- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво ми става...
da.. ne q pokazvam.. no e gadno naistina tova 4e u4im v razli4ni gradove.. ne e 4ak tolkova dale4e.. no vse pak.. drugo e da si e pri tebe.. do sq si govorehme po telefona pak.. i malko sum po spokoina..taka .. kato go 4uvam 4esto pone po telefona.. kaza mi neshto koeto me nakara da se zamislq.. kaza 4e se 4uvstva kofti.. i naistina zvu4eshe nqkak seriozen.. a toi e ujasno golqm liglio.. i vinagi pravi shegi.. smee se postoqnno.. i mn rqdko mojesh da go zavarish v takav moment.. i kaza 4e bilo zaradi tova 4e ne si e u doma.. i 4e predi vartql momi4eta po 3-4 i taka mu bilo lesno.. ne mislel za nito ednata ot tqh.. a sq si bil samo s edna i mislel samo za neq.. v smisal za Men nali.. i sq se zamislih dali naistina se e vlubil v men.. i ve4e ne e takav kakavto e bil.. do sq mi pokazva to4no tova.. dano da e taka .. shtoto mai i az hlatvam.. dori da ne go pokazvam.. osven tyk na vas![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...