- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пускам тема, а заглавието е без значение
Не само заглавието е без значение. Темата също
Гледам че ника на Ина (fake) става на една годинка днес. Това не е ли рекорд? Още няма банан с него
От години е във форума, но този ник май най-много оцеля![]()
да и е честита годинката.ще стискам палци да издържи още
браво,то и аз след няколко месеца ще правя годинка
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
BТия сериозно ли говорят двете? Таз тема що още е жива еНикой да не я бара ей
![]()
ем,че честито ;D
КУРабия ли файк има форумен рожден ден?
А аз се чудих,защо днес няма тежки катастрофи из България,защо времето е по-меко,защо хората са усмихнато-пияни по улиците,а то ето каква била причината..фейк има годишнина.Ами да й е честито!
То правилата в този форум бая се промениха. Преди теми като тази за хрупанките и мусаката бяха затваряни, а сега в тази за баничките на Форнети дори модове пишатИ никой не е банван за 10 коментара в темата със снимките. За разлика от преди сега е разхайтена работа
machoka не е влизал скоро да ни строи набързо.
честисо на ника на фейк, да изкара още една година без бан![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Мдааа!А темата за Мусаката беше толкова яка!Даже постнах снимки на домашно приготвената от мен мусака, която ядох вечерта преди да заключат темата ...и помня че даже някои ми завиждаха!Първоначално написано от shadow4e
Или темата за лютеницата...май за лютеница беше...или за шкембе беше...не зная!еба му майката....темите бяха яки, а те ги заключиха....![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Поне да я беше пуснал в Кофата, където е мястото за такива теми.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Еми честито![]()
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Мачока няма да заключи или изтрие тема за лютеницатаПървоначално написано от brain_stew
![]()
Продължава да не е там, където си мислиш че трябва => грешишПървоначално написано от Sam90'