- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъдеш с двама !?
Имам много голям проблем-излизам с 2 момчета,много ги харесвам и неискам да ги лъжа,но не искам да се разделям с нито един....какво да правя,как да преценя с кого да бъда?![]()
![]()
![]()
Хем сърби,хем боли.Така не става.Всичко эависи от теб.Не энаеш какво искаш-това е ясно.Еми помисли малко и осъэнай,щото накрая ще ти теглят по една майничка и готово.Това и эаслушаваш де.
[size=7][b][u]fosse cos
Presley`n`Sum
МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 6:54 pm Заглавие:
Хем сърби,хем боли.Така не става.Всичко эависи от теб.Не энаеш какво искаш-това е ясно.Еми помисли малко и осъэнай,щото накрая ще ти теглят по една майничка и готово.Това и эаслушаваш де.Подкрепям мнението ти!
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
имаше една поговорка "от два стола накрая на земята"та..обмисли добре(даже може да направиш списък с качествата и недостатъците им)и прецени.с двама....не става..
В най-скоро време трябва да избереш единия,за да не останеш "от 2 стола на Земята".
Първо да кажа че си кypва, второ и аз ся хода с едно такова момиче дето си има гадже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми нз, ама така е гадно.Задължително трябва да избереш само 1, с който да останеш и по-добре му признай, че си ходила и с друг.А как да го избереш само ти си знаеш.Може би трябва да помислиш кой се грижи повече за теб, кой е готов на всичко за теб, на кой като звъннеш в 4 сутринта ще ти отговори, на кой повече можеш да разчиташ и най-важното кой обичаш повече, а ако не изпитваш чак толкова силни чувства, поне помисли с кой ако скъсаш няма да ти липсва толкова, колкото другия.Успех![]()
като начало се постави на мястото на някое от тези момчета и тогава реши как ще я караш за напредмисля, че достатъчно кофти би се почувствала ако си размените ролите, нали
сама си прави изводите
Това, дето ти пречи, не са младежите, а някаква насадена морална система![]()
. Живей си живота - колкото повече, толкова повече
Това дори Мечо Пух го знае.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Спокойно.Няма да е за дълго.При положение и че сте от 1 град явно и 3 мата ....ще те разберат скоро и от 2 стола ще останеш по гъС.
Ти да не се окажеш един от двамата на авторката беПървоначално написано от tuzaro
![]()
suvet li iska6 ? nqma da ima suveti tozi put a 6te ima mnenie -ti si zle i si glupava pomisli si za6to i togava ako iska6 trugni i s treti tupak kato tez dvamata 1 :? skoro moje da zapo4nete i da e**** a kak 6e se spravq6 s lujite togava !
Гадно постъпваш и с двамата, а те ти вярват...Това е да си наистина пълен егоист.Като не знаеш с кой да си, остави ги за малко и реши.Интересуваш се само от своите чувства, а на тези момчета, които искат да са с теб - въобще.Ами, реши по-бързо, а не ги лъжи.
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Ами ако трябва да съм честна, според мен самата авторка си заслужава да си падне на своя "задни части".С любовните отношения шега не бива!
ОСобено ако някой ти гласува доверие... Не мисля, че заслужаваш някой от двамата, ама бих те посъветвала сега да избереш само 1, защото по-късно ще загубиш и двамата наведнъж... Което всъщност ти се полага, ама така, предполагам, ще е по-гадно за момчетата...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Така или иначе ще ти се наложи да избереш единия. С двама не може. Как да го избереш ли? Ами...дай си време, и решението само ще дойде. Все ще започнеш да клониш повече към един от двамата...
доста сте лошички с момиченцето...
а към нея самата...
зависи на колко сте години. всъщност зависи момчетата на колко са. ако са под 17 по всяка вероятност няма да се навият да ходиш и с двамата... та ще се наложи да избереш един от двамата.
най-лесно ще стане ако говориш с тях. и този, който се ядоса повече - го зарязваш![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Попринцип съм разкрепостена, но не приемам връзките с двама, така ги лъжеш.Би ли ти било приятно теб да лъжат по този начин.Избери единия или не се виждай и с двамата, друго не зная какво мога да ти кажа. Към единия трябва да имаш малко по силни чувства, избери него.Но не ги лъжи, че ще разберат и ще сдтане много неприятно.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Няма нищо лошо нали да си ходиш и с двамата ама я се замисли малкоАми ако ти си на тяхното място и гаджето ти ходи с още дузина други как ще се почувстваш?
Така че вземи си избери единия и недей да лъжеш така горките момчета! \/
Хвани си трети![]()
You are broken, I can fix you...
няма "не мога" да си избера....има "не искам".....
Ima edna stara pogovorka: Koito se opitva da sedi na dva stola - pada; koito se opitva da sedi na dva huq - sqda!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Уха...Тва второто не го бях чувалаПървоначално написано от amatorium
![]()