.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не знам какво ми става...

neznam kakvo mi stava ama nz dali sam egoistka ili puk prekaleno revniva..? zna4i pr mi u4i v dr grad i az napravo se pobarkvam.. ot kakto si otide v4era tama.. mn se draznq.. 4ak nqmam nastroenie za nishto.. koeto ne e normalno za mene.. vse si mislq 4e moje da si ima druga tam ili puk da se otchujdi ot men taka.. kato sme dale4e.. off mn e gadno. a ot druga strana se pritesnqvam i za men.. Az mu kazah na pr mi 4e takiva vrazki ne sa za men.. kazah mu 4e o4i koito ne se vijdat se zabravqt.. a toi kazva 4e ako ima doverie nqma da se slu4i taka, no az ne sam na sashtoto mnenie.. tva e ujasno za men.. prez vakanciqta bqhme po cql den zaedno.. taka nai mi haresva.. kogato se vijdame postoqnno.. toi mi se obajda prez nqkolko 4asa po telefona.. i kato mi kaje.. sq bqh na kafe .. i az se pobarkvam.. toi si nqma i na predstava za tva.. pred nego se pravq 4e vsi4ko e nared.. 4e ne mi puka.. 4e ne sam revniva dori malko.. nikoga ne go pokazvam.. no gadnoto e 4e az stradam.. s tiq misli.. mn go obi4am a se pravq 4e ne mi puka.. ot strah 4e vsi4ko moje da svarshi.. mislite 4e e normalno tva da jiveesh taka v strah da kajesh obi4am te .. v strah da pokajesh 4uvstvata si.. samo zashtoto si mislish 4e vsi4ko skoro she svarshi.. vinagi kogato ispitvam seriozni 4uvstva kum nqkoi .. mislq po tozi nachin.. a tova se slu4va adski rqdko.. tva e vtoriq put kogato mi se slu4va.. to4no zatova vinagi sum izbqgvala lubovta...

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Град
    Sliven
    Трябва да си имате доверие и голямо търпение =D>
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

mm nz dali e gre6no ili ne ama i az sum v su6toto polojenie i te razbiram napulno kvo ti e moq priqtel su6to u4i v dr grad i sq kato e tam az sum kato bomba sus zakusnenie ... dori si mislex za kusane no nz qvno prekaleno mn go obi4am i iskam da sum s nego.toi si pada malko nepokis ot kum strana na jivota i postoqno iska da se zabavlqva i da si e s priqtelite i sq kato nz kude e s koi e i se poburkvam napravo no samo moga da te posuvetvam 4e ako naistina go obi4a6 ostani s nego i se opitai da si popravi6 gre6kata 6toto qvno q vijda6 v tebe prosto ne se karai s nego zaradi tova ne si zaslujava.i na men mi e adski trudno no ... se prejivqva i tova aide spox i samo usmivki ne go misli tolkova vse pak ste zaedno

Много е гадно така, като не сте заедно. Казвам го, защото и при мен е така, общо взето всичко което каза ми е познато. С приятелят ми сме от различни градове, което си е кофти, но са на различните краишща на България-ето това е наи-гадното. В началото и аз бях така, побарквах се от мисълта, че той се вижда с приятелите си, а с мен не може. И аз макар и неревнива изпитвах завист на тези около него и непрекъснато се самнявах в него. Един ден ми хрумна да го проверя в Skype от др регистрация... е може да се каже, че беше доста сложно, ангажирах една приятелка да ми помага, за да може и 2-те да сме на линия, за да не се осамни... както и да е. В крайна сметка осазнах, че колкото и да не ми се вярва ми беше верен. На 2 пъти да се разделим, защото и 2-та си нямахне доверие, но за щастие вс се оправи... Не мога да те посаветвам и ти да рискуваш по този начин, но ако ще се поуспокоиш... Всичко е до време. Не зная на колко години сте и от колко време сте заедно, но ако можете да живеете заедно ще е най-добре, или поне да сте в един град.

Еми какво да ти кажа според мен доверието е най-важно в една връзка.За това ще те посъветвам да не се измъчваш с това,все пак нали ти се обажда често,по добре ще е за теб самата ако превъзмогнеш този страх.Да за тебе може би ще е трудно,но трябва да опиташ,защото доверието е много важно.

От една страна е добре ,че не му показваш тази твоя ревност защото от собсвен опит знам че точно такава ревност може да развали всичко Иначе по въпроса за това дали ти изневерява или не ..след като е с теб ,звъни ти и т.н не бива да се притесняваш значи е с теб
    Винаги е трудно да кажеш обичам те на някой ,но и за това си има време и точният момент .Успех и недей да го мислиш толкова Ще ти е много по-лесно ако просто се наслъждаваш на връзката ви ! \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

da.. ne q pokazvam.. no e gadno naistina tova 4e u4im v razli4ni gradove.. ne e 4ak tolkova dale4e.. no vse pak.. drugo e da si e pri tebe.. do sq si govorehme po telefona pak.. i malko sum po spokoina..taka .. kato go 4uvam 4esto pone po telefona.. kaza mi neshto koeto me nakara da se zamislq.. kaza 4e se 4uvstva kofti.. i naistina zvu4eshe nqkak seriozen.. a toi e ujasno golqm liglio.. i vinagi pravi shegi.. smee se postoqnno.. i mn rqdko mojesh da go zavarish v takav moment.. i kaza 4e bilo zaradi tova 4e ne si e u doma.. i 4e predi vartql momi4eta po 3-4 i taka mu bilo lesno.. ne mislel za nito ednata ot tqh.. a sq si bil samo s edna i mislel samo za neq.. v smisal za Men nali.. i sq se zamislih dali naistina se e vlubil v men.. i ve4e ne e takav kakavto e bil.. do sq mi pokazva to4no tova.. dano da e taka .. shtoto mai i az hlatvam.. dori da ne go pokazvam.. osven tyk na vas
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Град
    София
    Показвай емоциите си,но сдържано. Не бъди 'желязната лейди', защото фактически не си себе си, играеш роля, а това рано или късно ще те измори психически
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си