Много е гадно така, като не сте заедно. Казвам го, защото и при мен е така, общо взето всичко което каза ми е познато. С приятелят ми сме от различни градове, което си е кофти, но са на различните краишща на България-ето това е наи-гадното. В началото и аз бях така, побарквах се от мисълта, че той се вижда с приятелите си, а с мен не може. И аз макар и неревнива изпитвах завист на тези около него и непрекъснато се самнявах в него. Един ден ми хрумна да го проверя в Skype от др регистрация... е може да се каже, че беше доста сложно, ангажирах една приятелка да ми помага, за да може и 2-те да сме на линия, за да не се осамни... както и да е. В крайна сметка осазнах, че колкото и да не ми се вярва ми беше верен. На 2 пъти да се разделим, защото и 2-та си нямахне доверие, но за щастие вс се оправи... Не мога да те посаветвам и ти да рискуваш по този начин, но ако ще се поуспокоиш... Всичко е до време. Не зная на колко години сте и от колко време сте заедно, но ако можете да живеете заедно ще е най-добре, или поне да сте в един град.