmam pari... i taka az na dr ve4er bqh na imen den,toi ne mi pisa ne se obadi i az mu pisah,toi mi se obadi...oba4e dens bqh pak s negovata kompaniq,sednah do nego a toi ni4o ne mi kaza,predi se zaka4a6e a sega nai mn 2-3 dumi,goovre6e si s dr,opitah se da go zagovorq ama ne4o ne stana.Pls daite mi savet ko da pravq sega plsss