- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл...
Моля да ми кажете български метъл групи..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
пробвай бг метъл групата Пропаганда -за мен те са най-добрите а и ги познавам лично-определено си струва да ги чуеш!
Cupola, G.O.T.C., Distorment(разпаднаха се, мамка му)
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
krovuel, moria, trysth, fanagoria, svarrogh, staro zlo, renegat, kuln, sepuko 6...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
веднага се сетих за Let Them Dieне съм сигурна, че са точно метъл, но може все пак да ти харесат
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
нещо такова са..Първоначално написано от ЕPu
добри са
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тея са доста добриПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
В България няма метъл. Явно българските метъли могат само да рушат, но не и да създават каквото и да е. Иначе Artery са може би единствената сериозна българска метъл група. Съществуват от 89 (първоначално като Хардкор) и имат вече 7-8 албума.
catalepsia и.. чакай да изнамеря из хартишляците по шкафовете флайера от коко рок феста.. така.. OH, FYELD, KULN, ANAMNASIA, LAVINA (евала на бате Владо) и Пропаганда.. сещам се също и за щепсел, ама са малко особеННи![]()
мерси много на всички яко теглене ша пада![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Symbolic, Enthrallment, Inspell, Dimenzia, Pantommind, Ь ако търсиш и рок... иначе Гранулом също са страшни.
Anal dessected angel,STARO ZLO и The Revenge Project
Зависис какво ти трявба: аз се кефя на по стари неща като Епизод, Ахат и БТР. Това за новите групи какво свирят не ми пука - стария метал е неповторим, независимо българкси или друг.
All I hear is "Burn!
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Krossfire
suffer h
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...