.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

защто винаги се получава така

zdr all iskam da vi popitam....za6to vinagi kogato haresva6 edno mom4e dalgo vreme i kogato toi pokazva po nqkaf na4in 4e te haresva izvednaj vsi4ko svar6va i 4ystavata i me4tite ti se razbivat i padat kato snqg na ve4e stydeniq i tajen asfalt ;( uj my kazah 4e mn se radvam za nego ne mislih 4e tolkova 6te go irevnyvam v o4ite mi s enabraha salzi no 4akah toi da se obarne za da ne vidi kolko me boli ;( da taka e liobovta ne pita i daje toi sega da e 6atslivs s drygata koqto ibzra az nikoga nqma da go zabravq ;(
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    Sliven
    То за настроение
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

еми това е любовта.забрави го.ще намериш някой,който ще те обича,оценява и ще бъдете по-щастливи.всичко е въпрос на време.не се панирай.

Мега фен
    Град
    София
    Чак никога..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Гърция
    A ti na kolko si godini
    Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!

Мега фен Аватара на koalka
    Никога не се казва по принцип, защото не може да си сигурен, а ти, че няма да го забравиш - още по-малко.Сега, естествено така си мислиш, но ще си говорим примерно след половин година, напиши да видим какво е станало.
    Иначе някои хора имат гадния навик да дават напразни надежди, а после не ги опрадават.Това става понякога и несъзнателно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си